Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
-
Külaline
Mitte midagi sellist psühholoogid ei soovita. Küll aga kasutas seda sinu soovitust see antud mees, ta ise ju ei rääkinudki midagi, asi tuli juhuslikult välja. See naisterahvas on sellest siin mitmeid kordi rääkinud. Ilmselgelt on saanud sellest asjast suuremat sorti trauma. Seega kas see teistega magamine on ikka nii süütu tegevus. Rikud ära oma kooselu ja tekitad teisele suurt südamevalu. Normaalsele inimesele piisab nendest argumentidest, et ta ei peta. Aga egoistid ja lollid arvavad, et ikka teen, ega mina ju vahele nagunii ei jää. Aga tegelikult ikka tuleb enamasti välja see petmine.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
-
Külaline
Absoluutselt õige. Tegid, siis kanna ise oma risti, mitte ära looda, et nüüd räägin naisele ära ja küll ta andeks annab ja mul on südametunnistus puhas. Isegi kui andeks annab, on see naise suhtes sigadus. Jajah, mõlemad on sigadused, petmine ja rääkimine ka - siis on juba 2 sigadust. Väga isekad inimesed, kes niimoodi hiljem ära räägivad tehtud patud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
-
Külaline
No sellest sa enne ei rääkinud. Rääkisid, et tunnistas petmise üles. See on ikka iseasi, kas tunnistas üles 10 erinevat petmist või ühe.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:25 Ei, sellel mehel tuli neid kõrvalhüppeid ikka rohkem välja kui üks.
-
Külaline
Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:00Mitte midagi sellist psühholoogid ei soovita. Küll aga kasutas seda sinu soovitust see antud mees, ta ise ju ei rääkinudki midagi, asi tuli juhuslikult välja. See naisterahvas on sellest siin mitmeid kordi rääkinud. Ilmselgelt on saanud sellest asjast suuremat sorti trauma. Seega kas see teistega magamine on ikka nii süütu tegevus. Rikud ära oma kooselu ja tekitad teisele suurt südamevalu. Normaalsele inimesele piisab nendest argumentidest, et ta ei peta. Aga egoistid ja lollid arvavad, et ikka teen, ega mina ju vahele nagunii ei jää. Aga tegelikult ikka tuleb enamasti välja see petmine.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46
Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
-
Külaline
Ma olen see, kes vastas. Ma lugesin selle naise ühest eelnevast kirjutisest, et petmisi oli rohkem.
Kui on rohkem petmisi, siis see on juba muster, see on teine asi. Võib suguhaiguse tuua, süstemaatiliselt petab, tähendab, naisest suht ükskõik. Kui ühe korra libastub, see mingil põhjusel juhtus, teeb omad järeldused, ja enam ei libastu. Aga kui rohkem, siis on juba tegemist petisega. No eks igaühe enda asi, kas elab edasi koos, või mitte. Mõned elavad üldse koos ühiste laenude pärast, laste pärast, sõprusest, siis neil kummalgi juba nagu oma elu, seal see nn petmine ei mängi rolli. Kui on armastussuhe, seal võib petmine probleemiks osutuda. Ma mõtlen, kas seksisõltlane ka on võimeline armastama? Kui jah, siis petab ja armastabki. Siis oma naisest ükskõik ei ole, aga ikka lidutab ringi, sest keni naisterahvaid ikka elus ette satub, ja tung on lihtsalt nii suur.
-
Külaline
Ma ei saa aru, kust te võtate, et petja üldse mingeid süümekaid tunneb ja taaka kannab? Usun, et enamus petjatest ei põe üldse. Vastupidi - neil juhtub aegaajalt ikka ja jälle seda.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:15Absoluutselt õige. Tegid, siis kanna ise oma risti, mitte ära looda, et nüüd räägin naisele ära ja küll ta andeks annab ja mul on südametunnistus puhas. Isegi kui andeks annab, on see naise suhtes sigadus. Jajah, mõlemad on sigadused, petmine ja rääkimine ka - siis on juba 2 sigadust. Väga isekad inimesed, kes niimoodi hiljem ära räägivad tehtud patud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:56Psühholoogid soovitavad kõrvalehüppe tegijal mitte oma kaaslasele sellest rääkida, sest oma taagaga peab iga inimene ise elama.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:46
Mis tähtust sel on, kas 10 või 100. See inimene on ju pettur, kes sulle näkku valetab. Sa ei saa teda enam kunagi usaldada mitte üheski küsimuses. Selles on ju probleem. Imelik, kuidas nii mõistmatut juttu võib ajada.
See on mingi naiste loll ettekujutus, et mees nüüd kannatab oma tegude pärast elu lõpuni.
Ja teis poole pealt, kui mind on petetud, siis on minu jaoks ülioluline seda teada. Täiesti arusaamatu on mu jaoks seisukoht, et naine ei tohi teada, ja las elada õndsas teadmatuses. Kuni juhtub nii, et asi tuleb aastaid hiljem hoopis kellegi teise kaudu päevavalgele.
-
Külaline
Kui sa seda kommentaari uuesti loed, siis seal ei ole mitte kuskil öeldud, et pettis ainult üks kord.
-
Külaline
Kas naise kohta kehtib sama? Et võib aegajalt hüppes käia? Või on see ainult meestele lubatud?
-
Külaline
Seda "3 minutit ja kohe abielu läbi" on tagunud siin korduvalt abielusuhete ekspert Tolmukübe. Asjaosaline ise ei ole mitte kuskil väitnud, et tegemist oli ühekordse petmisega.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:21Ei, miks sa seda arvad? Kogu aeg on ju siin räägitud just ühest veast. Üks kord on viga. Kaks korda on valik või suutmatus areneda. Kogu teema läks ju tuliseks sellest, et proua, kellel 38 aastat õnnelikku abielu, selle koheselt mehe ühe vea tõttu tühistas.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:57Ja, kui mehel juhtub neid "vigu" mitu korda, siis ikka andestaksid? Peaasi, et ei peaks omaette olema?Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 14:45 Mina küll ei sooviks koos olla inimesega, kes on nii ebakindel või nii võimukas, et teisele ühtki viga andestada ei või. Ole pealegi omaette.
-
Külaline
Igal petmisel ei pea üldse mingit põhjust olema. Petetakse ka misse ja modelle. Petetakse ideaalseid naisi. Miks? Lihtsalt huvi pärast, lõbu pärast, vahelduseks.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:36 Kui ma ettekandjana töötasin, siis nägin pidevalt neid mehe kallal näägutavaid naisi. Ja siis mehed jõid seda rohkem, et kannatada seda näägutamist. Eriti eesti naised on sellised mehe kallal emmetajad ja õpetajad. Mehel valida ei lasta menüüst, kogu aeg mingi kommenteerimine kõrvalt käib. "Ei võta seda toitu, see on nii rasvane", "Ei võta õlut, jälle sa jood" jne. Jube. Pole ime, et purju joond mees käed tasku lükkab, resto uksest välja astub ja kellegi suvaka voodis maandub.
Ja siis mutt eriti vingus, et näed, julges mind petta ääää.
Väga rumalad on need inimesed, kes arvavad, et mees petab ainult konkreetsel põhjusel - oma kodust ei saa, oma naine on paksuks läinud, oma naine on näägutaja vmt. Väga, väga rumal ja eluvõõras seisukoht!
Mul isiklikult on päris mitu kogemust, kus mind sebib esmalt täiesti normaalsena ja meeldivana tundunud mees. Räägib mulle pisar silmas, kui hea ja armas suhe tal oma naisega on. Aga oma naise ülistamise ja kiitmise (mis on täiesti siiras) ajal silitab käsi õrnalt minu põlve ja natukese aja pärast kisub jutt juba minu ärarääkimiseks. Samal ajal ütleb, et oma naist ma ei jäta iialgi!
-
Külaline
Kui ma oma mehelt küsisin, et mis minu juurest puudu jäi, et ta pettis. Kas seks minuga ei ole piisav või olen näägutaja? Mees eitas seda kategooriliselt. Ütles, minuga on kõige parem seks ja tal ei ole mulle ka mitte ühtegi muud asja heita. Ka tema sõbrad olla talle öelnud, et tal on väga hea naine.
Aga, miks sa siis petsid? Lihtsalt, pulli pärast. Ma ju olen mees. Olin purjus.
-
Külaline
Kui on armastussuhe ja on tunded ja omavaheline seksielu korras, siis küll naisest ükskõik ei ole. Ma ei kujutaks ette, et siis seksin teisega, aga samal ajal mõtlen armastatule keda päriselt tahaks.Tolmukübe kirjutas: ↑12 Okt 2025 08:18Kui on armastussuhe, seal võib petmine probleemiks osutuda. Ma mõtlen, kas seksisõltlane ka on võimeline armastama? Kui jah, siis petab ja armastabki. Siis oma naisest ükskõik ei ole, aga ikka lidutab ringi, sest keni naisterahvaid ikka elus ette satub, ja tung on lihtsalt nii suur.
-
Külaline
Mina jälle ei saa aru, et ikka võib ju juhtuda? Mismoodi saab kuidagi võõra naise jalge vahele juhtuda? See on täiesti teadlikult tehtud otsus, mitte ei ole kogemata juhtunud tegu.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 16:40Loll sõnamäng sul, mis teemale kuidagi kaasa ei aita. Ükski halb asi pole maailmas vajalik, ometi nad toimuvad. Ja kuniks suhte osapooled on inimesed, mitte masinad, seni võib juhtuda igaühel. Juhuse puudus, oled kuulnud seda ütlust? Liialdatult nii ongi, sa oled truu, kuni sinuga pole toimunud mingid ebameeldivad juhused, mis sind valesid valikuid tegema panevad.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 15:19Väga õige vastus. Kuna kõik inimesed ei ole madala enesehinnanguga ja oskavad eneseregulatsiooniga ning vajakajäämistega peresiseselt kenasti toime tulla, pole selline ebaeetilisus nagu seda on petmine, sugugi vajalik.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 14:47 Petmist on vaja, et kompenseerida oma madalat enesehinnangut või rahuldada vajakajäämisi suhtes - tähelepanupuudust (peamiselt naised), seksipuudust (peamiselt mehed).
Mina olen 50+ vanuses ja ma ei ole mitte kunagi kogemata kellegagi voodisse kukkunud. Vastupidi - alati on esimene kord mehega voodisse minemine, olnud hoolikalt läbi mõeldud. Enne pean meest hästi ja põhjalikult tundma ning olema veendunud, et ta mulle seksuaalses mõttes igati meeldib. Olen olnud väga pikalt abielus. Ja selle aja jooksul ei libastunud mitte kordagi. Ehkki elu söötis neid võimalusi mulle korduvalt ette ja tunnistan, et kiusatus täitsa oli.
Ja ei tasu mind frigiidseks vanamutiks nimetada. Mu seksuaalsus on keskmisest oluliselt kõrgem. Aga eneseregultatsioon on ilmselt ka keskmisest kõrgem, kui ma siinseid kommentaare loen.
-
Külaline
Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
-
Külaline
Mul korra nii olnud, et ise purjus ja teine naine hakkas suudlema. Kuidagi äkki olid meil pepud paljad ja kähkukas tehtud, enne kui midagi aru sain.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:11Aga, miks sa siis petsid? Lihtsalt, pulli pärast. Ma ju olen mees. Olin purjus.
-
Külaline
Mingi tädi on siin jah, kes käib teemast teemasse ja sama arvamust taob - KÕIK mehed petavad. Eespool ta ka tegi avalduse - kui rumal ja elukauge on pikas suhtes elanud naine. Küsimusele, milles rumalus ja elukaugus seisneb, ei ole ta seni vastanud.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:20Olla inimesega, kes sind ei peta ja pidevalt näkku ei valeta, ei ole mingi muinasjutt, vaid minimaalne, mida oma partnerilt oodata. Pigem olla üksi, kui olla eluaeg mingi kibestunud krõll nagu sina, kes ei ootagi muud. Ta ei saa paremat, siis raiubki endale, et kõik petavad, see on reaalne elu. Sa pole elus teistsuguseid inimesi näinud, ilmselt oma isa juba pettis ema, kõik mehed on sind petnud, sa ei olegi teistsugust elu kunagi näinud, sellepärast oled selline. Ja siis mõtledki, et paras, kui teiste mehed ka petavad, pole mina ainuke kannataja. Sageli kargavad sellised naised meelega suhtes meestele kaela, et endale tõestada, jaa, kõik petavad, nii on. Aga tegelikkus on ju see, et saad täpselt sellised, nagu sa endale valid.Trauma ja südamevalu on selle inimese probleem, kes selle saab. Kui võtad elu nagu muinasjuttu ning eeldad, et inimesed on ideaalsed ja eksimatud, siis peadki omad vitsad saama, arenema ning edaspidi targem ning realistlikum olema.
Ma saan aru, et teda on kõik mehed järjest petnud ja maha jätnud ning siis tunneb kahjurõõmu, et teiste naistega ka selliseid asju juhtub. Sellepärast ta ei usugi, et tegelikult on olemas ka selliseid inimesi, kes ei peta oma kaaslast.
-
Külaline
No sellise tohmaniga ei saa ju koos olla, kes ei saa isegi aru, mida ta üldse teeb või kus ta on.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:27Mul korra nii olnud, et ise purjus ja teine naine hakkas suudlema. Kuidagi äkki olid meil pepud paljad ja kähkukas tehtud, enne kui midagi aru sain.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:11Aga, miks sa siis petsid? Lihtsalt, pulli pärast. Ma ju olen mees. Olin purjus.
-
Külaline
No natuke ikka sain ka aru. Tahtsin ise ka ikka selle juhuse ära kasutada.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:40No sellise tohmaniga ei saa ju koos olla, kes ei saa isegi aru, mida ta üldse teeb või kus ta on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist