Triip saunalinal ja pesemine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 12:05
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:22
Nõiamoor kirjutas: 20 Mai 2026 19:33 Mina ka lasen parfüümi alati. Mu meelest hullem on see Lenori-Arieli vinge kirbe kombo, mis võtab silmast vee välja - jeerum, kuidas seda on võimalik taluda? Kas riideid pestakse ilma veeta ainult vahendites...? õõõhhh
Sa üldistad ikka väga. Mina küll seda Lenori haisu ja kilekotis kuivatatud riiete lõhna ei kohta.

Kui ma mõtlen oma tuttavatele ja töökaaslastele, siis on ülekaalus need, kes liigselt parfüüme kasutavad. Katsu siis sellisega kõrvuti lõunalauas istuda või mõnd töölõiku teha. Omen alati imestanud, kuidas inimesed nii egoistlikud saavad olla ja üldse teiste peale ei mõtle. Enne tööle minekut lastakse omale vänget parfüümi peale. Milleks, sest see on seksikas? Ma ei tea nüüd, mul pole küll mingit vajadust tööl seksikas olla.
Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.
Ongi noh, kuradi malakad. Lähevad meikimata veel välja ka, räpased haisvad tõprad sellised.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 12:05
Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.
Harju ära, et see on ebanormaalne kui mehed lõhnastavad.
Mitte kunagi ei lõhnasta ja pole lõhnastanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 13:19
Sa oled tõenäoliselt mingi mats ka. Ma ei tea vist ühtki meest, kes ennast ei lõhnastaks, aga mu tutvuringkonnas on muidugi kenasti riides ja enda eest hoolitsevad mehed ka, mitte Teine Eesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 13:19
Mees, kes end ei lõhnasta, on big no, sellisega jääks suhtearetus ära. Tõenäoliselt ei huvita teda enda välimus, juuksed, riided, keha ja trimmis olemine samuti.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:37Ma ei tea vist ühtki meest, kes ennast ei lõhnastaks
Ma ei tea ühtegi meest kes lõhnastaks.
Aga need keda sina tead, milleks nad seda teevad?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:10Mees, kes end ei lõhnasta, on big no, sellisega jääks suhtearetus ära.
Nõustun.
Lõhnaõlist läbi imbunud naised on biiig noooo.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:44
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:10Mees, kes end ei lõhnasta, on big no, sellisega jääks suhtearetus ära.
Nõustun.
Mats on mats. Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:34
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:37Ma ei tea vist ühtki meest, kes ennast ei lõhnastaks
Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt. Sa oled esimene inimene minu elus, kes midagi nii debiilset räägib.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:48Mats on mats. Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
Nii oleks ok jah. Kahjuks paljud lõhnavad liiga tugevalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:48
Nõustun.
Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
No mina tunnen neid lõhnast läbiimbunuid naisi 3meetri pealt kuidas haisevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt. Sa oled esimene inimene minu elus, kes midagi nii debiilset räägib.
Nii rääkivaid naisi ma pole kohanud õnneks. Sa oled esimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:56
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:51Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt. Sa oled esimene inimene minu elus, kes midagi nii debiilset räägib.
Teil seal maal neid jah pole. Sul on selline lihtsakese või kerge psühhopaadi aura ka. Imelik või siis laksu all.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:51
Ma pole küsinud, minu jaoks on see olnud elementaarne mingi 40 aastat vähemalt.
Küsi, tahaks teada, milleks mehed lõhnastavad.
Mingit muud haisu petta ilmselt.
Enda pärast, olles selle sees nagu imelik.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:54
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:48
Nõustun.
Keegi ei ole lõhnast läbi imbunud, lõhn on vaevu tajutav, tunned siis kui oled intiimses läheduses.
No mina tunnen neid lõhnast läbiimbunuid naisi 3meetri pealt kuidas haisevad.
Vali oma seltskonda. Mine hari ennast, saa tegevjuhiks ja siis vaata viisakaid naisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 18:01
Nii rumala inimesega pole midagi rääkida. Nagu öeldud, oled sa mingilt teiselt planeedilt, mina selliseid matse ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 18:01
Mitu korda päevas sa oma riista pesed, tagumikku pesed, sokke vahetad, aluspükse vahetad? Tuba koristad, lapiga tõmbad, pesu pesed, lastega tegeled? Vanemapuhkusel oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 18:00
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 17:56
Teil seal maal neid jah pole. Sul on selline lihtsakese või kerge psühhopaadi aura ka. Imelik või siis laksu all.
Rahune nüüd maha.
Külaline

Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid... :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 18:21 Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid... :roll:
Kül me juba juttu leiame. Sa loe lehti kui tahad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 18:21 Kuidas on võimalik nii labase teemaga veel seitsmel leheküljel jahuda. Kas tõesti mitte millestki olulisest pole kirjutada, midagi muud mõttes ei liigu? Lugege siis ometigi uudiseid... :roll:
Meie elu poleks enam endine, kui me sellest lugeda ei saaks, kuidas anonüümik ennast peseb ja kasib. Sina lihtsalt ei mõista selle informatsiooni väärtust ja päevakajalisust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot] ja 10 külalist