Kui vana see sugulane siis oli kui teesklema pidi hakkama - 70?Guest kirjutas: ↑27 Aug 2025 08:48Kui ma olin laps, kuulsin oma sugulase juttu seksist. Et kuidas ta ikka mängib kaasa ja teeskleb, sest mees ju tahab seksi.Guest kirjutas: ↑26 Aug 2025 17:12Sul on sõbrannat vaja. Sest nagu mäletan sa seksida ei taha, aga mees pole nõus sellises suhtes olema.
Nüüd olen ma selle sugulase vanuses. Mees tahab seksi. Aga mina enam mitte. Lahku minna ka ei taha. Muidu on kõik hästi. Mõeldakse ju algul koos vananedagi kui milleski paratamatult romantilisest vist. Jah. Samahästi võik ma elada sõbrannaga, kellega on koos tore ja toetame üksteist.
Aga tahaks ikka elada koos oma mehega. Kuhu kaob see naiste seksisoov, miks see muutub nagu kohustuseks?
Menopausis naistel võibolla kaob seksuaalne huvi mehe vastu ära, aga siis pole vist enam sellest mehest ka väga hale. Kui aga viljakas eas naisel huvi mehe vastu heast peast ära kaob, siis on see küll mingi karmavõlg või needus või jumala karistus sellele mehele.Elada elu lõpuni naisega, kes peab sind mingiks munadega sõbrannaks ja kelle ees peab ekstaasi teesklema, päris jube tundub ausalt öeldes …