Mehelik mees
-
Külaline
Mees, keda saab usaldada ja kes peab oma sõna.
Hoiab oma naist.
Oskab asju parandada.
Tugev (jõuab mind sülle võtta).
Hoiab oma naist.
Oskab asju parandada.
Tugev (jõuab mind sülle võtta).
-
Külaline
Mehelik mees ei ole mukitud-lakitud. Lakitud küüntega mehed on väga veidrad ja mittemehelikud.
"Peenelt" väikest sõrme püsti hoidev mees on naiselik.
Mehelikkus on olekus, hoiakus. Sirge seljaga, kindlameelne mees on mehelik. Laiad õlad lisavad mehelikkust, vormis lihased, toonuses keha.
Ropendamine ja labasused ei ole samuti mehelikkusega kokkukäiv.
"Peenelt" väikest sõrme püsti hoidev mees on naiselik.
Mehelikkus on olekus, hoiakus. Sirge seljaga, kindlameelne mees on mehelik. Laiad õlad lisavad mehelikkust, vormis lihased, toonuses keha.
Ropendamine ja labasused ei ole samuti mehelikkusega kokkukäiv.
Mees peab olema tugev(am)- vaimses, füüsilises, sotsiaalses /ühiskonna positsiooni/ mõttes. Nõrk mees äratab naistes halbu tundeid. Aga iga mees on ka inimene ja igaühel on oma nõrkushetked, halvemad ajad, pahed jne, see on loomulik. Naine, kes tunnetab mehe nõrkust, ei saa teda enam austada. Ja tugev ei tähenda pahatahtlik, peksja või alandaja, kes nõrgema peal ennast välja elab, lootes ise tugevam paista.
Enesekindel, kompleksivaba, intelligentne ja avatud mõtlemisega.
Viimati muutis Lendorav, 08 Juun 2024 15:28, muudetud 1 kord kokku.
Mehise ja madala tämbriga või vähemalt mitte kõrgetel nootidel kõnelev.
Intelligentne, usaldusväärne, sõnapidaja, nõrgemaid kaitsev.
Väärikas ja rahumeelne (vähemalt mitte agressiivne).
Sirge rühiga ja jõuline.
Tugevad jalad ja käsivarred, laiad õlad, aga mitte nii, et kaela pole enam ollagi.
Huumorisoonega ja enesekindel. Julgeb mugavustsoonist välja tulla, teha olulisi otsuseid. Ei kaeble ega halise, vaid lahendab olukorra.
Ei haise, vaid peseb end vajadusel puhtaks.
Sirge rühiga ja jõuline.
Tugevad jalad ja käsivarred, laiad õlad, aga mitte nii, et kaela pole enam ollagi.
Huumorisoonega ja enesekindel. Julgeb mugavustsoonist välja tulla, teha olulisi otsuseid. Ei kaeble ega halise, vaid lahendab olukorra.
Isa on ka ju mees ja kuidagi pidi ta ema ära võluma.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:23Pmst nagu isa siis? Isa kuju otsid mehes, mees ei võigi olla olend nagu tahab? Sealt need suhteprobleemid algavadki, ebareaalsetest ootustest.SooleMio kirjutas: ↑08 Juun 2024 15:21 Mehise ja madala tämbriga või vähemalt mitte kõrgetel nootidel kõnelev.
Sirge rühiga ja jõuline.
Selles nimekirjas pole ju midagi ebamaist või sellist, mida pole võimalik saavutada? Isegi häält on võimalik treenida. Jätsin meelega välja punkti, et võiks olla pikem kui mina kontsadel, sest minu pikkus ei ole kellegi mehelikkuse juures määrav
Kuid suhteks on vaja siiski tundeid, neid nimekirja alusel juba ei jagata - need kas on või pole.
-
Juustup
Enesekindel, hea huumorimeelega, abivalmis, otsusekindel. Kehaehitus ja pangakonto jääk ei määra minu silmis midagi. Süda ja iseloom teevad mehest mehe.
-
Kiisumiisu
Enesekindel, jõukas, hea iseloomuga, pikk, tugev, sportlik, omab autot ja oskab sõita, iseseisves ja otsustuskindel, rahulik.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 08:49 Milline on teie arvates mehelik mees?
-
Külaline
-
Külaline
See oli hästi öeldud, mehelik mees tõesti ei otsi naistega tüli, kylaline.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:16See ei ole perekool ega selle laadne. Perekool on elufoorum, mine sinna. Naiselik naine ei räägi teisi taga ega istu foorumis, naiselik naine kastab lilli ja kaevab peenart.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:14 Mehelik mees ei veeda oma aega perekoolilaadses naistekas
Revolver, sulle sobiks kohe lillede kastmine ja peenarde kaevamine imeliseks, tee yks hea yhepajatoit ja paar sokke ka valmis.
-
Külaline
Said nina pihta?Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:16See ei ole perekool ega selle laadne. Perekool on elufoorum, mine sinna. Naiselik naine ei räägi teisi taga ega istu foorumis, naiselik naine kastab lilli ja kaevab peenart.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:14 Mehelik mees ei veeda oma aega perekoolilaadses naistekas
No ikka täitsa perekoolilaadne on. Ja siin klatšimine on vägagi naiselik
-
Külaline
Suurt rohkem perekooli laadne ei saa vist olla?Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:16See ei ole perekool ega selle laadne. Perekool on elufoorum, mine sinna. Naiselik naine ei räägi teisi taga ega istu foorumis, naiselik naine kastab lilli ja kaevab peenart.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:14 Mehelik mees ei veeda oma aega perekoolilaadses naistekas
Naine hoolitseb kindlasti oma taimede, loomadeRevolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:16See ei ole perekool ega selle laadne. Perekool on elufoorum, mine sinna. Naiselik naine ei räägi teisi taga ega istu foorumis, naiselik naine kastab lilli ja kaevab peenart.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 16:14 Mehelik mees ei veeda oma aega perekoolilaadses naistekas
laste ja mehe eest. Olles piisavalt naiselik, tunneb tugev mees vajadust õrna naist labidatöödel aidata. Ei?
-
Külaline
Sellised sussmehed saavad omale lapsed ja perekonna, mehelikud machod mingi suvaka lohaka kes nendega mingist pereloomisest kyll huvitatud pole.
Olge edasi machod, geenibassein puhastub edukalt.
-
Külaline
Mehel samuti, polegi vaja vanaduseni koos olla. 3-5 a piisav
-
Külaline
Kui minu mees ütleks, et tema ise otsustab, kas aitab mind või ei aita, siis ma teda mehelikuks küll ei peaks. Eks ikka ise otsustab, kes siis veel, aga kui ma palun abi ja mees ütleb, et ei aita, siis ta on ju lihtsalt tropp. Samamoodi ei ütle mina talle ära, mõlemad aitame teineteist.
-
Külaline
Uih, kui eluvõõras jutt. Kas sa oled kunagi mõnd naist/ meest armastanud? On keegi sind armastanud.. Ma mõtlen päriselt armastanud? Kas sa oled elanud kellegagi ühist elu?Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:15Muidugi, sest sa oled ju solvunud. See ongi see äraspidine mäng, mees saab olla mehelik ainult siis kui ei allu naisele, siis naine austab seda meest. Vaatab alt üles. See tropiks sõimamine ongi naise madal käitumine, selline seljataga sõimamine. Mehe ees oled jälle ninnunännu.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:13 Kui minu mees ütleks, et tema ise otsustab, kas aitab mind või ei aita, siis ma teda mehelikuks küll ei peaks. Eks ikka ise otsustab, kes siis veel, aga kui ma palun abi ja mees ütleb, et ei aita, siis ta on ju lihtsalt tropp. Samamoodi ei ütle mina talle ära, mõlemad aitame teineteist.
Olles ise olnud ühe ja sama mehega koos 20+ aastat, heas ja halvas, tundub mulle sinu tekst nagu teismelise ärplemine. Nagu sa arvaks, kuidas elu käib, aga ise pole kogenud. Mul on teismeline tüdruk kodus ja no täpselt sama stiil. Elukogemust pole veel.
-
Külaline
Tütar on 16.
Pikaajalises suhtes muutub see piir sinu ja minu vahel häguseks. Ei ole, et mina aitan sind või sina mind. Sina oledki mina. Ja sinu õnn on minu õnn. Ja mitte, et ma oleks kuidagi eriti altruistlik, aga meil ongi ühine elu. Kui sinul on hea, on minul hea ja vastupidi.
Praktiliselt võttes ja kui üritada nagu kõrvalt vaadata, siis kogu kooselu ongi sümbioos. ABIelu, abistatakse teineteist eluga hakkama saamisel. Meil näiteks on rollid üsna paigas, sest meil on kummagil tugevalt paigas asjad, mis meile teha ei meeldi. Mina näiteks tõsiseselt ei kannata süüa teha. Nii et ma ei tee, praktiliselt mitte kunagi. Ma ei tee isegi kohvi omale ise
Mees jälle ei taha raha eest tööl käia, nii et mina teenin kogu meie raha, mis ei tule kusagil passiivsest allikast.
Aga niimoodi ükshaaval kirjapanduna tundub, et on mingi sulle-mulle vorstivahetus. Tegelikult ei ole. Need ei ole ka kuidagi kokkulepitud rollid vaid lihtsalt on asjad, mis on vaja ära teha: a la süüa on vaja teha ja raha on vaja teenida. Ja teebki see, kellel paremini välja tuleb või vähem vastumeelne on. Ei peeta nagu arvestust.. Aga selle alus on, et mõlemad tunnevad, et meil ongi päriselt ühine elu. Kui sina oled edukas, siis olen mina ka edukas..
Ma ei tea, kas ma oskasin seda arusaadavalt seletada praegu. Pole just eriline sõnasepp..
-
Külaline
Sa muutsid oma postitust? Ma ei teadnudki, et saab muuta.Revolver kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:24 Räägi siis kuidas sinu suhtes teistmoodi on? Sul on alles teismeline tütar? Sellises vanuses peaks su tütrel ammu juba kooliealised lapsed olema.
Suhtes peaks olema mõlemal õigus keelduda tegemistest mida nad ei taha või ei viitsi hetkel teha. Isiklik ruum peab jääma.
Kui mees ei viitsi naist kaevamises aitada, siis ei ole naisel mingit õigust meest tropiks sõimata ega ebamehelikuks pidada ja kui naine ei viitsi mehele võileiba teha, siis ei ole mehel õigust naist litsiks sõimata või mis naine sina siis selline oled. Selliselt suhtleb mingi teine eesti.
Ma vastan sellele kaevamise asjale ka.. Näiteks meil sellist probleemi ei ole olnud enam aastaid-aastaid.. Kui on mingi minu hobi, no näiteks, minul on koer. See on MINU koer, mees ütles algusest peale, et tal midagi koera vastu pole, aga tema ei tegele. Ja mina käingi temaga väljas ja möllan ise. Aga no näiteks ma olin haige paar kuud tagasi, palavik ja värk ja siis mees käis ise koeraga väljas. Kuigi see on minu koer ja pole kuidagi tema vastutada, aga minul oli sel hetkel mehe abi vaja. Ma ei oska öelda, et ma peaks teda tropiks kui ta ütleks, et mind ei huvita su palavik, mine ise oma koeraga välja.. Ma tõesti ei tea, mis ma siis arvaks, sest sellist olukorda lihtsalt ei tule. Ma ei kujuta ettegi, et ta nii teeks. Lihtsalt ei
Samamoodi vastupidi, et mees teeb mul puutööd, mis mind eriti ei puuduta. Aga vahel tal on vaja, et keegi hoiaks seal midagi kinni, sest päris üksi ei saa. Jah, see on tema teema, mind ei huvita ja on isegi veidi tüütu, aga loomulikult ma lähen ja hoian. Ma võin talle öelda, et "oota, ma loen selle perekooli teema lõpuni" aga siis ikka lähen. Sest see on kuidagi nii elementaarne, et mul ei tuleks pähe ka öelda, et "käi per*e oma kapiga"
Ja kui ma ütleks, tead, mis mu mees teeks, ma arvan, et ta hakkaks naerma
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist