Aeg hakata hindu vaatama

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 04 Nov 2024 12:14Netilehitsejas on lihtne panna mingit toote hinda jälgima. On ikka vahe küll, kas saad tööriista 200.- või siiski 100.- eest.
Minu arust ei pakuta nii suurt allahindlust ühelgi kohalikest "päevadest".
Külaline

Ahh olge nüüd, ükski päriselt jōukas inimene ei hakka novembri alguses mingisuguste kohvimasinate hindu kuhugi märkmikusse üles kirjutama või pildistama. Seesugused ostupühad ongi suunatud teatud kontingendile, kellel tekib mingisugune illusioon "üliheast" diilist.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 13:08
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 11:27
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 07:26

Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et kasutasid oma tekstis valesid termineid, ei maksa erutuda.
Ole aga hea ja too siis välja milline termin oli vale :)
Muidugi ei olnud seal mitte midagi vale, muidu oleksid sa ka seda põhjendanud.
Postitus on kustutatud
Ja kus väitsin mina, et soodushind KAOTAB juurdehindluse :) ? Ilmselgelt on ka sooduspakkumine selline millega ettevõtte jääb kasumisse ja alla omahinna nad sulle midagi ei müü tavaliselt jah :) :)
Soodushindadega on muidugi kokkuhoid, on tuntav vahe kas ma ostan pesugeeli tavapärase 14 euroga või soodushinnaga ala 10 eurot.

Valusalt trollid muideks, aru saada ju. See et sa ise midagi oma fantaasias kokku luuletad ei muuda minu öeldut ebaõigeks😂😂
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 12:45
Ants kirjutas: 04 Nov 2024 12:14Netilehitsejas on lihtne panna mingit toote hinda jälgima. On ikka vahe küll, kas saad tööriista 200.- või siiski 100.- eest.
Minu arust ei pakuta nii suurt allahindlust ühelgi kohalikest "päevadest".
No ise diagnoosisite ennast, mina ei puutu kuidagi asjasse. Aga asi käis nii, et pilk ammu peale pandud asjadele ja kui hinnad liikuma hakkasid siis ettevõttega kenasti ühendust võetud, et kuidas siis ikkagi nii saab, et .. seaduse rikkumine jne jne ... pakkusin, et teeb nüüd nii, et sota alla ja mina vait. Toimis.
Külaline

See hindadega petmine ongi eesti ühiskonna omadus, ameerikas saab mega trahvi kui sedasi teadlikult tehakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 14:03
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 13:54 Ahh olge nüüd, ükski päriselt jōukas inimene ei hakka novembri alguses mingisuguste kohvimasinate hindu kuhugi märkmikusse üles kirjutama või pildistama. Seesugused ostupühad ongi suunatud teatud kontingendile, kellel tekib mingisugune illusioon "üliheast" diilist.
Postitus on kustutatud
Miks mõte sellest kuidas osad inimesed lihtsalt ei viitsi hindu pingsalt jälgida ja ostavad vajaminevad asjad siis kui neil on neid vaja, ajab sind nii hüsteeriasse?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 14:18
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 14:03
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 13:54 Ahh olge nüüd, ükski päriselt jōukas inimene ei hakka novembri alguses mingisuguste kohvimasinate hindu kuhugi märkmikusse üles kirjutama või pildistama. Seesugused ostupühad ongi suunatud teatud kontingendile, kellel tekib mingisugune illusioon "üliheast" diilist.
Postitus on kustutatud
Miks mõte sellest kuidas osad inimesed lihtsalt ei viitsi hindu pingsalt jälgida ja ostavad vajaminevad asjad siis kui neil on neid vaja, ajab sind nii hüsteeriasse?
Miks mõte sellest kuidas osad inimesed tahavad säästa raha ajab sind selliselt hüsteeriasse?
Kõvasti üledramatiseerid kah veel nagu istuksid hinnajälgijad pingsalt silmad krõllis tundide viisi ekraanide taga nagu aktsiamaaklerid.
On lademetes asju mida on vaja aga mitte nüüd ja kohe, saab rahulikuult oodata kuni hind sobivaks muutub.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:05
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 19:37
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 19:25

Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.
1) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oli ;)

2) “ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on” noh vaata kullakene otseselt mul ei ole ju koheselt vaja uut kohvimasinat ;) loogiline on oodata ja osta asi parima hinnaga.

3) “on ikka aega inimestel.” Hmm…..maksimaalselt 3 minutit et otsida soovitud x asja praegune hind vältimaks lüpsta saamist kümnetes kuni sadades euroses. Hmmm vaata on jah aega selleks.
Postitus on kustutatud
Jumala eest, ostke kalleima võimaliku hinnaga kui tahate! Ma ei ole nüüd küll eriliselt vaene aga miljonär kah mitte ja eelistan oma asju madalaima võimaliku hinnaga osta. Te ikka ostke kalleimast kohast kalleima hinnaga, siis naabril on kade meel ;)
Külaline

Minu jaoks on raha raiskamine osta igasugiseid PS ja xboxi ja arvutimänge või nende poppide mängude juurde kuuluvaid tegelasi jne.
Mul poiss mängib Robloxi ja Fortnite ja aegajalt ikka nurub mingi relva või skini jaoks seda mänguraha.
Kuna mina ise arvutimänge absoluutselt ei mängi, ei saa ma selle vajadusest aru ja on minu jaoks raha raiskamine.
Külaline

Misasja te kraaklete. On olemas hinnavaatlus.ee, sisestad toote ja ostad sealt, kus soodsam on. Telerite hinnad võivad erineda 2x, miks ma peaks üle maksma.
Kui mõnel müüjal mustal reedel veel soodsam hind, siis võib tehinguks minna küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 22:54 Misasja te kraaklete. On olemas hinnavaatlus.ee, sisestad toote ja ostad sealt, kus soodsam on. Telerite hinnad võivad erineda 2x, miks ma peaks üle maksma.
Kui mõnel müüjal mustal reedel veel soodsam hind, siis võib tehinguks minna küll.
Mina teen ka kõigi asjade puhul nii. Suurte asjade puhul on hinnavahed sadades ja sadades eurodes. Lihtsalt soodushinda ei usalda, mõnes kohas o soodushind palju kallim kui teise koha tavahind. Just ostsin telefoni, oleks kuskilt Euronicsist või Teliast ostnud, oleks 400-500 eurot sama mudeli eest rohkem maksnud, kui praegu telefon maksma läks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:08

Mina teen ka kõigi asjade puhul nii. Suurte asjade puhul on hinnavahed sadades ja sadades eurodes. Lihtsalt soodushinda ei usalda, mõnes kohas o soodushind palju kallim kui teise koha tavahind. Just ostsin telefoni, oleks kuskilt Euronicsist või Teliast ostnud, oleks 400-500 eurot sama mudeli eest rohkem maksnud, kui praegu telefon maksma läks.
A kust sa ostsid siis, et nii suur hinnvahe?!
Külaline

Anonymous kirjutas: 05 Nov 2024 20:08Just ostsin telefoni, oleks kuskilt Euronicsist või Teliast ostnud, oleks 400-500 eurot sama mudeli eest rohkem maksnud, kui praegu telefon maksma läks.
On ka plaanis uus telefon osta. Kust sa ostsid, et nii suur hinnavahe? Ja kas garantii kehtib samuti nagu nt Teliast ostes?
Külaline

Anonymous kirjutas: 05 Nov 2024 22:25Kust sa ostsid, et nii suur hinnavahe?
Kuldsest Börsist, mulle tundus, et see võis olla kuskilt varastatud või mõnelt inimeselt välja petetud. Muidu ei oleks saanud nii odav olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:17
Kuldsest Börsist, mulle tundus, et see võis olla kuskilt varastatud või mõnelt inimeselt välja petetud. Muidu ei oleks saanud nii odav olla.
Ja sa ikka ostsid, teades, et suure tõenäosusega on see kelleltki varastatud?
Külaline

Suht hull kaader siin koos ikka
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 23:16
Midagi ma ei ostnud, troll jälle luuletab asju juurde. Telefon maksab Telias 1400, mina sain 1000 euroga. Ja mitte Kuldsest Börsist, vaid ametlikust netipoest, lihtsalt hinnad ongi väga erinevad.
Külaline

Kõigepealt vaatan ma hoopis kas mul seda asja vaja on,
või kujutan ma ainult ette, et on. :)
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 18:48

Midagi ma ei ostnud, troll jälle luuletab asju juurde. Telefon maksab Telias 1400, mina sain 1000 euroga. Ja mitte Kuldsest Börsist, vaid ametlikust netipoest, lihtsalt hinnad ongi väga erinevad.
Minu jaoks on just need iga aasta uue malli telefoni ostjad raha raiskajad. Kui uus mudel välja tuleb, siis kohe uut vaja.
Arutu tarbimine minu jaoks.
Ma olen oma 200 eurose Samsungiga väga rahul juba mitmes aasta. Aga no ma pole rikas ka 😄

Eile nägin videot, kus räägiti, et Hiinas iphone 14 tootmine maksab kokku 10dollarit. Ja mis ülmehindadega seda müüakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 20:38
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 18:48
Minu jaoks on just need iga aasta uue malli telefoni ostjad raha raiskajad. Kui uus mudel välja tuleb, siis kohe uut vaja.
Arutu tarbimine minu jaoks.
Ma olen oma 200 eurose Samsungiga väga rahul juba mitmes aasta. Aga no ma pole rikas ka 😄

Eile nägin videot, kus räägiti, et Hiinas iphone 14 tootmine maksab kokku 10dollarit. Ja mis ülmehindadega seda müüakse.
Iga aasta ei osta, aga ca 2 aasta tant küll. 1300 eurot kord, eelmise müün 500
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist