Günekoloog

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 22:46Mitte ainult arsti juures käimisest, vaid ka sellest, kes juba seksib ja kellega seksib jne.
Kuule Anne, kas see naabripoiss Peeter on ka sulle juba ära sättinud? Eile just Mallega oli meil juttu, et Peeter käb öösiti tema juures. Nüüd sekkub ka Lea- Peeter oli nädala eest kolmapäeva õhtul minu juures...Selliseid jutte räägiti vanasti sõbrannadega.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 00:07 Nüüdsel ajal on ka paljud tüdrukud anorektilised. Neil on sageli päevade puudumisega probleeme.
Nälgimise korral ei alga päevad eakohaselt, või kui on alanud, jäävad päevad ära ja katkeb isegi olemasolev rasedus, kui rasedaks on jäädud enne nälgimist.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 13:01
Tolmukübe kirjutas: 22 Mai 2025 08:05 Kui tihti käite günekoloogi juures? Kas see on teil vanuseti erinev olnud? Kas mingist vanusest enam ei lähe?
Kuidas sul omal sellega lood on? Räägi meile.
Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on :lol: :?: ja kas ta oma praeguses vanuses enam ei käi? Palun räägi meile! :mrgreen:
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 23 Mai 2025 19:23
Guest kirjutas: 22 Mai 2025 13:01
Tolmukübe kirjutas: 22 Mai 2025 08:05 Kui tihti käite günekoloogi juures? Kas see on teil vanuseti erinev olnud? Kas mingist vanusest enam ei lähe?
Kuidas sul omal sellega lood on? Räägi meile.
Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on :lol: :?: ja kas ta oma praeguses vanuses enam ei käi? Palun räägi meile! :mrgreen:
Olete ehk mõelnud, et ta teebki selliseid postitusi, kuna tal puudub nii vaimne kui ka füüsiline väljund välismaailma?
Külaline

Ants kirjutas: 23 Mai 2025 23:02 Olete ehk mõelnud, et ta teebki selliseid postitusi, kuna tal puudub nii vaimne kui ka füüsiline väljund välismaailma?
Ei ole nii mõelnud, aga mul tekkis see mõte sinu kohta.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 23 Mai 2025 23:46
Ants kirjutas: 23 Mai 2025 23:02 Olete ehk mõelnud, et ta teebki selliseid postitusi, kuna tal puudub nii vaimne kui ka füüsiline väljund välismaailma?
Ehk selgitaksite?
Hetkel tundub, et Teil on naaskelsabad.
Külaline

Ants kirjutas: 24 Mai 2025 00:05 Ehk selgitaksite?
Mida selgitaks?
Külaline

Ants kirjutas: 24 Mai 2025 00:05
Ehk selgitaksite?
Teil on mingi funktsionaalse lugemisoskuse probleem, et ei saa lihtsast lausest aru? Iquuga mingi häda? Vanadus?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 12:02
Ants kirjutas: 24 Mai 2025 00:05
Ehk selgitaksite?
Teil on mingi funktsionaalse lugemisoskuse probleem, et ei saa lihtsast lausest aru? Iquuga mingi häda? Vanadus?
Kui Teie soovunelm on, et mul oleks funktsionaalse lugemisoskusega midagi siis võite seda ju endale ette kujutada. Saate ehk veel rahuldusegi?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mai 2025 19:23Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on :lol: :?: ja kas ta oma praeguses vanuses enam ei käi? Palun räägi meile!
Räägi tolmukübe räägi! Sa ainult küsid, aga vahel võiks ka enda kohta natukenegi pajatada.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 17:36
Külaline kirjutas: 23 Mai 2025 19:23Mina ka tahan väga teada, kui tihti Tolmükübe günekoloogi juures käinud on :lol: :?: ja kas ta oma praeguses vanuses enam ei käi? Palun räägi meile!
Räägi tolmukübe räägi! Sa ainult küsid, aga vahel võiks ka enda kohta natukenegi pajatada.
Kügeleb vaikselt nagu kult rukkis ja mõtleb uusi küsimärkidega teemasid välja.
Külaline

Tegelikult ei ole ses teemas nalja natukestki.
Mina lihtsalt jätsin unarusse günekoloogilise kontrolli peale menopausi. Stabiilne paarisuhe, ei mingit võimalust suguhaigusteks jne.
Kuniks tekkis aeg-ajalt väike roosakas voolus. Diagnoositi endomeetriumi vähk. Õnneks oli esimene staadium. Lõigati välja nii emakas kui munasarjad ja igaks juhuks ka üks lümfisõlm. Siis 3x kiiritust. Seda 2 aasta eest. Hetkel peaksin terve olema, käin regulaarselt kontrollis. Ühel mu tollasel palatikaaslasel aga nii hästi ei läinud...
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2025 19:35 Tegelikult ei ole ses teemas nalja natukestki.
Mina lihtsalt jätsin unarusse günekoloogilise kontrolli peale menopausi. Stabiilne paarisuhe, ei mingit võimalust suguhaigusteks jne.
Kuniks tekkis aeg-ajalt väike roosakas voolus. Diagnoositi endomeetriumi vähk. Õnneks oli esimene staadium. Lõigati välja nii emakas kui munasarjad ja igaks juhuks ka üks lümfisõlm. Siis 3x kiiritust. Seda 2 aasta eest. Hetkel peaksin terve olema, käin regulaarselt kontrollis. Ühel mu tollasel palatikaaslasel aga nii hästi ei läinud...
Tõsi. Tegelikult kord aastas günekoloogi külastus ka ilma vaevusteta on õigistatud.
Mina alati osalen sõeluuringus aga tunnistan, et on ka minul aastaid vahele jäänud ka tavapärases aastases kontrollis. Nüüd vanuse lisandudes ikka mõtlen rohkem selle peale.
Külaline

Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mai 2025 21:35 Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
Kui riiklik poliitika on selline, siis oma tervisest hooliv naine kord aastas ehk selle PAP-testi, UH-uuringu + vsiidi raha ikka leiaks, ei? Mina ei arva, et riik (või kesiganes peale minu enda) peaks vastutama minu elu ja tervist puudutavate profülaktiliste uuringute eest.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 17:31
Guest kirjutas: 28 Mai 2025 21:35 Nüüd juba soovitatakse üle kahe aasta käia ja iga aasta eriti ei soovi sind keegi näha. Raha kokkuhoid igal pool. Juba on jutt, et günekoloogi juurde ka minge perearsti saatekirjaga, mitte niisama. See asi on ära jäänud ainult perearstide suure vastuseisu tõttu, nemad ei soovi günekoloogiliste teemadega tegeleda, mis on ka täiesti arusaadav.
Kui riiklik poliitika on selline, siis oma tervisest hooliv naine kord aastas ehk selle PAP-testi, UH-uuringu + vsiidi raha ikka leiaks, ei? Mina ei arva, et riik (või kesiganes peale minu enda) peaks vastutama minu elu ja tervist puudutavate profülaktiliste uuringute eest.
Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 19:36Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
Aga kui meest ei ole ja suguelu ei ole, siis mis sellel 50 aastasel naisel ikka juhtuda saab?
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 21:18
Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 19:36Kes leiab, kes ei leia. Siiski võiks riik selle raha leida, sest pärast neid haigusi ravida on kulukam. Ennetus on alati odavam kui ravi.
Aga kui meest ei ole ja suguelu ei ole, siis mis sellel 50 aastasel naisel ikka juhtuda saab?
Nii rumalat küsimust küsides tundub lausa ajaraisk isegu küsijale vastata.

Aga ma siiski valgustan rumalat. Kõigil, kellel on emakas ja tupp, on võimalik põletiku või millegi hullema(vähk) tekkeks. Siin ei oma mehe ja suguelu olemasolu absoluutselt tähtsust.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mai 2025 21:18
Tolmukübeme kommentaar, seekord külalise nime alt!
Külaline

Mupsik kirjutas: 30 Mai 2025 21:23Aga ma siiski valgustan rumalat. Kõigil, kellel on emakas ja tupp, on võimalik põletiku või millegi hullema(vähk) tekkeks. Siin ei oma mehe ja suguelu olemasolu absoluutselt tähtsust.
Kui sa juba nii tark oled, siis valgusta meid veel. Kas tõenäosus igasuguste põletike tekkeks on seotud kuidagi sugueluga? Näiteks üks naine ei ela üldse suguelu, teine elab seda ainult koos oma seadusliku mehega, kolmas proovib iga kuu nelja eri parterit suguelu mõttes (kummiga). Kas neil naistel on erinev tõenäosus mingite põletike tekkeks või isegi vähki haigestumiseks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist