Liigne suhkur toodetes

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 14:43
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 14:30
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 14:13

Ja kohvist tilkuvat kotti puhastada :lol: …tehtud proovitud
Lahustuv kohv, piimapulber ja kohv on minu teada kuivained. Mis sul seal tilgub? See siin on ikka tõsiste vingatsite teema. Kui poest oma maitse järgi toodet ei saa, siis tee ise! Toorained on tänapäeval kõik saadaval.
Mõni pole jah veel suletavat termostassi leiutisest midagi kuulnud.
Piimapulber? Lahustuv kohv ja piimapulber koos õudne.
Suletavad termostassid on kõik suketavad kuni nad ükskord enam pole :-)))
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:20
No eks siis ostad uue! Ei saa nii saamatu ka olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:25
Ma ei ole see, kes kohvi kohta nõu andis, aga miks see termostass üldse teemaks tuli ja kuidas see asjasse puutub? Kommenteerijal, kes kurtis, et valmis kohvisegud on liiga magusad, on tavaline tass ja kuum vesi ju töö juures kättesaadavad, nii sain ma aru. Ja oli väga asjakohane soovitus endale see segu soovitud kontsentratsioonis kuskile purki valmis teha, mingi tilkuva termostassiga pole tal üldse asja. Kui piimapulber ei sobi, siis on võibolla mõni alternatiiv veel. Ma pole kohvi osas üldse asjatundja, aga nendes valmissegu pakikestes on ilmselt ka mingi piima- või koorepulber sees, aga inimest häiris just magusus - või no vähemalt nii sain ma aru, sellest on ju teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:47
Ma ei ole see, kes kohvi kohta nõu andis, aga miks see termostass üldse teemaks tuli ja kuidas see asjasse puutub? Kommenteerijal, kes kurtis, et valmis kohvisegud on liiga magusad, on tavaline tass ja kuum vesi ju töö juures kättesaadavad, nii sain ma aru. Ja oli väga asjakohane soovitus endale see segu soovitud kontsentratsioonis kuskile purki valmis teha, mingi tilkuva termostassiga pole tal üldse asja. Kui piimapulber ei sobi, siis on võibolla mõni alternatiiv veel. Ma pole kohvi osas üldse asjatundja, aga nendes valmissegu pakikestes on ilmselt ka mingi piima- või koorepulber sees, aga inimest häiris just magusus - või no vähemalt nii sain ma aru, sellest on ju teema.
Jeebus, nii mõtlemisvõimetu? Inimene teeb kodus oma maitsele kohvi valmis ja võtab tööle kaasa. Olgu siis 200 ml või 1200 ml termos. Nagu talle vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:59
Jeebus, nii mõtlemisvõimetu? Inimene teeb kodus oma maitsele kohvi valmis ja võtab tööle kaasa. Olgu siis 200 ml või 1200 ml termos. Nagu talle vaja.
Miks on vaja kohe inetuks muutuda ja solvanguid pilduda? Ma võin ju mõtlemisvõimetu olla, aga kommentaar kotti tilkuvast kohvist tuli konkreetselt pärast seda, kui keegi soovitas kuiva kohvisegu purgiga kaasa võtta. Ja siis kohe selle peale mainis keegi termostassi. No ei olnud see päris loogiline teemaarendus.
Külaline

Mu meelest on mitu tundi termoses seisnud kohv üsna joodamatu. Segaksin kodus endale meeldivas kontsentratsioonis pulbrid kokku ja valaks tööl vee peale just siis, kui kohviisu tuleb. Piimapulbri asemel paar väikest kohvipiima topsi, mu jaoks on selle maitse parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 16:38
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:59

Miks on vaja kohe inetuks muutuda ja solvanguid pilduda? Ma võin ju mõtlemisvõimetu olla, aga kommentaar kotti tilkuvast kohvist tuli konkreetselt pärast seda, kui keegi soovitas kuiva kohvisegu purgiga kaasa võtta. Ja siis kohe selle peale mainis keegi termostassi. No ei olnud see päris loogiline teemaarendus.
Mine kaeba korrapidajale ära.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Felixil on ju ilma suhkruta ketšup nt olemas :) minu jaoks oli see jälle nii jube, nagu maitsestamata tomatipasta, hapu ja mõru ühekoos🤮
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:47
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:11 Miks ometi on nii rohkelt ülemagustatud tooteid turul???

Smuutid, mahlad, kokteilid, jogurtid, joogijogurtid, kohupiimakreemid, desserdid tulevad esmalt meelde
Kiirtoidukettide kokteilid, tulimagusad minu jaoks!
Kakao-kohvisegud, rohkkelt lisatud suhkrut, nagu siirupit jooks!

Enamike jaoks on liiga magusad, milleks ebamugavalt siirupid olema peavad? Säilivuse pikendamiseks?
Poes 2 vähesema suhkrusisaldusega joogijogurtit mis kannatasid lõunaks tarbida, nüüdki on needki tina tuhka kadunud.
Ma olen sinuga nii sama meelt! Tahaksin näiteks jogurteid ja mahlu, kus ongi vaid naturaalne puuviljasuhkur sees, ilma igasuguse lisasuhkruta. Vahel loen paki peal: Ei ole lisatud suhkrut. Hakkan siis koostisainete nimekirja uurima: aspartaam vöi mingi muu magustaja sees! Nii vihale ajab.

Aga palun https://www.selver.ee/jogurt-mango-ainu ... armi-900-g

https://www.farmi.ee/tooted/puuviljsuhk ... usi-jogurt

Ja neid on päris palju veel
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Auralgi on mitmeid mahlu, olen lihtsalt kogemata ostnud ja hiljem lugenud, et ainult puuviljasuhkur. Valio teeb kreeka jogurti baasil marjadega jogurteid, ka ainult puuviljasuhkur. Prisma müüb Mehustamo smuutisid - neis vist ka pole magustajaid lisatud (vanduda ei või). Igatahes magususe üle küll kurta ei saanud.
Külaline

Jah! Iga kord puhastan, küüein, ostan uue koti ja termose! Geniaalne idee! Aitäh!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 19:06
Jah! Iga kord puhastan, küüein, ostan uue koti ja termose! Geniaalne idee! Aitäh!
No äkki teed enne kuiva trenni ja õpid termose kaant sulgema? See ei ole tegelikult nii raske. Paari korraga õpid ehk ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 11:25 Väga jubedad on need Jacobsi ja Nescafe jne 3in1 kohvisegud. Ma nii tahaksin neid tööle kaasa võtta, sest ma eriti ei joo musta ja mõru kohvi, kuid need segud on joodamatud, see on nagu pruuni värvi kohvilõhnaline siirup. Mul ei ole töö juures võimalik piima ja suhkruga mökerdada ja kohvimasinat ei ole, tuleb tassi teha.
Muuda oma maitsemeelt, must kohv on kõige õigem.
Külaline

Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
JUURDE saab alati panna, ÄRA ei saa võtta.
Ja siis imestame, et inimesed paksud on.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
No ei saa ju nii olla. Rahva tervist silmas pidades ei ole sellest mingit kasu, et poodides müüakse suhkruta ja mittemagusaid tooteid - siis neid kas ei osteta üldse või minnaksegi koju ja pannaksegi ise suhkrut juurde.
Poed teevad tegelikult väga põhjalikke müügianalüüse - kui keegi ei ostaks magusas marinaadis kala või kurki, siis poleks neid ka ammu müügil. Kasutuid artikleid lettidel ei hoita, see on firmale puhas kulu.
Ei usu ka, et suhkur ketšupis või mõnes kalakonservis kedagi paksuks teeb. Pigem ikka suur kogus rasvast liha, jahutooted ja liigne söömine vähese liikumise taustal. Lisaks kõikvõimalikud kalorirohked snäkid, kommid, šokolaad, koogid.
Kui muidu toitutakse tervislikult ja vaheldusrikkalt, ei tee suhkruga segatud apelsinimahl või magus kurk kellelegi midagi kurja, kui seda vahel juua või süüa.
Külaline

Mauno kirjutas: 06 Juul 2024 18:34
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:47
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 11:11 Miks ometi on nii rohkelt ülemagustatud tooteid turul???

Smuutid, mahlad, kokteilid, jogurtid, joogijogurtid, kohupiimakreemid, desserdid tulevad esmalt meelde
Kiirtoidukettide kokteilid, tulimagusad minu jaoks!
Kakao-kohvisegud, rohkkelt lisatud suhkrut, nagu siirupit jooks!

Enamike jaoks on liiga magusad, milleks ebamugavalt siirupid olema peavad? Säilivuse pikendamiseks?
Poes 2 vähesema suhkrusisaldusega joogijogurtit mis kannatasid lõunaks tarbida, nüüdki on needki tina tuhka kadunud.
Ma olen sinuga nii sama meelt! Tahaksin näiteks jogurteid ja mahlu, kus ongi vaid naturaalne puuviljasuhkur sees, ilma igasuguse lisasuhkruta. Vahel loen paki peal: Ei ole lisatud suhkrut. Hakkan siis koostisainete nimekirja uurima: aspartaam vöi mingi muu magustaja sees! Nii vihale ajab.

Aga palun https://www.selver.ee/jogurt-mango-ainu ... armi-900-g

https://www.farmi.ee/tooted/puuviljsuhk ... usi-jogurt

Ja neid on päris palju veel
Neid nad ei taha ju, magus maitseb paremini. Tahaks ainult vinguda. Ja süüa magusat toitu.
Külaline

[/quote]

Mina olen see 3in1 magususe üle kurtja. See on hea mõte, teha endale kuiv segu kodus valmis ja see suure purgiga töö juurde viia. Aitäh selle soovituse eest kellelegi seal eespool ja sulle ka. Mingite termotasside ja termostega ma ei hakka iialgi jändama, ikka töö juures teen selle tassitäie värsket jooki valmis. Sõidan pikki maid autoga, ei taha mingeid vedelaid jooke kaasa tassida edasi tagasi ja neid termoseid küürida, mulle tunduvad need ka natuke ebahügieenilised, pidevalt vehi mingite pudeliharjadega, minu jaoks pole neil esemetel kasutusmugavust.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 11:25 Väga jubedad on need Jacobsi ja Nescafe jne 3in1 kohvisegud. Ma nii tahaksin neid tööle kaasa võtta, sest ma eriti ei joo musta ja mõru kohvi, kuid need segud on joodamatud, see on nagu pruuni värvi kohvilõhnaline siirup. Mul ei ole töö juures võimalik piima ja suhkruga mökerdada ja kohvimasinat ei ole, tuleb tassi teha.
Jacobksil on ju 2 ühes segu ka olemas, kus suhkur puudub. Igast poest ei leia jah, aga näiteks Selverist olen mina saanud. Kuna mina ise joon pigem kofeiinivaba kohvi, siis ostan purgi lahustuvat kofeiinivaba kohvi ja juurde siis kohvikoorekapslid. Saab samuti kiiresti oma kohvi töö juures tehtud ja ei ole suur mökerdamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:55
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 20:35 Teema oli sellest, et poes müüdavad asjad on liiga magusad. Rahva tervist silmas pidades võiks selle suhkru ja magusainete jura üldse ära lõpetada. Kes magusamat tahab, paneb ise juurde. Pole nii raske ju. Aga selle asemel on suur osa poes müüdavatest valmis- või kohevalmistoodetest ära solgitud. No kes krt sööb magusat kala või kurke...
No ei saa ju nii olla. Rahva tervist silmas pidades ei ole sellest mingit kasu, et poodides müüakse suhkruta ja mittemagusaid tooteid - siis neid kas ei osteta üldse või minnaksegi koju ja pannaksegi ise suhkrut juurde.
Poed teevad tegelikult väga põhjalikke müügianalüüse - kui keegi ei ostaks magusas marinaadis kala või kurki, siis poleks neid ka ammu müügil. Kasutuid artikleid lettidel ei hoita, see on firmale puhas kulu.
Ei usu ka, et suhkur ketšupis või mõnes kalakonservis kedagi paksuks teeb. Pigem ikka suur kogus rasvast liha, jahutooted ja liigne söömine vähese liikumise taustal. Lisaks kõikvõimalikud kalorirohked snäkid, kommid, šokolaad, koogid.
Kui muidu toitutakse tervislikult ja vaheldusrikkalt, ei tee suhkruga segatud apelsinimahl või magus kurk kellelegi midagi kurja, kui seda vahel juua või süüa.
Inimene, ked joob 3 ühes jooke, ei peaks üldse mingites asjades peenutsema. Need on juba piisavalt jubedad asjad.
Külaline

Kuna mulle meeldib kohvi värske koore/piimaga kohv ja töö juures on toas väike külmik, siis mulle väga meeldib Saksamaa kohvikoor Minus L väikeses klaaspudelis 165ml. Paras nädalaseks kohvijoomiseks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist