Ongi noh, kuradi malakad. Lähevad meikimata veel välja ka, räpased haisvad tõprad sellised.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 12:05Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 10:22Sa üldistad ikka väga. Mina küll seda Lenori haisu ja kilekotis kuivatatud riiete lõhna ei kohta.
Kui ma mõtlen oma tuttavatele ja töökaaslastele, siis on ülekaalus need, kes liigselt parfüüme kasutavad. Katsu siis sellisega kõrvuti lõunalauas istuda või mõnd töölõiku teha. Omen alati imestanud, kuidas inimesed nii egoistlikud saavad olla ja üldse teiste peale ei mõtle. Enne tööle minekut lastakse omale vänget parfüümi peale. Milleks, sest see on seksikas? Ma ei tea nüüd, mul pole küll mingit vajadust tööl seksikas olla.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Harju ära, et see on ebanormaalne kui mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 12:05
Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.
Mitte kunagi ei lõhnasta ja pole lõhnastanud.
-
Külaline
Sa oled tõenäoliselt mingi mats ka. Ma ei tea vist ühtki meest, kes ennast ei lõhnastaks, aga mu tutvuringkonnas on muidugi kenasti riides ja enda eest hoolitsevad mehed ka, mitte Teine Eesti.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 13:19Harju ära, et see on ebanormaalne kui mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 12:05
Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.
-
Külaline
Mees, kes end ei lõhnasta, on big no, sellisega jääks suhtearetus ära. Tõenäoliselt ei huvita teda enda välimus, juuksed, riided, keha ja trimmis olemine samuti.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 13:19Harju ära, et see on ebanormaalne kui mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 12:05
-
Külaline
Ma ei tea ühtegi meest kes lõhnastaks.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 14:37Ma ei tea vist ühtki meest, kes ennast ei lõhnastaks
Aga need keda sina tead, milleks nad seda teevad?
-
Külaline
Nõustun.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:10Mees, kes end ei lõhnasta, on big no, sellisega jääks suhtearetus ära.
Lõhnaõlist läbi imbunud naised on biiig noooo.
-
Külaline
Mats on mats. Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
-
Külaline
Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt. Sa oled esimene inimene minu elus, kes midagi nii debiilset räägib.
-
Külaline
Nii oleks ok jah. Kahjuks paljud lõhnavad liiga tugevalt.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:48Mats on mats. Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
-
Külaline
No mina tunnen neid lõhnast läbiimbunuid naisi 3meetri pealt kuidas haisevad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:48Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
-
Külaline
Nii rääkivaid naisi ma pole kohanud õnneks. Sa oled esimene.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt. Sa oled esimene inimene minu elus, kes midagi nii debiilset räägib.
-
Külaline
Teil seal maal neid jah pole. Sul on selline lihtsakese või kerge psühhopaadi aura ka. Imelik või siis laksu all.
-
Külaline
Küsi, tahaks teada, milleks mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt.Ma ei tea ühtegi meest kes lõhnastaks.
Mingit muud haisu petta ilmselt.
Enda pärast, olles selle sees nagu imelik.
-
Külaline
Vali oma seltskonda. Mine hari ennast, saa tegevjuhiks ja siis vaata viisakaid naisi.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:54No mina tunnen neid lõhnast läbiimbunuid naisi 3meetri pealt kuidas haisevad.
-
Külaline
Nii rumala inimesega pole midagi rääkida. Nagu öeldud, oled sa mingilt teiselt planeedilt, mina selliseid matse ei tea.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 18:01Küsi, tahaks teada, milleks mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt.Ma ei tea ühtegi meest kes lõhnastaks.
-
Külaline
Mitu korda päevas sa oma riista pesed, tagumikku pesed, sokke vahetad, aluspükse vahetad? Tuba koristad, lapiga tõmbad, pesu pesed, lastega tegeled? Vanemapuhkusel oled?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 18:01Küsi, tahaks teada, milleks mehed lõhnastavad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt.Ma ei tea ühtegi meest kes lõhnastaks.
-
Külaline
Rahune nüüd maha.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 18:00Teil seal maal neid jah pole. Sul on selline lihtsakese või kerge psühhopaadi aura ka. Imelik või siis laksu all.
-
Külaline
Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid... 
-
Külaline
Kül me juba juttu leiame. Sa loe lehti kui tahad.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 18:21 Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid...![]()
-
Külaline
Meie elu poleks enam endine, kui me sellest lugeda ei saaks, kuidas anonüümik ennast peseb ja kasib. Sina lihtsalt ei mõista selle informatsiooni väärtust ja päevakajalisust.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 18:21 Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid...![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 5 külalist