Kuidas suhtute asendussuhtesse?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 20:17 Joodikust meeste vihkaja ärkas ja alustas oma lõputut jõuramist. Ära mine isiklikuks ja jää teemasse.
Nõus, Revolveril jälle pudel ees ning kõik teemad täis lastud. Oligi mõni päev rahulik.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Okt 2024 14:15Olen õppinud elama nii, et see ei oma tähtsust. Ma tean, et minu või temakese jaoks lõppeb asi maksimaalselt 3 kuu jooksul. Üritan olla esimene kes lõpetab.
Vot siin peaksid küll ise peeglisse vaatama. Miks sind kogu aeg mõne kuu pärast maha jäetakse? Midagi teed sa väga valesti. Pakun, et kehv iseloom, sest välimus pole naiste jaoks nii ülioluline, aga sitta iseloomu ei taha keegi taluda.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 20:17 Joodikust meeste vihkaja ärkas ja alustas oma lõputut jõuramist. Ära mine isiklikuks ja jää teemasse.
Arvamust avaldati kolmandas isikus, muide.
Koos ollakse, kuni on hea. Kui tundsid end ära, kui kõiki minema ajad ja kui kõiki petad, kõigile valetad, siis järelikult sina oled ka kehv mees. Ise tead seda, muidu niimoodi ju ei teeks.
Kui keegi tahab sinuga koos olla, ütle neile aitäh.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 18:45
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 18:08 Kui see sind rõõmsaks teeb ja üksindust peletab, miks seda siis defineerima peab asendussuhteks. Miks ei võiks lihtsalt elada päev korraga? Keerulisem on siis, kui soovid lapsi või abielu. Paraku sellistel juhtudel on tõepoolest aeg piiratud ja pole eriti tark oma aega asendussuhtele kulutada. Kuigi paarilise valikul loeb pigem see, kui hea temaga koos on olla ja kui sul on temaga hea koos olla, miks seda siis lõpetama pead.
Kas üldse keegi defineerib oma koos olemist teisena kohe suhteks? Okei ehk noored naised, need tõesti kuulutavad kohe kõigile kui mõni mees tekib.

Näha on, kuidas inimesed tuginevad enda elule ja elukogemustele. Kes petetud, see näeb põhjusi, miks vastu petta jne. On sel mingit mõtet? Ega ei ole. Objektiivselt mitte. Elada tuleb ikka selliselt nagu tahad, et ennast koheldakse ja kui oledki õigesti elanud ja hoopis ebaõiglaselt koheldud, siis shit happens. Elu on juhus paljudel juhtudel. Kõigil inimestel on probleeme. Kysimus on, kuidas selle traumaga, kui seda traumana vätad [ldse, tegeled.

Ei sinu ega minu elu ei muuda see, kas isik x on suhtes või mitte. Mind ei huvita absoluutselt, kes kellega suhtes on. Kui inimene saab vanemaks, siis teda enam ei huvita need teemad enam ega vooraste inimeste suhted. Mind ei huvita isegi lahedaste pereliikmete suhted.

Ma ei tea, kuidas teha, et teid ka ei huvitaks. Vbla on see kibestumine, vbla on see midagi muud. I guess, seni, kuni teid siin huvitavad need asjad, äkki siis olete normaalsed inimesed.
Külaline

Ning see jutt, et petavad naised või mehed-teate isegi, et vahet pole inimese sool. Lihtsalt see paneb teid subjektiivselt kommenteerima ja olukordi hindama, sest kogemused või teiste kogemused jne vb on mõjutanud. Kahjuks elus ei saa valida paljusid asju, mingid inimsuhted on yks neist paljudest asjadest. Ise tuleb elada lihtsalt rahulikult, vaikselt, tagasihoidlikult, võhem tegeleda teiste inimestega ja keskenduda endale. Parem vaadata seebikaid ja sealt intriige vaadata kui ise intrigaanitseda jne. Pigem lasta petjatel rahulikult elada, mitte neile kõtte maksta jne.
Külaline

Mingid tõis lastud teemad jne.... kui inimene nii end võljendab, sorry pole tõpitahti, pean restardi tegema, ei viitsi. Te ise ei saa aru, et selline võljendusviis nõitab sygavat probleemi endal ka, mitte ainult teistel, kes siin kirjutasid. Pole lugenud neid komme, aga eeldan, et lasti tõis siis midagi. Ja sellega tuleb tegeleda, miks nii end võljendatakse. Ise olen samuti mõrganud, et hakkan ropendama nende inimstega, kellel tunnen, et nad ei austa jne. Aga samas pyyan võltida seda sõimlemist , sest sellega nõitab iseenda sisu. Parem on vait olla, mitte ylse lugeda asju, mis ie meeldi ja tegeleda oma asjadega. Aga no, seda võetakse kui sõimlemist, ja nõuandeid taiskavsanud kuulda ei taha. No siis polegi midagi teha. Mingid tanuavaldused, et keegi viitsib kellegagi koos olla jne. Matslus. Vastastikune matslus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:28
Anonymous kirjutas: 09 Okt 2024 14:15Olen õppinud elama nii, et see ei oma tähtsust. Ma tean, et minu või temakese jaoks lõppeb asi maksimaalselt 3 kuu jooksul. Üritan olla esimene kes lõpetab.
Vot siin peaksid küll ise peeglisse vaatama. Miks sind kogu aeg mõne kuu pärast maha jäetakse? Midagi teed sa väga valesti. Pakun, et kehv iseloom, sest välimus pole naiste jaoks nii ülioluline, aga sitta iseloomu ei taha keegi taluda.
Aga õpi lugema ja loetust aru saama. Mida sa kogu aeg leierdad ühte ja seda sama. Kus kohas teda iga kolme kuu tagant maha jäetakse? Midagi öelda pole aga ikka ütled.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:51 Mingid tõis lastud teemad jne.... kui inimene nii end võljendab, sorry pole tõpitahti, pean restardi tegema, ei viitsi. Te ise ei saa aru, et selline võljendusviis nõitab sygavat probleemi endal ka, mitte ainult teistel, kes siin kirjutasid. Pole lugenud neid komme, aga eeldan, et lasti tõis siis midagi. Ja sellega tuleb tegeleda, miks nii end võljendatakse. Ise olen samuti mõrganud, et hakkan ropendama nende inimstega, kellel tunnen, et nad ei austa jne. Aga samas pyyan võltida seda sõimlemist , sest sellega nõitab iseenda sisu. Parem on vait olla, mitte ylse lugeda asju, mis ie meeldi ja tegeleda oma asjadega. Aga no, seda võetakse kui sõimlemist, ja nõuandeid taiskavsanud kuulda ei taha. No siis polegi midagi teha. Mingid tanuavaldused, et keegi viitsib kellegagi koos olla jne. Matslus. Vastastikune matslus.
Täis lastud ei kirjelda nii väljendajat, vaid konkreetset isikut, kelle toodetud sogale on see täpseim väljend. Olen sellist väljendit kasutanud terve oma elu jooksul vaid ühel korral, ja see on siinse konkreetse isiku kohta. Mul pole mingeid probleeme, lõpeta oma meeltesegane psühhoanalüüs.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 14:40
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 13:42
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 13:22

Täpselt nagu perekoolis. Õigustatakse teise inimese ära kasutamist. Et siis räägite kaaslasele kui armas ja kallis ta on. Seksite temaga. Ei luba tal teistega suhelda ja seksida. Aga ise samal ajal suhtlete ja seksite. Ise sisimas teades, et kui kuskilt portaalist jääb ette parem kandidaat siis lähete uue kaissu. Ja nii teete korduvalt, korduvalt lootes, et kunagi tuleb see õige. Ausalt naised. Mul on teie pärast häbi.
Mina ei tea, et naised nii teeksid, küll aga teevad seda mehed. Teeseldakse tundeid, räägitakse mida iganes lihtsalt ärakasutamise eesmärgil. Samal ajal mitu naist ootel.
Kuidas sina muidu õigeks pead.
1. Oled leidnud kellegi. Olete koos. Seksite jne. Kas sulged oma tutvumisportaalide kontod. Ehk siis ei suhtle, kohtu uute potentsiaalsete partneritega.
2. Kõik sama aga elu läheb vanaviisi edasi. Kui kaaslast silmapiuril pole siis käib agar kirjavahrus, suhtlemine, kohtumused. Ehk ka mõni seksitrett?
3. Kõik sama, aga kuidas tahaksid, et kaaslane käitub?
Veider. Või siiski pole. Iseloomustab hoopis siinset kaadrit ja nende suhtumist ellu. Palju kommentaare. Üks õilsam kui teine v.a meestevihkajast joodik miljoka omad. Aga vot sellele siin ei vasta keegi. Libisevad kiirelt üle.

1. Oled leidnud kellegi. Olete koos. Seksite jne. Kas sulged oma tutvumisportaalide kontod. Ehk siis ei suhtle, kohtu uute potentsiaalsete partneritega.
2. Kõik sama aga elu läheb vanaviisi edasi. Kui kaaslast silmapiuril pole siis käib agar kirjavahrus, suhtlemine, kohtumused. Ehk ka mõni seksitrett?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:29
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 13:42

Mina ei tea, et naised nii teeksid, küll aga teevad seda mehed. Teeseldakse tundeid, räägitakse mida iganes lihtsalt ärakasutamise eesmärgil. Samal ajal mitu naist ootel.
Veider. Või siiski pole. Iseloomustab hoopis siinset kaadrit ja nende suhtumist ellu. Palju kommentaare. Üks õilsam kui teine v.a meestevihkajast joodik miljoka omad. Aga vot sellele siin ei vasta keegi. Libisevad kiirelt üle.

Katsu nüüd aru saada, et enamik inimestest ei otsi mingitest portaalidest kaaslast. Tutvutakse sõprade kaudu, töö juures, tänaval, hobi korras, mina näiteks tutvusin restoranis. Sada miljon varianti.
Leida12345

Postitus Postitas Leida12345 »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:04
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:51 Mingid tõis lastud teemad jne.... kui inimene nii end võljendab, sorry pole tõpitahti, pean restardi tegema, ei viitsi. Te ise ei saa aru, et selline võljendusviis nõitab sygavat probleemi endal ka, mitte ainult teistel, kes siin kirjutasid. Pole lugenud neid komme, aga eeldan, et lasti tõis siis midagi. Ja sellega tuleb tegeleda, miks nii end võljendatakse. Ise olen samuti mõrganud, et hakkan ropendama nende inimstega, kellel tunnen, et nad ei austa jne. Aga samas pyyan võltida seda sõimlemist , sest sellega nõitab iseenda sisu. Parem on vait olla, mitte ylse lugeda asju, mis ie meeldi ja tegeleda oma asjadega. Aga no, seda võetakse kui sõimlemist, ja nõuandeid taiskavsanud kuulda ei taha. No siis polegi midagi teha. Mingid tanuavaldused, et keegi viitsib kellegagi koos olla jne. Matslus. Vastastikune matslus.
Täis lastud ei kirjelda nii väljendajat, vaid konkreetset isikut, kelle toodetud sogale on see täpseim väljend. Olen sellist väljendit kasutanud terve oma elu jooksul vaid ühel korral, ja see on siinse konkreetse isiku kohta. Mul pole mingeid probleeme, lõpeta oma meeltesegane psühhoanalüüs.
Sinu "viisakasse" sõnavarasse kuulub ju veel palju, palju "toredaid" sõnu. Seega vaevalt sa ka neid sõnu elus vaid kord oled kasutanud. Paistad üks "tore" inimene olema. Jätka samas vaimus ja kõik hakkavad sind palavalt "armastama"
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:46
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:29

Katsu nüüd aru saada, et enamik inimestest ei otsi mingitest portaalidest kaaslast. Tutvutakse sõprade kaudu, töö juures, tänaval, hobi korras, mina näiteks tutvusin restoranis. Sada miljon varianti.
Räägi meile ka kuidas see restoranis tutvumine välja nägi. Kas mees armus esimesest või teisest silmapilgust? Kas ennnem voodisse jõudmist pidi mees ennast tõestama. Nii aasta, kaks, kolm. Räägi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Okt 2024 22:52Räägi meile ka kuidas see restoranis tutvumine välja nägi. Kas mees armus esimesest või teisest silmapilgust? Kas ennnem voodisse jõudmist pidi mees ennast tõestama. Nii aasta, kaks, kolm. Räägi.
Mees kutsus naise tantsima. Kas jõuti voodisse kohe või poole aasta pärast, see olenes mehest ja naisest. Võis minna nii ja naa.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Hästi suhtun. Kui ikka mõlemad pooled teavad millega tegu ja see neile sobib.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Kui see ei toimiks, siis inimesed ei teeks seda.
Inimesed teevad väga palju asju, mis tegelikult ei toimi. Näiteks joovad.
Külaline

Mina näen siin foorumis viha naiste vastu. Meestevastast viha vahel väha harva, aga naisi halvustatakse küll kõvasti. Kas üks või kaks tigedusest läbi imbunud meest, ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:52
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:28
Aga õpi lugema ja loetust aru saama. Mida sa kogu aeg leierdad ühte ja seda sama. Kus kohas teda iga kolme kuu tagant maha jäetakse? Midagi öelda pole aga ikka ütled.
Õpi ise lugema. Lehekülg eespool jälle räägib, et max kolm kuud. Kes teemasid jälgib, tunneb ta kohe ära, kogu aeg sama plaat.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 17:52
Mida, kas keppimist peab ka karma karistama? Ma saan veel aru kui inimene tapab massiliselt inimesi ära ja siis kusagil teises elus on mingi karma, aga et isegi suguelu meeldiva inimesega on kuritegu... see ei mahu kuidagi pähe, läheb juba nagu mingi aafrika suguharu arusaamadesse. Inimesed seksivad nendega kes neile hetkel meeldivad, aga kui see muutub siis enam ei seksita. Sa võiks ka keppida ja elada, mitte endale keelata olla inimene.
See "keppida ja elada" on muu loomariigi tunnus, kellest inimest eristab võime end tagasi hoida ja justnimelt mitte iga järgmise meeldiva isendiga seksida kuni meeldib, ja siis järgmise ja siis järgmisega...
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 08:31
Mida, kas keppimist peab ka karma karistama? Ma saan veel aru kui inimene tapab massiliselt inimesi ära ja siis kusagil teises elus on mingi karma, aga et isegi suguelu meeldiva inimesega on kuritegu... see ei mahu kuidagi pähe, läheb juba nagu mingi aafrika suguharu arusaamadesse. Inimesed seksivad nendega kes neile hetkel meeldivad, aga kui see muutub siis enam ei seksita. Sa võiks ka keppida ja elada, mitte endale keelata olla inimene.
See "keppida ja elada" on muu loomariigi tunnus, kellest inimest eristab võime end tagasi hoida ja justnimelt mitte iga järgmise meeldiva isendiga seksida kuni meeldib, ja siis järgmise ja siis järgmisega...
Et peaks selle isendiga, kellega enam ei meeldi ja kes enam ei meeldi, ikka edasi seksima?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 08:36
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 08:31
Et peaks selle isendiga, kellega enam ei meeldi ja kes enam ei meeldi, ikka edasi seksima?
Järgneb ideaalmaailma kirjeldus:
Siis olete juba piisavalt vanad, et muid asju koos tehes eluke õhtusse veeretada. Reisite, käite teatris, vaatate õhtul koos mõnd krimisarja või filmi, teete koeraga jalutuskäike, nunnutate lapselapsi. Võimalusi on peaaegu lõputult. Seda kõike eeldusel, et ei seksinud "sellega, kes hetkel meeldib", vaid vastastikusel kokkuleppel terveks eluks valitud kaaslasega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 1 külaline