Miks naine sale peab olema?

vana hea klassika
Külaline

Miks naine sale peab olema?

Postitus Postitas Külaline »

Miks peab naine sale olema?
Külaline

Sest Eestis on üks kvaliteetne mees 20 naise kohta, naised peavad ennast nahast välja pingutama.
Külaline

Sa ei taha sale olla või? 😄
Mehed võiks ju ka olla. Keskeas kipuvad paljud ikka jässakaks minema.
Külaline

Miks isiklikuks muutud, teadmata kes ja milline ma olen :oops:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2026 23:34 Miks isiklikuks muutud, teadmata kes ja milline ma olen :oops:
Kes isiklikuks muutus? Küsisid, vastati. Sinu küsimus tuleneb ilmselt su oma arvamusest, et naine peaks justkui sale olema. Kes ütles, et peab? Ei pea, kui tervis ok.
Külaline

Miks need, kes arvavad, et peab, arvavad nii? Ilusam on? Mulle tundub, et seal on mingi sügavam põhjus.
Külaline

Ilu pärast.
Külaline

Tavaliselt soovivad kollid, et naine sale oleks. Miks just kollid niimoodi tahavad? Ise nad pole ju ilusad, mis neil teiste ilust?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2026 23:31Sa ei taha sale olla või? 😄
Kas sa ei tee sõnadel PEAB ja TAHAD vahet?
Külaline

peab? ei pea ju. aga miks mina sale tahan olla - ma meeldin endale siis rohkem, põlved ei valuta ja südamehaiguste risk on väiksem.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2026 23:01 Miks peab naine sale olema?
Ma arvan, et ei pea.
Oleneb proportsioonist. Mulle meeldivad rohkem natuke suuremad naised.
Külaline

Ma olin küll endaga ülirahul, kui 20kg kergem olin. Ilus olin. Riided istusid hästi. Peale menopausi, mis oli mul väga raske, võtsin paari aastaga 20kg juurde ja nii on jäänudki nüüd. Eks muidugi olin saledamana kenam, aga nüüd on nii. Rõõmus ja sõbralik olen edasi. Kui elu veidi kergemaks läheb, ehk siis saan alla ka võetud. Ma selline stressisööja.
Õnneks, kuni 52a olen olnud alati saleda ilusa kehaga. Nii et, pole hullu.
Külaline

Sõltub inimesest, kellele meeldib, et püsib saledana läbi elu, riided alati seljas ilusad ja kellele tervis oluline.
Ise olin õpingute ajal selline totsakam, ei olnud üldse endaga rahul, võimlesin ja jooksin, aga miski ei aidanud, sest armastasin magusat, stressi oli ka ülemäära. Kuskil 22a salenesin, abiellusin ja olen püsinud sellisena läbi elu. Ei ole eriti pidanud pingutama, aga juba tervise pärast valin, mida söön ja teen kiirkõndi iga päev. Sale naine paistab ka alati noorem (mitte muidugi liiga kõhn), kõnnib rõõmsalt ühe hooga jalgsi kaheksandale korrusele ega vaja neljandal kiirabi. :lol:
Külaline

Ütleme nii, et nii mees kui naine on normaalkaalus ilusam kui liiga kõhn või liiga paks. Eeldan, et siinkohal "sal<e" tähendab normaalkaalus, mitte liiga kõhna.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 13:21Õnneks, kuni 52a olen olnud alati saleda ilusa kehaga. Nii et, pole hullu.
Mis mõttes, kas 52a on siis elu läbi? Mina olen 58 ja jätkuvalt sale, ei kujuta küll ette, et oleksn juba viimased 6 aastat paks ja siis ikka sellega nõus ja rahul. Jube ju.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 13:41 Sõltub inimesest, kellele meeldib, et püsib saledana läbi elu, riided alati seljas ilusad ja kellele tervis oluline.
Ise olin õpingute ajal selline totsakam, ei olnud üldse endaga rahul, võimlesin ja jooksin, aga miski ei aidanud, sest armastasin magusat, stressi oli ka ülemäära. Kuskil 22a salenesin, abiellusin ja olen püsinud sellisena läbi elu. Ei ole eriti pidanud pingutama, aga juba tervise pärast valin, mida söön ja teen kiirkõndi iga päev. Sale naine paistab ka alati noorem (mitte muidugi liiga kõhn), kõnnib rõõmsalt ühe hooga jalgsi kaheksandale korrusele ega vaja neljandal kiirabi. :lol:
Vot see on nüüd õige jutt küll, et väga meeldiv on, kui riided mahuvad selga. Olen viimasel ajal kõvasti juurde võtnud. Alati olen kaalunud alla 60 kilo. Nüüd olen 70 kilo. Käin harva riideid šoppamas. Aga nüüd hiljuti läksin. No kuram! Läksin riidekabiini sületäie riietega ja kabiinis selgus, et mitte ükski hilp enam selga ei mahu ega sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 00:02
Vot see on nüüd õige jutt küll, et väga meeldiv on, kui riided mahuvad selga. Olen viimasel ajal kõvasti juurde võtnud. Alati olen kaalunud alla 60 kilo. Nüüd olen 70 kilo. Käin harva riideid šoppamas. Aga nüüd hiljuti läksin. No kuram! Läksin riidekabiini sületäie riietega ja kabiinis selgus, et mitte ükski hilp enam selga ei mahu ega sobi.
Et teadsid, et oled 10 kilo juurde võtnud, aga võtsid proovimiseks ikka sama suuruse riided, mida varem kandsid? Siis muidugi ei mahu.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 01:54
Et teadsid, et oled 10 kilo juurde võtnud, aga võtsid proovimiseks ikka sama suuruse riided, mida varem kandsid? Siis muidugi ei mahu.
Võtsin jah, sest tegelikult olen tegelikult jätkuvalt M suuruses.

Riideid hindasin lihtsalt silma järgi - nii, nagu vanasti, et silma järgi peaks nagu mahtuma.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:11
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 01:54
Võtsin jah, sest tegelikult olen tegelikult jätkuvalt M suuruses.

Riideid hindasin lihtsalt silma järgi - nii, nagu vanasti, et silma järgi peaks nagu mahtuma.
Pole siis ju M, kui ei mahtunud. Naljakas on ikka see inimese aju. Isegi nüüd sa ei saa aru, et sulle ei lähe sama number ja su silmad petavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 21:06Mis mõttes, kas 52a on siis elu läbi? Mina olen 58 ja jätkuvalt sale, ei kujuta küll ette, et oleksn juba viimased 6 aastat paks ja siis ikka sellega nõus ja rahul. Jube ju.
Ei ole elu läbi. Elu läheb toredasti edasi ka 20kg paksemana. Olin 63kg, nüüd olen 83kg, 173cm pikk. Eks ennast häirib küll, aga vot ei suuda ennast kokku võtta, et dieeditama hakata. Olen veidi paksem mutt siis. Selline
https://www.google.com/imgres?q=173cm%2 ... AOegQIHhAA
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 8 külalist