Vallaline, või suhtes?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 08:48
Guest kirjutas: 26 Aug 2025 17:12
Tolmukübe kirjutas: 26 Aug 2025 17:04 No kui saaks valida, kumma valiksite? Miks? Mina valiks suhtes, on, kellega suhelda (vabal ajal); on, kes apteegist rohtu toob, või muud moodi aitab, kui kitsas käes; jne.
Sul on sõbrannat vaja. Sest nagu mäletan sa seksida ei taha, aga mees pole nõus sellises suhtes olema.
Kui ma olin laps, kuulsin oma sugulase juttu seksist. Et kuidas ta ikka mängib kaasa ja teeskleb, sest mees ju tahab seksi.
Nüüd olen ma selle sugulase vanuses. Mees tahab seksi. Aga mina enam mitte. Lahku minna ka ei taha. Muidu on kõik hästi. Mõeldakse ju algul koos vananedagi kui milleski paratamatult romantilisest vist. Jah. Samahästi võik ma elada sõbrannaga, kellega on koos tore ja toetame üksteist.
Aga tahaks ikka elada koos oma mehega. Kuhu kaob see naiste seksisoov, miks see muutub nagu kohustuseks?
Kui vana see sugulane siis oli kui teesklema pidi hakkama - 70?
Menopausis naistel võibolla kaob seksuaalne huvi mehe vastu ära, aga siis pole vist enam sellest mehest ka väga hale. Kui aga viljakas eas naisel huvi mehe vastu heast peast ära kaob, siis on see küll mingi karmavõlg või needus või jumala karistus sellele mehele.Elada elu lõpuni naisega, kes peab sind mingiks munadega sõbrannaks ja kelle ees peab ekstaasi teesklema, päris jube tundub ausalt öeldes …
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 18:13
Tolmukübe kirjutas: 27 Aug 2025 09:42Vbl, kui orgasme ei saa, siis seksisoov kaob ära? Minul on küll niiviisi. Niisama seal pikutada pole mõtet, koguni vastupidi, rahuldamatusel pidid omad pahad tagajärjed olema
Aga kui niisama pikutad ja teine silitab ja masseerib, siis võtab kaissu ja teeb head ja paremat, kas siis oleks natuke seksisoovi?
No kui teise suhtes tunded on, ja eelmängu ka sealtpoolt tuleb, eks siis ole ikka seksisoovi. Ilma tunneteta, aga eelmänguga, hästi ei kujuta ette. No vbl tekib, aga siis ta peab minu heaks midagi tegema, et ma üldse sinna tema kõrvale pikutama jõuaksin. Nt kuulab mu muresid, tassib poekotti, pakub seltsi, mida iganes. Et inimesega mingi side on tekkinud. Ja ma ei ole ikka kindel, et ilma tunneteta pikutama jõuan. Aga iseenesest seksivastane ma pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 14:25Kui vana see sugulane siis oli kui teesklema pidi hakkama - 70?
Menopausis naistel võibolla kaob seksuaalne huvi mehe vastu ära, aga siis pole vist enam sellest mehest ka väga hale.
Miks 70a? Ja miks sellest mehest, kes enam seksi ei saa, ka väga hale ei ole?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vbl siin on mõeldud, et meesterahvas keskeaks seksinud juba küll, pole tal suurt häda midagi, ega's igavesti ka saa. Mul oli sõbranna, 30-ks eluaastaks ütles, et omavahel enam ei seksi, et seksitud juba küll. Ja meestel pidi ka vist seksuaalsus peale keskiga maha käima. Et keskeas pidi veel teine noorus tulema, aga peale seda... kaputt..
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 16:59
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 14:25Kui vana see sugulane siis oli kui teesklema pidi hakkama - 70?
Menopausis naistel võibolla kaob seksuaalne huvi mehe vastu ära, aga siis pole vist enam sellest mehest ka väga hale.
Tundus lihtsalt selline vanus, kus naised enam kuigi sageli seksi ei taha, aga mõni mees on vähemalt tablettide abil veel kõva täkk. Menopausiga kaasneb tihti meeleseisund, kus naisel on teiste arvamustest või tunnetest järjest rohkem ükskkõik, sh mehe omadest. Varasemas eas võibolla mõni veel natuke kurvastas, et tema mees peab teeskleva naisega läbi ajama, enamikke menopausis naisi see vaevalt enam väga huvitab.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 17:23
Guest kirjutas: 28 Aug 2025 16:59
Tundus lihtsalt selline vanus, kus naised enam kuigi sageli seksi ei taha, aga mõni mees on vähemalt tablettide abil veel kõva täkk. Menopausiga kaasneb tihti meeleseisund, kus naisel on teiste arvamustest või tunnetest järjest rohkem ükskkõik, sh mehe omadest. Varasemas eas võibolla mõni veel natuke kurvastas, et tema mees peab teeskleva naisega läbi ajama, enamikke menopausis naisi see vaevalt enam väga huvitab.
Oi oi oi, nüüd saate hirmsa sõimu, sest kasutasite sõna menopaus. Kaastunne.
Külaline

Mul mees 55a, ei paista kuskilt, et hakkaks vähem tahtma kui kolm korda nädalas. Mul hetkel menopaus, libiido täiesti nullis. Mis siis teha? Jätan mehe ilma või? Ei jäta ju. Hea mees on. Koos juba 25a. Siis tulengi tema soovile vastu, küll mitte nii tihti kui ta tahaks, aga piisavalt. Väga loodan, et mu seksisoov jälle tagasi tuleks, aga praegult on küll täitsa ära. Õudne tegelikult! Enne olin vägagi maias. Hirmus see naiste elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 17:51 Mul mees 55a, ei paista kuskilt, et hakkaks vähem tahtma kui kolm korda nädalas. Mul hetkel menopaus, libiido täiesti nullis. Mis siis teha? Jätan mehe ilma või? Ei jäta ju. Hea mees on. Koos juba 25a. Siis tulengi tema soovile vastu, küll mitte nii tihti kui ta tahaks, aga piisavalt. Väga loodan, et mu seksisoov jälle tagasi tuleks, aga praegult on küll täitsa ära. Õudne tegelikult! Enne olin vägagi maias. Hirmus see naiste elu.
Me mehega koos üle 30 aasta. Eks see seksiisu ole algusaegadega võrreldes ikka mõlemal vähenenud, aga jah, minul on soovi vähem kui mehel.
Kui tema tuleb õhtul koju ja ütleb, et ta juba päev otsa mõelnud ja tahtnud, siis mul läheb ikka aega, et samale lainele jõuda. Ma pole tõesti päev otsa mõelnud 😀
Aga lõpuks kütab üles ikka ja ongi superhea.
Lihtsalt algul on tunne, et no ei viitsi küll. Aga eks mu mees teab, mida teha, et mul ka tahtmine tekiks.
Nii et algul tulen talle vastu ja pärast naudin täiega.
Me 60sed.
Külaline

Miks te seksist räägite, Tolmukübe tahtis ju apteegist rohutoojat, seks ei huvita teda üldsegi, ainult hingesugulus :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 21:54 Miks te seksist räägite, Tolmukübe tahtis ju apteegist rohutoojat, seks ei huvita teda üldsegi, ainult hingesugulus :lol:
Milleks see irvitav emotikon?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 21:54 Miks te seksist räägite
Sa ise seksid?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 14:25
Guest kirjutas: 26 Aug 2025 17:12

Sul on sõbrannat vaja. Sest nagu mäletan sa seksida ei taha, aga mees pole nõus sellises suhtes olema.
Kui ma olin laps, kuulsin oma sugulase juttu seksist. Et kuidas ta ikka mängib kaasa ja teeskleb, sest mees ju tahab seksi.
Nüüd olen ma selle sugulase vanuses. Mees tahab seksi. Aga mina enam mitte. Lahku minna ka ei taha. Muidu on kõik hästi. Mõeldakse ju algul koos vananedagi kui milleski paratamatult romantilisest vist. Jah. Samahästi võik ma elada sõbrannaga, kellega on koos tore ja toetame üksteist.
Aga tahaks ikka elada koos oma mehega. Kuhu kaob see naiste seksisoov, miks see muutub nagu kohustuseks?
Menopausis naistel võibolla kaob seksuaalne huvi mehe vastu ära, aga siis pole vist enam sellest mehest ka väga hale. Kui aga viljakas eas naisel huvi mehe vastu heast peast ära kaob, siis on see küll mingi karmavõlg või needus või jumala karistus sellele mehele.Elada elu lõpuni naisega, kes peab sind mingiks munadega sõbrannaks ja kelle ees peab ekstaasi teesklema, päris jube tundub ausalt öeldes …
Ja mida ma siis koguaeg väitnud olen.
Enamus naistel kaob libiido menopausi saabudes. Seetõttu peabki naine olema vähemalt 10a noorem.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 06:55Enamus naistel kaob libiido menopausi saabudes. Seetõttu peabki naine olema vähemalt 10a noorem.
Tahtmine on taevariik, nagu öeldakse. Spoiler alert - naised, kes mingil ühel teatud põhjusel vanadest meestest on huvituvad, on igasuguse teesklemise poolest muidugi veelgi osavamad. Ja see üks teatud põhjus pole nende meeste suurepärased võimed voodis. Aga kui valima peab - siis parem jah ikka 40 aastane teesklev hoor, kui mingi 50 aastane ustav menopausis kodukana, kes kah võibolla hakkab varsti teesklema.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 06:55
Enamus naistel kaob libiido menopausi saabudes. Seetõttu peabki naine olema vähemalt 10a noorem.
Sellel 10 aastat nooremal tuleb ka menopaus. Mis siis teed, võtad järgmise? Siis juba 20a noorema?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 29 Aug 2025 08:59
Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 06:55
Sellel 10 aastat nooremal tuleb ka menopaus. Mis siis teed, võtad järgmise? Siis juba 20a noorema?
Variante on ju palju
1. Suren enne ära, meeste eluiga pidi ju olema lühem
2. Võtan kohe 20+a noorema (kui olekś võtta), nagu seda tuntud inimesed teevad(K.Madis, U.Sõõrumaa jne)
3.Üleelmine postitaja rääkis siin teesklejatest, ka see on ju ok.
4. Käia prostituutides oma pensionit laiaks löömas.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 09:20
Variante on ju palju
1. Suren enne ära, meeste eluiga pidi ju olema lühem
2. Võtan kohe 20+a noorema (kui olekś võtta), nagu seda tuntud inimesed teevad(K.Madis, U.Sõõrumaa jne)
3.Üleelmine postitaja rääkis siin teesklejatest, ka see on ju ok.
4. Käia prostituutides oma pensionit laiaks löömas.
1. Enamik mehi vist pole siiski 50 aastaselt suremisest huvitatud, aga hea plaan mõnele kindlasti.
2. Enne on üks pisiasi vaja ära korralda - tuleb tuntud või ülirikkaks inimeseks saada. See sisaldab pisut eeltööd ja aastakümneid parimate aastate raiskamise riski. Ja nende parimate aastate jooksul tahab ka mõni mees naist või peret.
3-4. Kui selline variant vaimselt rahuldab, siis võikski ainult terve elu prostituutide või kullakaevurite seltsis veeta, kui rahakott muidugi võimaldab. Enamik eesti pensionäre millegipärast eelistavad litsidel kulutamise asemel oma suurt sissetulekut arstirohtudelele, sooja toale, toidule jms jampsi peale laristada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 29 Aug 2025 06:55Enamus naistel kaob libiido menopausi saabudes. Seetõttu peabki naine olema vähemalt 10a noorem.
No võtad 47a naise. Kas siis ainult 3-4 aastaks? Võta kohe enda vanune, sellel menokas läbitud ja libiido jälle töötab. On väga palju kenasid naisi selles vanuses, ei ole kõik paksud mutid.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 21:54 Miks te seksist räägite, Tolmukübe tahtis ju apteegist rohutoojat, seks ei huvita teda üldsegi, ainult hingesugulus :lol:
Peale selle saime me äsja teada, et Tolmukübe on nõus pikutama minema ka selle eest, et mees ta poekotti tassib. Ka siis, kui selle mehe vastu tundeid ei ole.
Kui see mees tassib Tolmukübeme poekotti ja käib ühtlasi ka apteegist läbi, tuleb võimas seksiorgia.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2025 16:26
Enamustel naistel kaob liibido nõmeda mehe pärast 😂
Külaline

Guest kirjutas: 29 Aug 2025 18:25
Guest kirjutas: 28 Aug 2025 21:54 Miks te seksist räägite, Tolmukübe tahtis ju apteegist rohutoojat, seks ei huvita teda üldsegi, ainult hingesugulus :lol:
Peale selle saime me äsja teada, et Tolmukübe on nõus pikutama minema ka selle eest, et mees ta poekotti tassib. Ka siis, kui selle mehe vastu tundeid ei ole.
Kui see mees tassib Tolmukübeme poekotti ja käib ühtlasi ka apteegist läbi, tuleb võimas seksiorgia.
Oleks lahe ju!
Olen enda peal kogenud kuivõrd pärssivalt mõjub mees, kes sokutab sujuvalt kotikandmise mulle. Mul tekib põlastus sellise mehe suhtes, midagi pole teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist