Mida me oleme siis ellu õppima tulnud?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

T A kirjutas: 12 Juun 2024 15:12
Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 21:43
T A kirjutas: 08 Juun 2024 10:06
Jah, ei ole seda vastastikku armastust olnud.
Mitu korda sul seda ühepoolset armastust siis olnud on? Kas on nii ka olnud, et keegi on sinusse armunud, aga sina ei ole huvitatud?
Vist 4 minupoolset ja järjest tugevamalt on olnud.
Ja vastupidi ka mulle teadaolevalt.
Mõlematpidi ei ole hea tunne. Kui ise piinled ja tead, et teisel on ka halb olla. Ja siis endal ka.
Kas keegi on sulle põhjendanud ka, miks sina neile atraktiivne ei tundu? Või sina neile, kes sinust huvitatud, aga sulle ei sobi?
Väga huvitav teema, mul endal on ainult pubekana sellist ühepoolset õhkamist olnud. Täiskasvanuna ei teki tunded nii kergelt ja kui teine pool huvi välja ei näita, siis ammugi ei teki.
Külaline

Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 19:53
T A kirjutas: 05 Juun 2024 13:01 Miks ma neid küsimusi küsin on sellepärast, et mingi muster kordub mul ühes asjas. Ja see asi sunnib mind koguaeg midagi mõtlema ja analüüsima, et mida ma teen valesti või kuidas teisiti peaksin tegema. Aga võibolla ei tee ma midagi valesti ja ongi vaja seda asja kogeda korduvalt. Ainult, et mida uus kord, seda valusamalt see on.
Et kas olen siin ilmas ja on antud kogeda seda mustrit korduvalt. Aga olenemata kas antud midagi õppida või mitte, tahaks sellest mustrist välja minna, aga ei õnnestu.
Ma ei tunne sind isiklikult, aga mõistan su tunnet. Minu soovitus on natuke julgemaid või enda jaoks ehk riskantsemaid või ebatraditsioonilisi valikuid proovida. Kui sa oled iseenda mustris kinni, siis kõik kordubki. Katsu endaga rohkem sõbraks saada, tee midagi meeldivat ja mõtle läbi kuidas sellest mustrist välja murda.
No just, kui tahad muutusi, siis tuleb midagi muuta. Ei ole mõtet teha mitu korda sama asja ja loota iga kord erinevat tulemust. Sama asjaga saab sama tulemuse.
Külaline

T A kirjutas: 08 Juun 2024 10:06
Jah, ei ole seda vastastikku armastust olnud.
Mitu korda sul seda ühepoolset armastust siis olnud on? Kas on nii ka olnud, et keegi on sinusse armunud, aga sina ei ole huvitatud?
Mõlematpidi ei ole hea tunne. Kui ise piinled ja tead, et teisel on ka halb olla. Ja siis endal ka.
Võid vaadata ka niipidi, et sul on vähemalt muster, mis tähendab, et need armastused lähevad ikkagi üle ka. Mina olen praeguseks umbes 10 aastat olnud armunud mehesse, kes minust eriti huvitatud ei ole. No natuke midagi on, aga mitte eriti. Ja mul ei lähe see üle. Ei ole lootustki. Saan aru, et mingi sõltuvus nagu, aga ei suuda välja murda.
Ükski psühholoog pole natukenegi aidanud. Vahepeal käisin teraapias, see aitas küll muu elu väga korda saada, aga see sõltuvus ühest (mitte eriti heast) suhtest on ikka alles.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 01:01

Võid vaadata ka niipidi, et sul on vähemalt muster, mis tähendab, et need armastused lähevad ikkagi üle ka. Mina olen praeguseks umbes 10 aastat olnud armunud mehesse, kes minust eriti huvitatud ei ole. No natuke midagi on, aga mitte eriti. Ja mul ei lähe see üle. Ei ole lootustki. Saan aru, et mingi sõltuvus nagu, aga ei suuda välja murda.
Ükski psühholoog pole natukenegi aidanud. Vahepeal käisin teraapias, see aitas küll muu elu väga korda saada, aga see sõltuvus ühest (mitte eriti heast) suhtest on ikka alles.
Mamma Mia!!! Kas te töötate koos või kus sa teda kogu aeg näed, et oma imelikku armumist toita saad pidevalt?
Külaline

pessimist kirjutas: 03 Juun 2024 22:21 Ma ei saa aru miks inimesed lapsi soovivad. Kuuldes vanemate, noorte kannatusi igasuguste vastikute haigustega, siis minu käsi ei tõuse kellelegi sellist “imelist kogemist” kinkima. Näinud lähedalt vähiga minejaid, noori ja vanu. Inimeste saamine maailma tundub minule sadistlik. Peale selliste kannatuste vaatamist olen 100% antinatalist
Võõrsõnad suus ja puha :lol: Aga asjast. Kahju, et meie seas selliseid rumalaid inimesi niipalju on. Puukallistajad, antinatalistid, rohepöörajad, veganid, uhuuud jne
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 17:16
pessimist kirjutas: 03 Juun 2024 22:21 Ma ei saa aru miks inimesed lapsi soovivad. Kuuldes vanemate, noorte kannatusi igasuguste vastikute haigustega, siis minu käsi ei tõuse kellelegi sellist “imelist kogemist” kinkima. Näinud lähedalt vähiga minejaid, noori ja vanu. Inimeste saamine maailma tundub minule sadistlik. Peale selliste kannatuste vaatamist olen 100% antinatalist
Võõrsõnad suus ja puha :lol: Aga asjast. Kahju, et meie seas selliseid rumalaid inimesi niipalju on. Puukallistajad, antinatalistid, rohepöörajad, veganid, uhuuud jne
Ennast unustasid mainimata... ;)
Külaline

krabbi kirjutas: 05 Juun 2024 13:15 Õppima tulekust ei tea, aga minul on olnud korduvalt, et mingi kaitseingel vms on mind valest otsusest, õnnetusest eemale hoidnud.
Näiteks, et käin igal hommikul samal ajal sama teed ja ainult ühel hommikul ei saanud minna, just sellel hommikul sellel ajal juhtus seal õnnetus, naabrimees jäi auto alla. Ilmselt oleksin ka mina jäänud.
Selle sarnast on korduvalt olnud.
Mul on sarnaseid kogemusi olnud. Ka nii on olnud, et ei lasknud mehel välja minna sest nii paganama paha tunne oli. Mees sai juba vihaseks, et jääb lennukist maha nii. Pärast helistas, et maanteel juhtus tema ees sõitjatel avarii.
Külaline

:D Paistab, et rikkaid isandaid teenima, tavainimene vähemalt. Kui eriliselt hästi veab saab 40 aastase kodulaenuga lobudiku ja 20 a vana auto, ning keskpärase alamakstud töö peale, aga seda ikka 3 magistriga ja 10 a töökogemusega ;)
Väga mõnna
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist