Miks naine sale peab olema?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:14
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 21:06Mis mõttes, kas 52a on siis elu läbi? Mina olen 58 ja jätkuvalt sale, ei kujuta küll ette, et oleksn juba viimased 6 aastat paks ja siis ikka sellega nõus ja rahul. Jube ju.
Ei ole elu läbi. Elu läheb toredasti edasi ka 20kg paksemana. Olin 63kg, nüüd olen 83kg, 173cm pikk. Eks ennast häirib küll, aga vot ei suuda ennast kokku võtta, et dieeditama hakata. Olen veidi paksem mutt siis. Selline
https://www.google.com/imgres?q=173cm%2 ... AOegQIHhAA
Pildil on noor paks, tavaliselt vanemad mutid sellised trimmis ja ilusa keskkohaga ei ole, siis on pilt ikka hoopis teistsugune.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:12
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:11
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 01:54

Et teadsid, et oled 10 kilo juurde võtnud, aga võtsid proovimiseks ikka sama suuruse riided, mida varem kandsid? Siis muidugi ei mahu.
Võtsin jah, sest tegelikult olen tegelikult jätkuvalt M suuruses.

Riideid hindasin lihtsalt silma järgi - nii, nagu vanasti, et silma järgi peaks nagu mahtuma.
Pole siis ju M, kui ei mahtunud. Naljakas on ikka see inimese aju. Isegi nüüd sa ei saa aru, et sulle ei lähe sama number ja su silmad petavad.
No mul on kodus siiski riided M-suuruses. Ja need miskipärast mahuvad. Aga seal poes (Outlet) - no mõni asi mahtus ka, aga nägi välja nagu sea seljas sadul.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:28
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:12
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:11

Võtsin jah, sest tegelikult olen tegelikult jätkuvalt M suuruses.

Riideid hindasin lihtsalt silma järgi - nii, nagu vanasti, et silma järgi peaks nagu mahtuma.
Pole siis ju M, kui ei mahtunud. Naljakas on ikka see inimese aju. Isegi nüüd sa ei saa aru, et sulle ei lähe sama number ja su silmad petavad.
No mul on kodus siiski riided M-suuruses. Ja need miskipärast mahuvad. Aga seal poes (Outlet) - no mõni asi mahtus ka, aga nägi välja nagu sea seljas sadul.
Mul on ka selline asi, et olen kandnud samu riideid, mis 10 kg kergema ja raskemana. Ise ütleks, et pigem on need riided veninud. Teiseks on see, et mood on vahepeal muutunud, riided on läinud lohvakamaks. Kui valisid outleti rõivaid, need võivad olla aastaid tagasi moes olnud asjad, mis olidki kitsamad.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Veebr 2026 23:01Miks peab naine sale olema?
Keegi ei käsi sale olla. Meeste puhul lihtsalt ühiskondlik arvamus on teistsugune, ka on nende ego kõrgem. 10 kg üle normaalkaalu mehed ei pea ennast ise keegi paksuks, aga 10 kg alla normaalkaalu ülemise piiri naised arvavad, et nad on paksud. 75 protsenti üle 50 meestest on tegelikult ülekaalulised, kuigi ise nad nii ei arva. Naiste puhul on suurimad mahategijad teised naised.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Ja miks tal terved hambad peavad olema?
Külaline

kolja kirjutas: 09 Veebr 2026 18:32Ja miks tal terved hambad peavad olema?
Kumb on parem, kas 58kg ja pruunide mädand hambaköntidega või 88kg ja ilusate tervete säravate hammastega? Paneme, et pikkus mõlemal 170cm.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... T-ztqGnw&s
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 09 Veebr 2026 20:39
kolja kirjutas: 09 Veebr 2026 18:32Ja miks tal terved hambad peavad olema?
Kumb on parem, kas 58kg ja pruunide mädand hambaköntidega või 88kg ja ilusate tervete säravate hammastega? Paneme, et pikkus mõlemal 170cm.
Minu eelistus on sel juhul selgelt see 88-kilone, kuid tegelikult on ka lõviosal 58-kilostel terved hambad.
Külaline

kolja kirjutas: 09 Veebr 2026 18:32
Ja miks tal terved hambad peavad olema?
Hambad peaksid kõikidel inimestel terved olema, elementaarne.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2026 20:39Kumb on parem, kas 58kg ja pruunide mädand hambaköntidega või 88kg ja ilusate tervete säravate hammastega? Paneme, et pikkus mõlemal 170cm.
Sa pole kordagi kaalunud varianti, et naine on 58 kilo ja ilusate tervete säravate hammastega?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 13:41 Sõltub inimesest, kellele meeldib, et püsib saledana läbi elu, riided alati seljas ilusad ja kellele tervis oluline.
Ise olin õpingute ajal selline totsakam, ei olnud üldse endaga rahul, võimlesin ja jooksin, aga miski ei aidanud, sest armastasin magusat, stressi oli ka ülemäära. Kuskil 22a salenesin, abiellusin ja olen püsinud sellisena läbi elu. Ei ole eriti pidanud pingutama, aga juba tervise pärast valin, mida söön ja teen kiirkõndi iga päev. Sale naine paistab ka alati noorem (mitte muidugi liiga kõhn), kõnnib rõõmsalt ühe hooga jalgsi kaheksandale korrusele ega vaja neljandal kiirabi. :lol:
Iga päev? Hommikuti enne tööd? Kui pikka maad sa kõnnid?
Külaline

mis firmade riideid te kannate, kui 70 kiloga ikka M suurus on (ehk siis 38-40)?? Eeldan, et pole 180/60 vaid pigem 165/60?

Mina olen 170/63, ja juba tükk aega tagasi enamik riideid L või 42. COS vast ainsana M mul seljas. Ma küll ei salli liibuvaid riideid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 12:18 mis firmade riideid te kannate, kui 70 kiloga ikka M suurus on (ehk siis 38-40)?? Eeldan, et pole 180/60 vaid pigem 165/60?

Mina olen 170/63, ja juba tükk aega tagasi enamik riideid L või 42. COS vast ainsana M mul seljas. Ma küll ei salli liibuvaid riideid.
Olen 165/71 ja kannan ülemist otsa S ning alumist M. Teksad 40-42.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:10
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2026 20:39Kumb on parem, kas 58kg ja pruunide mädand hambaköntidega või 88kg ja ilusate tervete säravate hammastega? Paneme, et pikkus mõlemal 170cm.
Sa pole kordagi kaalunud varianti, et naine on 58 kilo ja ilusate tervete säravate hammastega?
Püha jumal! Ma tõin kaks valikut lauda, et siis vali kumb. Kui teemat edasi arutada, võin sulle veel väga palju erinevaid valikuid tuua, aga tõin kaks. On see sulle raske? Loomulikult on olemas miljoneid 58 kiloseid ilusate hammastega naisi. Aga see polnud praegult mu küsimuse point.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 20:26
Püha jumal! Ma tõin kaks valikut lauda, et siis vali kumb. Kui teemat edasi arutada, võin sulle veel väga palju erinevaid valikuid tuua, aga tõin kaks. On see sulle raske? Loomulikult on olemas miljoneid 58 kiloseid ilusate hammastega naisi. Aga see polnud praegult mu küsimuse point.
Mina näiteks valiksin 58-kilose mädade hammastega. Uusi hambaid panna on palju kergem kui 30kg kaalust alla võtta. U 3 - 4 kuud ja tehtud. Elu on näidanud, et kes paks on, see selleks jääb.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 15:02

Mina näiteks valiksin 58-kilose mädade hammastega. Uusi hambaid panna on palju kergem kui 30kg kaalust alla võtta. U 3 - 4 kuud ja tehtud. Elu on näidanud, et kes paks on, see selleks jääb.
Naljakas inimene. Oled ennem nõus käima välja 48 000.- et saada uued hambad suhu, selle asemel, et kaalust alla võtta? Nende 32 hamba istutamine võtab aega enam kui aasta.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Veebr 2026 15:09

Naljakas inimene. Oled ennem nõus käima välja 48 000.- et saada uued hambad suhu, selle asemel, et kaalust alla võtta? Nende 32 hamba istutamine võtab aega enam kui aasta.
Lolliks oled läinud või. Ega terve suutäie peale ei istutata iga hammast oma juurega.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 15:16
Guest kirjutas: 11 Veebr 2026 15:09

Lolliks oled läinud või. Ega terve suutäie peale ei istutata iga hammast oma juurega.
Istutatakse 4 või 6 kaupa, hästi, 30-35 tuhat maksad ikka.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 12:18 mis firmade riideid te kannate, kui 70 kiloga ikka M suurus on (ehk siis 38-40)?? Eeldan, et pole 180/60 vaid pigem 165/60?

ma olen küll veits üke 70 kg, aga ostsin omale eile uued nexti tekasad 38 number. istuvad, nagu valatult.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Veebr 2026 16:04
Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 12:18 mis firmade riideid te kannate, kui 70 kiloga ikka M suurus on (ehk siis 38-40)?? Eeldan, et pole 180/60 vaid pigem 165/60?

ma olen küll veits üke 70 kg, aga ostsin omale eile uued nexti tekasad 38 number. istuvad, nagu valatult.
Praegu on avaramad rõivad moes, seega mõni paksem pigistab endale liibuva riidena väga väikseid numbreid selga. Mul on näiteks kaks Parajumpersi jopet. Aastaid tagasi ostetu on XXL number ja see on väiksem kui hiljuti ostetud M number.
Külaline

OMG, kui inetu sa oled, et need mädanenud köndid oleks kandmiseks okei? 30 kilo kaotab toitumise kontrolli ja trenniga 7 kuuga. Pole võimalik nii laisk ja lohakas olla, et pigem maksta mitukümmend tuhat, kui olla ilusate hammastega ja võtta end kokku ja hakata alla võtma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 4 külalist