Kuule Anne, kas see naabripoiss Peeter on ka sulle juba ära sättinud? Eile just Mallega oli meil juttu, et Peeter käb öösiti tema juures. Nüüd sekkub ka Lea- Peeter oli nädala eest kolmapäeva õhtul minu juures...Selliseid jutte räägiti vanasti sõbrannadega.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2025 22:46Mitte ainult arsti juures käimisest, vaid ka sellest, kes juba seksib ja kellega seksib jne.
Günekoloog
-
Külaline
-
Külaline
Nälgimise korral ei alga päevad eakohaselt, või kui on alanud, jäävad päevad ära ja katkeb isegi olemasolev rasedus, kui rasedaks on jäädud enne nälgimist.Guest kirjutas: ↑22 Mai 2025 00:07 Nüüdsel ajal on ka paljud tüdrukud anorektilised. Neil on sageli päevade puudumisega probleeme.
-
Külaline
Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on
Olete ehk mõelnud, et ta teebki selliseid postitusi, kuna tal puudub nii vaimne kui ka füüsiline väljund välismaailma?Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2025 19:23Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on![]()
ja kas ta oma praeguses vanuses enam ei käi? Palun räägi meile!
![]()
-
Külaline
Ei ole nii mõelnud, aga mul tekkis see mõte sinu kohta.
Ehk selgitaksite?
Hetkel tundub, et Teil on naaskelsabad.
Kui Teie soovunelm on, et mul oleks funktsionaalse lugemisoskusega midagi siis võite seda ju endale ette kujutada. Saate ehk veel rahuldusegi?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 12:02Teil on mingi funktsionaalse lugemisoskuse probleem, et ei saa lihtsast lausest aru? Iquuga mingi häda? Vanadus?
-
Külaline
Räägi tolmukübe räägi! Sa ainult küsid, aga vahel võiks ka enda kohta natukenegi pajatada.Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2025 19:23Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on![]()
-
Külaline
Kügeleb vaikselt nagu kult rukkis ja mõtleb uusi küsimärkidega teemasid välja.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 17:36Räägi tolmukübe räägi! Sa ainult küsid, aga vahel võiks ka enda kohta natukenegi pajatada.Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2025 19:23Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on![]()
-
Külaline
Tegelikult ei ole ses teemas nalja natukestki.
Mina lihtsalt jätsin unarusse günekoloogilise kontrolli peale menopausi. Stabiilne paarisuhe, ei mingit võimalust suguhaigusteks jne.
Kuniks tekkis aeg-ajalt väike roosakas voolus. Diagnoositi endomeetriumi vähk. Õnneks oli esimene staadium. Lõigati välja nii emakas kui munasarjad ja igaks juhuks ka üks lümfisõlm. Siis 3x kiiritust. Seda 2 aasta eest. Hetkel peaksin terve olema, käin regulaarselt kontrollis. Ühel mu tollasel palatikaaslasel aga nii hästi ei läinud...
Mina lihtsalt jätsin unarusse günekoloogilise kontrolli peale menopausi. Stabiilne paarisuhe, ei mingit võimalust suguhaigusteks jne.
Kuniks tekkis aeg-ajalt väike roosakas voolus. Diagnoositi endomeetriumi vähk. Õnneks oli esimene staadium. Lõigati välja nii emakas kui munasarjad ja igaks juhuks ka üks lümfisõlm. Siis 3x kiiritust. Seda 2 aasta eest. Hetkel peaksin terve olema, käin regulaarselt kontrollis. Ühel mu tollasel palatikaaslasel aga nii hästi ei läinud...
-
Külaline
Tõsi. Tegelikult kord aastas günekoloogi külastus ka ilma vaevusteta on õigistatud.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2025 19:35 Tegelikult ei ole ses teemas nalja natukestki.
Mina alati osalen sõeluuringus aga tunnistan, et on ka minul aastaid vahele jäänud ka tavapärases aastases kontrollis. Nüüd vanuse lisandudes ikka mõtlen rohkem selle peale.
-
Külaline
Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
-
Külaline
Kui riiklik poliitika on selline, siis oma tervisest hooliv naine kord aastas ehk selle PAP-testi, UH-uuringu + vsiidi raha ikka leiaks, ei? Mina ei arva, et riik (või kesiganes peale minu enda) peaks vastutama minu elu ja tervist puudutavate profülaktiliste uuringute eest.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:35 Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
-
Külaline
Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 17:31Kui riiklik poliitika on selline, siis oma tervisest hooliv naine kord aastas ehk selle PAP-testi, UH-uuringu + vsiidi raha ikka leiaks, ei? Mina ei arva, et riik (või kesiganes peale minu enda) peaks vastutama minu elu ja tervist puudutavate profülaktiliste uuringute eest.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:35 Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
-
Külaline
Aga kui meest ei ole ja suguelu ei ole, siis mis sellel 50 aastasel naisel ikka juhtuda saab?Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 19:36Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
Nii rumalat küsimust küsides tundub lausa ajaraisk isegu küsijale vastata.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 21:18Aga kui meest ei ole ja suguelu ei ole, siis mis sellel 50 aastasel naisel ikka juhtuda saab?Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 19:36Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
Aga ma siiski valgustan rumalat. Kõigil, kellel on emakas ja tupp, on võimalik põletiku või millegi hullema(vähk) tekkeks. Siin ei oma mehe ja suguelu olemasolu absoluutselt tähtsust.
-
Külaline
Tolmukübeme kommentaar, seekord külalise nime alt!Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 21:18Aga kui meest ei ole ja suguelu ei ole, siis mis sellel 50 aastasel naisel ikka juhtuda saab?Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 19:36Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
-
Külaline
Kui sa juba nii tark oled, siis valgusta meid veel. Kas tõenäosus igasuguste põletike tekkeks on seotud kuidagi sugueluga? Näiteks üks naine ei ela üldse suguelu, teine elab seda ainult koos oma seadusliku mehega, kolmas proovib iga kuu nelja eri parterit suguelu mõttes (kummiga). Kas neil naistel on erinev tõenäosus mingite põletike tekkeks või isegi vähki haigestumiseks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline