“Vari”
-
Külaline
Mulle täitsa meeldis, haigutama ei ajanud. Põnevust oli lõpuni. Uimasust nagu Eesti filmidele kohane - oli ka, aga vähem.
-
Külaline
Ma ei ole küll see, kellelt küsisid, aga ühinen arvamusega, et on halb. Milleks see vaene Juhan Liiv sellesse mõrvaloosse üldse segati jäi segaseks. See film ei ole diip, kuigi seda vist taheti, aga ei tulnud välja.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 07:44Mis selle filmi halvaks teeb?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 22:49Käisin täna vaatamas. Ongi tõesti nii halb! Pääru Oja oli väga hea, kahju et see kõik raisku läksKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 15:15 On siis nii halb nagu kirjutatakse?
https://kultuur.err.ee/1609503511/arvus ... juhan-liiv![]()
-
Külaline
väga hea film, oja näitlemine super.
kui kriitik teeb maha, siis on kindel, et asi on vaatamist väärt.
-
Külaline
Äkki ongi negatiivne kriitika hoopis reklaami taktikaks, et inimesed läheks seda vaatama ja veenduks, kui "halb" see siis ikkagi on.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 07:28 väga hea film, oja näitlemine super.
-
Külaline
Minu arust on see film korralikult tehtud ja huvitava sisuga, aga ka mina ei saa aru, miks oli vaja Juhan Liiv üldse sinna filmi sisse panna, see tundub kuidagi kohatu. Pealkirjaks on "Vari", Liivil on sellenimeline jutustus, aga filmil selle jutustusega mingit pistmist ei ole (või on seal mingid peened nüansid ja ma lihtsalt ei saanud aru???). Kui seda filmi vaatab välismaalane või keegi eestlane, kes Juhan Liivist mitte midagi ei tea, siis tema võib ju öelda, et oli hea film, kui selline žanr meeldib. Aga minu arust on lihtsalt vähe nõme võtta päriselt olemas olnud inimene ja panna ta sellise (osaliselt) väljamõeldud loo sisse. Kui oli soov teha film Juhan Liivist, siis miks ei võinud teha päris eluloofilmi? Ja kui taheti väljamõeldud meelelahutuslikku põnevikku, siis oleks võinud see detektiiv siiski ka väljamõeldud olla. Praegune tulemus on mingi kahtlane segu.
-
Külaline
Kinos käidud ja "Vari" vaadatud. Ei pidanud pettuma, väga hea film on tehtud. Põnev mõrvamüsteerium, Juhan Liivi haavatavus ja taustaks loetud Juhan Liivi luule - väga meeldis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist