Imelik, et kui teda siit välja taheti visats, siis oli väga pahane, aga ise hakkab pirisema, kui kellelgi on temaga võrreldes eriarvamus. Kohe on kõik väga pahad. Aga ise võib mitte lihtsalt nõustuda, vaid ka halvasti öelda, kui tema tahab. Aga ega vahet tõesti pole, saab ka enda jaoks postitused peita ja probleem lahendatud.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 16:25Ehk jätkab sama mustrit, mis Perekoolis. Kes seal vähegi kasutajanimega esines ja temaga ühel meelel polnud, seda nägi ta kohe igas Käos, kelle sõnavõtt talle ei meeldinud. Siin saab igaüks õnneks blokkida vähemalt, ei pea tema ajumäda enam nägema.XXXX kirjutas: ↑07 Juun 2024 15:53Mida sa sonid siin. Mina ei ole mingi lepatriinu. Ise tuututad, kuidas sind siin jälitatakse ja mida iganes, aga ise tegeled siin mingi selgeltnägemisega, mis sul absoluutselt välja ei tule.![]()
Vaene mees
-
XXXXX
-
Külaline
Lugedes seda, mis ta Perekoolis enda kohta rääkis - milliste naistega suhtles, ei imesta ju üldse, et tema arvates ükski naine ei astu suhtesse armastusest.Vaba kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:46Tohohh??? Pole ise kunagi tunneteta suhtesse läinud, ega tea ühtki naist, kes nii teeks. Jah, loomulikult on mehe välimus oluline. Ja sissetulekud peavad piisavad olema, et saaksime koos ringi hängida, reisida, elu nautida. Et kui tuleb mõte midagi teha, siis see kunagi raha taha ei jää.Revolver kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:36Muidugi, kõige tähtsam ongi, kas teine meeldib, see on juba pool võitu. Ma tean, et naised lähevad suhtesse tunneteta, lootes hilisemale armastuse tekkimisele, mehed nii pigem ei käitu. Jah, välimus ongi oluline. Sulle on ka, endast lühema mehega sa ju suhet ei loo, miks mees peaks sinust erinema? Öeldakse, igaühe jaoks on kusagil keegi, leia ta üles. Pole mõtet ülejäänuid hinnata või valida.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 14:33
Jah, aga siin kaks meest kirjutavad, et nemad küll ei otsi võrdset, vaatavad ikka, kas meeldib. See tähendabki, et oluline on välimus. Aga see pole ju kuidagi parem kui naiste soov kindlustatud meest leida.
-
Külaline
Selles asi ongi, et ma ei ole enam 16, et enne armun ülepeakaela ja siis kui suurem armuuim hakkab üle minema, hakkan uurima, mis inimesega tegu on.Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 08:47Kellegi leidmine ja tuleviku ehitamine on ju kaks ise asja. Arvan siiski, et 50+ tulevikku ehitama hakata pole mõtet, aga kellegagi kokku elada saab alati. Ja pealegi ei pruugi sa aimatagi sinu huviobjekti sotsiaalset tausta enne kui armud. Kui teada saad, kas siis tapad, külmalt kaalutledes, liblikad oma kõhus ära?Mina arvan, et tulevikku võib igas vanuses ehitada. 50+ inimene on sageli lahku läinud, teisel ringil, lapsed on suureks kasvatatud/kodust välja lennanud ning nüüd on paras aeg oma elu teiseks pooleks kedagi uut oma ellu leida. Seega, igati asjakohane küsimus - millist meest/naist endale valida.
PS: Tutvumissaite pole vaja arvestada, seal ehitab igaüks endast Potjomkini küla valmis...
Vanus (53) ja elukogemus teevad oma töö. Armuda on üldse natukene raskem. Ja enne, kui lähemalt inimesega suhtlema hakkad (et üldse mingi armumine ja armastus saaks tekkida), vaatad inimest elukogenud pilguga ning vaatad tausta ning suhte perspektiivi. See viimane on vist isegi kõige olulisem. Kui on näha, et selle inimesega ei saa suhe olema pikk või kui üldse mingit perspektiivi pole, siis ei ole mõtet ka aega raisata.
Teatud vanuses pelgalt välimusse enam naljalt ei armuta. Midagi peab veel olema.
-
Kägu2
Töötud ja invaliidistunud mehed ei ole kunagi "kenad, vaimukad ja toredad". Eluraskused muudavad inimesed kibestunuks. Kena ja vaimukas võib veel olla madalapalgaline, aga sedagi maru harva. Üldiselt ikkagi kibestumus ja suuremad soovid kui võimalused teevad inimesi kiuslikeks ja kurjadeks.
-
Külaline
Ja see on muidugi ilmvõimatu, et naine on ISEENDA võimekusega omale kodu soetanud?Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 13:56Ei ole kindel kas see naiste kohta kehtib. Eeldatakse, et tüdruk kolib elama või elab noormehe juures. Üldjoontes eeldatakse, et meespool on nn. pesaehitaja. Nii oli see enne ja nii palju kui tean, on ka tänapäev. Kui mees kolib elama naise koju, siis on see tavaliselt naise elukaaslaselt päritud/saadud.
PS: Tõestuseks olgu kasvõi levinud negatiivne hoiak noorte meeste suhtes kes elavad oma vanemate juures. Tüdrukute puhul sellist hoiakut ei ole.
P S Arvan, et sina ja Revolver olete üks ja sama inimene.
-
Külaliine
Juba hakkab pihta see luulutamine ja hullunult nimeline jälitamine! Perekooli allakäigus on Revolvri-sugused kõige enam süüdi, aga peeglisse vaadata ei soovi kodanik. Sama mula jätkub...
-
Külaline
Ka see on kummaline, et üks mees end blondiinina identifitseerib. Ei saagi aru, kas see on taotluslik või inimene on lihtsalt nii tume, et ei tea, et blondiin on alati naisterahvas.Külaliine kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:37Juba hakkab pihta see luulutamine ja hullunult nimeline jälitamine! Perekooli allakäigus on Revolvri-sugused kõige enam süüdi, aga peeglisse vaadata ei soovi kodanik. Sama mula jätkub...
Hehe, vana hea Perekool on tagasi. Hea, et sa ei süüdista mind veel Yksikmeheks või mingiks Kapsamutiks olemises.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:35Ja see on muidugi ilmvõimatu, et naine on ISEENDA võimekusega omale kodu soetanud?Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 13:56Ei ole kindel kas see naiste kohta kehtib. Eeldatakse, et tüdruk kolib elama või elab noormehe juures. Üldjoontes eeldatakse, et meespool on nn. pesaehitaja. Nii oli see enne ja nii palju kui tean, on ka tänapäev. Kui mees kolib elama naise koju, siis on see tavaliselt naise elukaaslaselt päritud/saadud.
PS: Tõestuseks olgu kasvõi levinud negatiivne hoiak noorte meeste suhtes kes elavad oma vanemate juures. Tüdrukute puhul sellist hoiakut ei ole.
-
Külaline
Kes sa siis perekoolis olid? Helevalge?Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 21:38Hehe, vana hea Perekool on tagasi. Hea, et sa ei süüdista mind veel Yksikmeheks või mingiks Kapsamutiks olemises.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:35Ja see on muidugi ilmvõimatu, et naine on ISEENDA võimekusega omale kodu soetanud?Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 13:56
Ei ole kindel kas see naiste kohta kehtib. Eeldatakse, et tüdruk kolib elama või elab noormehe juures. Üldjoontes eeldatakse, et meespool on nn. pesaehitaja. Nii oli see enne ja nii palju kui tean, on ka tänapäev. Kui mees kolib elama naise koju, siis on see tavaliselt naise elukaaslaselt päritud/saadud.
-
Juustusokk
SInu kohta pool foorumit juba kaebleb ja teevad kasutajaid, et just sind blokkida. Loe teemasid.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:01No ongi, üks sama proua sodib anonüümselt mitmete erinimede all ühte sama isiklikku jampsi. Küll ei saa naisi ja küll on ikka jälkurmees, päss ja näss. Teda ei saa ära ka ignoreerida, sest tal ei ole reg. kasutajat. Sedasi paneb ta siin iga päev, pole vahet mis teema on, ikka jaurab oma jama.Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 21:38Hehe, vana hea Perekool on tagasi. Hea, et sa ei süüdista mind veel Yksikmeheks või mingiks Kapsamutiks olemises.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:35
Ja see on muidugi ilmvõimatu, et naine on ISEENDA võimekusega omale kodu soetanud?
Arvad, et sinu tekst on siia oodatum lmaooo
Vaata, Revolver. Siin pole siiski tegemist ühe naisega erinevate kasutajanimede alt, nagu sulle meeldib mõelda, vaid siiski kümnetega. Asi selles, et sa süüdistad meid sajas ilmapatus ja kõiges selles, mida ise nii usinasti teed. Ma loen su kommentaare ja mõtlen, kas Revolver vastas kellelegi või haugub enda pihta.
Endiselt ma usun, et Revolver päriselus on omal alal asine inimene. Aga naiste ja suhetega on Revolvril mingi tõsine jama.
Endiselt ma usun, et Revolver päriselus on omal alal asine inimene. Aga naiste ja suhetega on Revolvril mingi tõsine jama.
-
Külaline
Irw. otsi abi...Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:44Mis teema sul minuga on? Sa ei huvita mind, ma ei suhtle sinuga, aga sa käid koguaeg minu järel ja räägid Revolver ja Revolver. Mina olen siin kommenteerimise pärast, arvamuse avaldamise pärast, sina otsid siin nagu meest endale? Mis jama mul on naistega? Kuidas ma üldse tean, et sa naine oled? Või mis tähtsust see on mis sugu keegi siin on? Avalda arvamust, arutle nagu foorumi nimigi on, aga ära tegele minuga.SooleMio kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:37 Vaata, Revolver. Siin pole siiski tegemist ühe naisega erinevate kasutajanimede alt, nagu sulle meeldib mõelda, vaid siiski kümnetega. Asi selles, et sa süüdistad meid sajas ilmapatus ja kõiges selles, mida ise nii usinasti teed. Ma loen su kommentaare ja mõtlen, kas Revolver vastas kellelegi või haugub enda pihta.
Veel jubedam on see dikteerimine kuidas mina peaksin olema, et sulle meeldida? Päris jube ahistamine.
Sul polegi minuga mingit teemat, rahune. Kui pea iga kümnes kommentaar on sinu oma (statistika), siis võib tõesti tunduda, et ma käin su järel. Sest MA KÄINGIRevolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:44Mis teema sul minuga on? Sa ei huvita mind, ma ei suhtle sinuga, aga sa käid koguaeg minu järel ja räägid Revolver ja Revolver. Mina olen siin kommenteerimise pärast, arvamuse avaldamise pärast, sina otsid siin nagu meest endale? Mis jama mul on naistega? Kuidas ma üldse tean, et sa naine oled? Või mis tähtsust see on mis sugu keegi siin on? Avalda arvamust, arutle nagu foorumi nimigi on, aga ära tegele minuga.SooleMio kirjutas: ↑08 Juun 2024 11:37 Vaata, Revolver. Siin pole siiski tegemist ühe naisega erinevate kasutajanimede alt, nagu sulle meeldib mõelda, vaid siiski kümnetega. Asi selles, et sa süüdistad meid sajas ilmapatus ja kõiges selles, mida ise nii usinasti teed. Ma loen su kommentaare ja mõtlen, kas Revolver vastas kellelegi või haugub enda pihta.
Veel jubedam on see dikteerimine kuidas mina peaksin olema, et sulle meeldida? Päris jube ahistamine.
Sest ma käin siin päris tihti.
Võin ka teisest küljest vaadata, et mida sa tolgendad mul jalus, igale poole jõuad ette
Ole nüüd... Hetk tagasi oli foorumil 209 külastajat.
Ja siin lugemas 5 külastajat.
Ja siin lugemas 5 külastajat.
-
Külaline
Vaat tglt ongi nii, et koigil tabid lahti jaanud ja raagid fantoomidega hetkel. Oh ouduu.
Jah, ma panin seda juba PK tähele, et suhtejuttudes mindi armastusest sujuvalt mööda, ja (üle)tähtsutati kõike materiaalset. Ja see on kurb. Tihtipeale inimesed armuvad, ja nad ei tea miks. Ma ei tahaks nõus olla sellega, et teatud vanuses enam ei armuta vaid otsitakse sobivatele kriteeriumitele vastavaid suhteid. Kes nii teevad ei leia armastust, võib olla ka mitte hoolivust, ja ma pole kindel kas nad isegi teavad mida nad otsivad.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:27Selles asi ongi, et ma ei ole enam 16, et enne armun ülepeakaela ja siis kui suurem armuuim hakkab üle minema, hakkan uurima, mis inimesega tegu on.Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 08:47Kellegi leidmine ja tuleviku ehitamine on ju kaks ise asja. Arvan siiski, et 50+ tulevikku ehitama hakata pole mõtet, aga kellegagi kokku elada saab alati. Ja pealegi ei pruugi sa aimatagi sinu huviobjekti sotsiaalset tausta enne kui armud. Kui teada saad, kas siis tapad, külmalt kaalutledes, liblikad oma kõhus ära?Mina arvan, et tulevikku võib igas vanuses ehitada. 50+ inimene on sageli lahku läinud, teisel ringil, lapsed on suureks kasvatatud/kodust välja lennanud ning nüüd on paras aeg oma elu teiseks pooleks kedagi uut oma ellu leida. Seega, igati asjakohane küsimus - millist meest/naist endale valida.
PS: Tutvumissaite pole vaja arvestada, seal ehitab igaüks endast Potjomkini küla valmis...
Vanus (53) ja elukogemus teevad oma töö. Armuda on üldse natukene raskem. Ja enne, kui lähemalt inimesega suhtlema hakkad (et üldse mingi armumine ja armastus saaks tekkida), vaatad inimest elukogenud pilguga ning vaatad tausta ning suhte perspektiivi. See viimane on vist isegi kõige olulisem. Kui on näha, et selle inimesega ei saa suhe olema pikk või kui üldse mingit perspektiivi pole, siis ei ole mõtet ka aega raisata.
Teatud vanuses pelgalt välimusse enam naljalt ei armuta. Midagi peab veel olema.
50+ armumine on võimalik, tean omast käest, aga kahjuks juhtub tihti nii, et armastuse objekt on juba õnnelikus abielus. Teise pereelu lõhkuma ei hakka. Mõned hakkavad, mina mitte.
-
Külaline
Minul tekivad tunded inimeste vastu, kes ei ole head inimesed. Naistemehed, raskesti kättesaadavad, ülbed, egoistlikud veidi, kangekaelsed.Egalitaar kirjutas: ↑08 Juun 2024 19:35Jah, ma panin seda juba PK tähele, et suhtejuttudes mindi armastusest sujuvalt mööda, ja (üle)tähtsutati kõike materiaalset. Ja see on kurb. Tihtipeale inimesed armuvad, ja nad ei tea miks. Ma ei tahaks nõus olla sellega, et teatud vanuses enam ei armuta vaid otsitakse sobivatele kriteeriumitele vastavaid suhteid. Kes nii teevad ei leia armastust, võib olla ka mitte hoolivust, ja ma pole kindel kas nad isegi teavad mida nad otsivad.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:27Selles asi ongi, et ma ei ole enam 16, et enne armun ülepeakaela ja siis kui suurem armuuim hakkab üle minema, hakkan uurima, mis inimesega tegu on.Egalitaar kirjutas: ↑07 Juun 2024 08:47
Kellegi leidmine ja tuleviku ehitamine on ju kaks ise asja. Arvan siiski, et 50+ tulevikku ehitama hakata pole mõtet, aga kellegagi kokku elada saab alati. Ja pealegi ei pruugi sa aimatagi sinu huviobjekti sotsiaalset tausta enne kui armud. Kui teada saad, kas siis tapad, külmalt kaalutledes, liblikad oma kõhus ära?
50+ armumine on võimalik, tean omast käest, aga kahjuks juhtub tihti nii, et armastuse objekt on juba õnnelikus abielus. Teise pereelu lõhkuma ei hakka. Mõned hakkavad, mina mitte.
Armuda võin, aga tean, et igapäevaelus selliste mõttetute jorssidega oleks armunud kuid õnnetu. Seepärast valin muude kriteeriumite järgi kui armumine
Minul, introverdina, tekivad tunded ekstrovertide vastu. Selliste vastu kes lausa kiirgavad positiivsust. Kuna ma ise aktiivselt kontakte ei otsi siis peab impulss tulema väljast. Aga sellised inimesed on juba võetud. Ja hoitud.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 10:41Minul tekivad tunded inimeste vastu, kes ei ole head inimesed. Naistemehed, raskesti kättesaadavad, ülbed, egoistlikud veidi, kangekaelsed.Egalitaar kirjutas: ↑08 Juun 2024 19:35Jah, ma panin seda juba PK tähele, et suhtejuttudes mindi armastusest sujuvalt mööda, ja (üle)tähtsutati kõike materiaalset. Ja see on kurb. Tihtipeale inimesed armuvad, ja nad ei tea miks. Ma ei tahaks nõus olla sellega, et teatud vanuses enam ei armuta vaid otsitakse sobivatele kriteeriumitele vastavaid suhteid. Kes nii teevad ei leia armastust, võib olla ka mitte hoolivust, ja ma pole kindel kas nad isegi teavad mida nad otsivad.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:27 Selles asi ongi, et ma ei ole enam 16, et enne armun ülepeakaela ja siis kui suurem armuuim hakkab üle minema, hakkan uurima, mis inimesega tegu on.
Armuda võin, aga tean, et igapäevaelus selliste mõttetute jorssidega oleks armunud kuid õnnetu. Seepärast valin muude kriteeriumite järgi kui armumine
-
Külaline
Vaene naine suurt kedagi ei koti. Mehed tahavad ikka, naise rahakoti paksusest on savi
-
Külaline
Pole probleemi, pole teemasid. Ju siis meestel pole probleemi.
Parandasin su kirjavead ära, võta heaks!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist