Ma pean sind eluvõõraks, sest sa hirmsasti ärpled. Ja eeldad, et teised ka pidevalt samamoodi ärplevad. Tegelikult, päriselus, päris suhted ei ole pidev võitlus teineteisega, et kes bossum on..
Mehelik mees
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei mõtle, et kes on foorumis bossum.. Sa näid arvavat - see tuleb su jutust välja, ega mina ei tea, mida sa päriselt arvad - et tavalises paarisuhtes käib pidev võitlus. Aga minu point ongi, et see ei ole õige. Kahe enesekindla täiskasvanu suhe ei ole võitlus.. teismelistel jah, aga nemad alles õpivadki seda eluvärki..Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:53Eks sa ise tahad mind sellisena näha, siis näedki. Sina ju võitled kes on bossum, mina arutlen ja viidan aega. See kuidas sa tegelikult elad, ei ole teema ja see sügavalt sinu isiklik asi.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:51Ma pean sind eluvõõraks, sest sa hirmsasti ärpled. Ja eeldad, et teised ka pidevalt samamoodi ärplevad. Tegelikult, päriselus, päris suhted ei ole pidev võitlus teineteisega, et kes bossum on..
-
Külaline
See ongi see, mida ma nimetasin teismelise moodi suhtumiseks. Just see “õigus” ja mitte “õigus”.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 18:08Mõtled ikka, muidu poleks ju sellest rääkinud. Teil käib ju pidev võitlus. Mina arvan et mehelik mees ei täida naise nõudmisi, teeb siis kui tahab. See ongi mehelikus. Tundub nagu ikka, teil naistel ongi kaks arvamust mis kokku ei sobi. Asi ei ole üldse mehelikus mehes vaid selles kellel on õigus eks, see ongi mäng õiguse peale olla õigus, kas pole nii?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:58Ma ei mõtle, et kes on foorumis bossum.. Sa näid arvavat - see tuleb su jutust välja, ega mina ei tea, mida sa päriselt arvad - et tavalises paarisuhtes käib pidev võitlus. Aga minu point ongi, et see ei ole õige. Kahe enesekindla täiskasvanu suhe ei ole võitlus.. teismelistel jah, aga nemad alles õpivadki seda eluvärki..
See suhtumine pole mehelik ega naiselik, see on lapsik.
-
Külaline
Sa ajad mehelikkusse segi mühakliku ossilikkusega.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 18:08Mõtled ikka, muidu poleks ju sellest rääkinud. Teil käib ju pidev võitlus. Mina arvan et mehelik mees ei täida naise nõudmisi, teeb siis kui tahab. See ongi mehelikus. Tundub nagu ikka, teil naistel ongi kaks arvamust mis kokku ei sobi. Asi ei ole üldse mehelikus mehes vaid selles kellel on õigus eks, see ongi mäng õiguse peale olla õigus, kas pole nii?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:58Ma ei mõtle, et kes on foorumis bossum.. Sa näid arvavat - see tuleb su jutust välja, ega mina ei tea, mida sa päriselt arvad - et tavalises paarisuhtes käib pidev võitlus. Aga minu point ongi, et see ei ole õige. Kahe enesekindla täiskasvanu suhe ei ole võitlus.. teismelistel jah, aga nemad alles õpivadki seda eluvärki..
-
Külaline
Ja siit me jõuamegi tagasi minu esimese küsimuse juurde. Oled sa kedagi armastanud? Mõne mehe/ naisega oma elu jaganud? Päriselt oma elu jaganud.. Seal ei ole õigust ja valskust. Seal on nagu ühine ellujäämine pigem.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 19:01Lapsik ikka, sest sul ei ole õigus. Naine hakkab alati meest naeruvääristama. Loe nagu raamatut eksKülaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 18:17See ongi see, mida ma nimetasin teismelise moodi suhtumiseks. Just see “õigus” ja mitte “õigus”.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 18:08
Mõtled ikka, muidu poleks ju sellest rääkinud. Teil käib ju pidev võitlus. Mina arvan et mehelik mees ei täida naise nõudmisi, teeb siis kui tahab. See ongi mehelikus. Tundub nagu ikka, teil naistel ongi kaks arvamust mis kokku ei sobi. Asi ei ole üldse mehelikus mehes vaid selles kellel on õigus eks, see ongi mäng õiguse peale olla õigus, kas pole nii?
See suhtumine pole mehelik ega naiselik, see on lapsik.
Mulle tundub, et sul on nagu puslest mingi tükk puudu. Sellepärast on raske ka aru saada, mis ma tahan öelda.
-
Külaline
Teda ei huvita su eraelu, Revolver. Sinu jutu ja mõttekäikude põhjal pole raske järeldusi teha. Ise sa ju räägid (lausa kisendad) sellest.
-
Külaline
Küsin ja huvitab sellepärast, et sind selles teemas paremini mõista. Natuke ka, et siis ma saan oma kogemust võib-olla paremini väljendada. Arutelu on olnud minu foorumielu kohta pikk ja mul on tekkinud selle teema põhjal mingi arvamus sinu maailmast. Kas see arvamus on õige seda ma loomulikult ei tea. Sellepärast ongi huvitav, et millele sinu seisukoht tugineb. Minu kogemus on ilmselgelt väga teistsugune kui sinul.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 19:13Miks arvad nagu ei oleks? Mis paneb sind sedasi arvama või miks üldse küsid selliseid küsimusi? Miks sind huvitab teiste eraelu?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 19:11Ja siit me jõuamegi tagasi minu esimese küsimuse juurde. Oled sa kedagi armastanud? Mõne mehe/ naisega oma elu jaganud? Päriselt oma elu jaganud.. Seal ei ole õigust ja valskust. Seal on nagu ühine ellujäämine pigem.
Mulle tundub, et sul on nagu puslest mingi tükk puudu. Sellepärast on raske ka aru saada, mis ma tahan öelda.
-
Külaline
Mind selle teema kontekstis huvitab. Tekib ju mingi arvamus inimesest, aga kas see ka õige on, seda ei oska öelda.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 20:03 Teda ei huvita su eraelu, Revolver. Sinu jutu ja mõttekäikude põhjal pole raske järeldusi teha. Ise sa ju räägid (lausa kisendad) sellest.
Minu elus pole meestel olnud sellist “naised on pahad” kompleksi. Ei ole mu vendadel, pole isal, pole mehel ega tema sõpradel.. Polegi päriselus seda näinud. Siis muidugi on huvitav teada, et kust see tuleb ja mis kogemus inimesel on. Või ärpleb niisama lambist. Ja kui niisama ärpleb, siis see on igav. Aga kui mingi kogemuse pealt, siis see on huvitav.
-
Külaline
Revolveriga on sellised lood, et sageli on talle kõige mõistlikum vastata tänapäeva teismeliste kombel: "jajah, vatever djuud"... ja siis teemaga edasi liikuda.
-
Külaline
Jap mõni paneb mitu küsimust tavaliselt järjest, et meelega närvi ajada ja õli tulle lisada. Kui tiinekakombel vastata kaob ära. Leidsin häki. Tahab lihtsalt emotsioone, mitte arutelu.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 20:57 Revolveriga on sellised lood, et sageli on talle kõige mõistlikum vastata tänapäeva teismeliste kombel: "jajah, vatever djuud"... ja siis teemaga edasi liikuda.
-
Külaline
Tegelt on veel targem ta ära blokkida enda jaoks ja mitte tema vastuseid lugeda. Mina tegin nii.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 20:57 Revolveriga on sellised lood, et sageli on talle kõige mõistlikum vastata tänapäeva teismeliste kombel: "jajah, vatever djuud"... ja siis teemaga edasi liikuda.
-
Külaline
Mehelik mees on austusväärne. Jah, sellega ongi vist kõik öeldud. Samas pean ka ütlema, et selliseid mehi on tõesti väga vähe!
-
Külaline
Mul on jumala kahju temast. Ta tundub nii kurb ja üksik. Õnneliku elu pealt ei tule sellised kibestunud arvamused.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:07Jap mõni paneb mitu küsimust tavaliselt järjest, et meelega närvi ajada ja õli tulle lisada. Kui tiinekakombel vastata kaob ära. Leidsin häki. Tahab lihtsalt emotsioone, mitte arutelu.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 20:57 Revolveriga on sellised lood, et sageli on talle kõige mõistlikum vastata tänapäeva teismeliste kombel: "jajah, vatever djuud"... ja siis teemaga edasi liikuda.
Ja no õnnelik (ja mehelik
-
Külaline
Kirjeldasid nagu minu kaaslast, eriti meeldis see, et tõid välja ka "nõrgemaid kaitsev".SooleMio kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:21 Mehise ja madala tämbriga või vähemalt mitte kõrgetel nootidel kõnelev.
Intelligentne, usaldusväärne, sõnapidaja, nõrgemaid kaitsev.
Väärikas ja rahumeelne (vähemalt mitte agressiivne).
Sirge rühiga ja jõuline.
Tugevad jalad ja käsivarred, laiad õlad, aga mitte nii, et kaela pole enam ollagi.
Huumorisoonega ja enesekindel. Julgeb mugavustsoonist välja tulla, teha olulisi otsuseid. Ei kaeble ega halise, vaid lahendab olukorra.
Ei haise, vaid peseb end vajadusel puhtaks.
Paarisuhtes tunneb naine end meheliku mehe kõrval täielikult hoituna, austatuna ja kindlalt/turvaliselt. Sellist kaaslast võib usaldada pimesi ning selles suhtes pole kohta mingitele võimumängudele ega ebastabiilsusele.
-
Külaline
Siin oli just teema, et kas see on naistefoorum või on mehed ka oodatud. Muidugi oleks mehed oodatud, aga tavaline mees ei huvitu sellest foorumist. Minu mees on tubli ja tore, aga tema jaoks selline foorum on ikka täielik ajaraisk. Veel vähem viitsiks ta siin terve päev istuda ja naisi kiruda. Siis ongi ikka siinsed mehed kummalised veidrikud, kellest üks osa tahab ainult naisi materdada ja suhteid maha teha. Puudub vee, et see tinderimuttide plaat hakkaks söögi alla ja söögi peale ketrama ja ongi kõik täpselt nii nagu PK-s. Ei ole siin tavalisi, toredaid, mehelikke mehi ja ega vist ei tule ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:21Mul on jumala kahju temast. Ta tundub nii kurb ja üksik. Õnneliku elu pealt ei tule sellised kibestunud arvamused.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:07Jap mõni paneb mitu küsimust tavaliselt järjest, et meelega närvi ajada ja õli tulle lisada. Kui tiinekakombel vastata kaob ära. Leidsin häki. Tahab lihtsalt emotsioone, mitte arutelu.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 20:57 Revolveriga on sellised lood, et sageli on talle kõige mõistlikum vastata tänapäeva teismeliste kombel: "jajah, vatever djuud"... ja siis teemaga edasi liikuda.
Ja no õnnelik (ja mehelikmees ei viitsiks elus käia naistefoorumis ennast välja elamas. Ma ei kujuta ette, mis ma oma mehele peaks lubama, et ta ühe teemagi siin viitsiks läbi lugeda
![]()
-
Deegu
Meeste ülekaalu on veider suhtumine tõesti. Kui eestlane ütleb et suur, tugev mees. Siis vene keeles on veel väljend starovõi muzik, mis tähendab 'terve mees'. Suur, turske mees. Ja kui see suur turske mees võtab nt haiguse pärast alla, siis haletsetakse. Haletsetakse seda et ta saavutas tegelikult oma normkaalu. Aga seda et ta oli 20kg ülekaalus, ei haletsetud vaid tunnustati- suur, tugev, terve mees.
-
Külaline
Vot see oli väga hea mehe kohta hea näide- naine tunneb uhkust selle üle, et tal on hea, lahke, abivalmis, helde (laiemas mõttes) mees. Mittemeheliku halva mehe kõrval tunneb naine häbi, et ta sellise on valinud (kas suguvõsa, töökaaslaste jne) ees ja hoiab mees varjus või ilustab-varjab tema halbu tegusid.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:23 Mul tekib iga kord kuidagi uhke tunne, kui näen teda...
-
Külaline
Rikas, kena, tark, tugev, kiire, osav, lõbus, heasüdamlik, 100m jooksu rekord võiks jääda tal alla 11 sek piiridesse ja teivashüpe üle 5m
-
Külaline
Sa ise oled ju kõike seda! Või?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 20:12 Rikas, kena, tark, tugev, kiire, osav, lõbus, heasüdamlik, 100m jooksu rekord võiks jääda tal alla 11 sek piiridesse ja teivashüpe üle 5m
Ah sa, ja mina naiiv arvasin, et maailmas on olemas mõni mehelik mees
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, Semrush [Bot] ja 3 külalist