Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 20:57
Kes armastab kohvipuru tassi panna ja kuumvesi peale, siis parim puru on Merrild in cup. Kunagi eegi Perekoolist soovitas, proovisin ja olen nüüd aastaid ainult seda joonud. Proovige! https://cdn.s-cloud.fi/v1/w1200h630@_q7 ... _Yg3k.webp
Täna just vaatasin sinu reklaami peale seda kohvi poes. Kilohind pea 25-28 eurot.
Vilde tee Maximas 500g 7.29. Kilo järelikult 14.60€. Ja see on suht kange peenike puru, jätkub kauaks.
Ma arvan, et üle Eesti on ikka kõikides sama keti poodides täpselt samad hinnad. Ei usu hästi, et ühes Maximas on see kohv ühe hinnaga, teises teise hinnaga.
Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 21:36Ma arvan, et üle Eesti on ikka kõikides sama keti poodides täpselt samad hinnad. Ei usu hästi, et ühes Maximas on see kohv ühe hinnaga, teises teise hinnaga.
Alati ei pruugi sama hind olla. V-o ühes on veel eelmise partii viimased jäägid, müüaksegi vana hinnaga maha.
Vilde tee Maximas 500g 7.29. Kilo järelikult 14.60€. Ja see on suht kange peenike puru, jätkub kauaks.
Ma arvan, et üle Eesti on ikka kõikides sama keti poodides täpselt samad hinnad. Ei usu hästi, et ühes Maximas on see kohv ühe hinnaga, teises teise hinnaga.