20ndates naised ja botox

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 18:45
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:07
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 12:09

Mis asi on esitagumik? Kuulen esimest korda sellist sõna.
Suured rinnad mille vahel on nähtav 'tagumikupragu'

Tagumikupragu? Iga rinna vahel on rinna pragu.
Ei ole. Nende väikeste pissvinnide vahel ei ole pragu. Nende rindade vahel mis koosnevad ainult rinnanibust. Noo see ongi see rind mida kutsutakse pool sajandit elanud tädikese poolt tütarlapselikuks. Ennem parku kui lihtsalt täpid poislikul kehal
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 19:42
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 18:45
Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 17:07
Suured rinnad mille vahel on nähtav 'tagumikupragu'

Tagumikupragu? Iga rinna vahel on rinna pragu.
Ei ole. Nende väikeste pissvinnide vahel ei ole pragu. Nende rindade vahel mis koosnevad ainult rinnanibust. Noo see ongi see rind mida kutsutakse pool sajandit elanud tädikese poolt tütarlapselikuks. Ennem parku kui lihtsalt täpid poislikul kehal
Ok, ma ei vaidle vaimse puudega inimesega. Muidu isegi 8-nda klassi laps teab, et kahe rinna vahel on vahe.
Külaline

Botox halvab lihase, eks? Näojooga, millest ka nüüd räägitakse, treenib näolihaseid. Kumb on tõhusam?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 07:10 Botox halvab lihase, eks? Näojooga, millest ka nüüd räägitakse, treenib näolihaseid. Kumb on tõhusam?
See näojooga on kindlasti hea ja kasulik asi, aga kortsukesi sa sellega ära ei saa. Mitte, et ma siin botoxit kiidaks, kindlasti mitte. Ennem näojooga ja kreemid, kui mingid süstid.
Külaline

Botox aitab 20-30stel naistel oma esimest kortsukest peita. Näojooga aitab näoovaali lõtvumise vastu, mis juhtub 30-60ndates. Täiesti erinev publik.
Kui noorel naisel esimene korts juba sunnib süstima minema, ei saa temast näojooga tegijat, ta laseb näo täidist täis panna, kui rippumine paistma hakkab.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 09:14 Botox aitab 20-30stel naistel oma esimest kortsukest peita. Näojooga aitab näoovaali lõtvumise vastu, mis juhtub 30-60ndates. Täiesti erinev publik.
Kui noorel naisel esimene korts juba sunnib süstima minema, ei saa temast näojooga tegijat, ta laseb näo täidist täis panna, kui rippumine paistma hakkab.
No tegelikult sele rippumise vastu ei aita mingit täidised kah. Näojoogaga saab ehk rippumist edasi lükata, aga kui juba rikub, aitab ainult facelift.
Külaline

kui naine 35-40 aasta vanuses hakkab märkama esimest näokujumuutust, ei ole hilja joogaga alustamiseks. See oluliselt lükkab edasi navainimese näo teket. Kui 55sel on rippuvad põsed, enam imet ei tee. 40ne naine võib ka väikese ime korda saata.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kaua teil botoksi efekt kestab? mina olen nn kurjusekortsu teinud 2 x, mõlemal juhul ütleks, et 4 kuud oli selline maksimum, siis paar kuud ka aimatav ja edasi pigem väga vähe märgatav tulemus.
Nüüd lähen katsetan selle uue Alluzience preparaadi ära, pidavat kauem kestma ja andma vähem kõrvaltoimeid.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 01 Okt 2025 18:16 Kaua teil botoksi efekt kestab? mina olen nn kurjusekortsu teinud 2 x, mõlemal juhul ütleks, et 4 kuud oli selline maksimum, siis paar kuud ka aimatav ja edasi pigem väga vähe märgatav tulemus.
Nüüd lähen katsetan selle uue Alluzience preparaadi ära, pidavat kauem kestma ja andma vähem kõrvaltoimeid.
Kuu-poolteist pole kortsu, 3 kuu pealt on kortsud tagasi. Teen kanavarvastele ja kurjusele.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 05 Sept 2024 19:23 Minu meelest 20 aastastel on botox täiesti liiast! Ei kujuta ette, seda süstijat, kes on 20ndates noorele naisele nõus süstima botoxit. See on juba eetiliselt vale. Normaalne tegija ütleb ära, et ei tee ja kõik.
100% nõus! Aga raha eest tehakse kõike, ja saab kõike.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 01 Okt 2025 18:16 Kaua teil botoksi efekt kestab? mina olen nn kurjusekortsu teinud 2 x, mõlemal juhul ütleks, et 4 kuud oli selline maksimum, siis paar kuud ka aimatav ja edasi pigem väga vähe märgatav tulemus.
Kas see on sama kallis? Anna meile ka teada, kas kestis kauem.
Külaline

Pundunud nägu tuleneb liigsetest täitesüstidest. Kui pole väga hea esteetikaga arst, siis muudkui lisab mille, sest seda suurem ka arve tuleb. Kuna toime avaldub alles 1-2 päeva pärast, siis näedki alles siis, kas on liiga saanud. Huulte süstimine nõuab jälle erilist oskust, mida vähesed valdavad, tuleks ettevaatlikult täita ja ääred rahule jätta, aga ei, ikka tulemuseks naeruväärsed pardimokad, mis süstitu enda meelest väga seksikad.

40selt pole hilja midagi kohendada, kui hästi hoitud nägu, siis saab ka hea tulemuse. Mina ise alustasin 35selt. Botoxit ei tee kunagi, aga ettevaatlikult täitesüste. Mul on väga hea arst, kel ka väga hea käsi. Mitte keegi pole midagi aru saanud, ei mees ega sõbrannad.
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 20:48
Kas see on sama kallis? Anna meile ka teada, kas kestis kauem.
Praegu on sooduspakkumine, ma veel ei teagi, palju täpselt maksma läheb - mul on veel mõtteid ja soove. Aga annan teada, kui olen kliinikus käinud ja siis kunagi loodetavasti väga pikka aega hiljem ka seda, kaua tulemused püsisid.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 21:38
40selt pole hilja midagi kohendada, kui hästi hoitud nägu, siis saab ka hea tulemuse. Mina ise alustasin 35selt. Botoxit ei tee kunagi, aga ettevaatlikult täitesüste. Mul on väga hea arst, kel ka väga hea käsi. Mitte keegi pole midagi aru saanud, ei mees ega sõbrannad.
Kui on hästi hoitud nägu, ei tule veel ka 43-aastaselt midagi tuunida ;) Iseenda pealt vaadates.
Kurjusekortsu pole ka mu 70-aastasel emal, ju on asi geneetikas. Päikesevanne võttes, et kehale kerge juma anda, on nägu alati kaetud. Spf 30 suviläbi näol. Eucerini kreemid on mu lemmikud. Nii pole ka pigmendilaike. Ühtlane sile nahk (ilma meigita) ongi minu arvates nooruslikkuse "mõõdupuu".. Põsepuna ma kasutan küll. Paneb paled õhetama.

Ei ole mõeldud enesekiitusena, aga öeldud on küll, et "sinu puhul ei saa aru, oled sa 30 või 40" :D Pikad juuksed, sportlik keha.

Mul oli hiljuti just sama teema ühe meesterahva puhul, kelle vanust ma ei osanud hinnata... Vabalt võis olla nii 30 kui ka 40. Väga heas vormis jne.
Selgus, et siiski 40. Lisaks kolme lapse isa. Aga lahutatud... ;) Sarnased tõmbuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Okt 2025 09:47Lisaks kolme lapse isa. Aga lahutatud...
Miks lahutatud?
Külaline

Turman Silmakliinikusse lähed?
Külaline

Mis kõrvaltoimed Botoxil on?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 11:21
Mis kõrvaltoimed Botoxil on?
Common Botox side effects include pain, swelling, bruising, and redness at the injection site, along with headaches and flu-like symptoms. Less common or more serious side effects can involve drooping eyelids or eyebrows, crooked smiles, dry eyes, difficulty swallowing, or a loss of bladder control, which warrant immediate medical attention. 
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 06 Okt 2025 18:22
Käisin kodu lähedal GoClinicus, neil oli -15 % botoksilt ja ka fillerid on soodasd, neid teen uuel kuul.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 08 Okt 2025 18:40
Külaline kirjutas: 06 Okt 2025 18:22
Käisin kodu lähedal GoClinicus, neil oli -15 % botoksilt ja ka fillerid on soodasd, neid teen uuel kuul.
Vaatasin nende hindu, botox on 50% kallim kui mujal, see 15% soodukat on ikka jube kallis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline