Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 10:18
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 10:11
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 08:34

Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?
Seda minagi, et pärast nii tahate.
Aga algul kui meest vaatate, siis valite selliseid panijaid, suure suuga ärarääkijaid mehi. Mehi kes on mehed. Nemad sul naiste töid tegema ei hakka.
Sa oled ikka nii eilne päev. Kui vana sa oledki? 70 või rohkem? Sellise jutuga vanamees saadetakse tänapäeval kukele. Alla neljakåmnesed mehed on ikka hoopis teistsuguse ellusuhtumisega.
El mitte mina pole selline. Ma räägin, et naised ise valivad sellise jutuga mehi. No vähemalt need kes seda meeste kohta kurdavad nüüd.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 14:34
Jah, siin on täpselt üks inimene peale sinu :lol: :lol: :lol:
Ei, palju siin on korraks, näed sa tavaliselt miinuste järgi. Plusse on alati üks, sest see on su enda pressitud :lol: :lol: :lol: vahel mingi haha, kui oled enda arvates suure pirniga hakkama saanud :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 08:52 Oot! Sul on läbi aegade olnud kohutav probleem, et vastikud naised petavad meestelt lapsi välja - mitte ükski mees ju ise ei sooviks ei lapsi saada ega kunagi abielluda, ja nüüd siis on suur häda, miks naised lapsi ei sünnita.

Otsusta nüüd siis ära, kuidas õige on!
Sel pole ju lapsi. Või pole ENAM lapsi, sest naine võttis lapsed ja läks minema mõttetu ,mehe juurest parema juurde.
Külaline

Naised on läinud laisaks ja mehed on ka läinud laisaks. Kõik on laisad. Aga kuidas asja parandada, mina küll ei tea.
See on muidugi alles algus. Futuroloogid ütlevad, et 20 aasta pärast on meelelahutustööstus kolm korda suurem äri kui autod, elektroonika ja filmitööstus kokku. Juba praegu saab tellida meestele inimese sarnaseid roboteid, mis näevad välja ja teevad kõike nagu naised, ei vaidle vastu, ning õpivad mis sulle meeldib.
Naised jälle saavad tellida mees roboteid, mis teevad ja räägivad mis jällegi naistele meeldib. Kogu aeg. Unistused täituvad. Keegi ei viitsi enam otsida teist inimest omale kaaslaseks. Liiga keeruline. Terve tsivilisatsioon hääbub.
Külaline

Eks paistab mis robotitest saab.
Arvan, et tundeid nende vastu ei teki.
Iha vast võib tekkida.
Külaline

Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud. Ma olen olnud küll mitu korda inimesega, kes objektiivselt võttes pole täiuslik, aga kuna minul on armastus, siis on iga hetk temaga suur rõõm. Seda ei saa kuidagi võrrelda ideaalse partneriga olemisega, kelle vastu tundeid pole. Siin on ainult kodumasinad ja lihakehad, muust juttu pole. Päris kurb on selliste inimeste maailm, kellel pole tundeid ega emotsioone, käib mööda ilma ringi eesmärgiga, kedagi lihtsalt panna. Veel enam, panna inimest, kelle vastu sul on vastikus ja sapp, nagu siinsel naistevihkajal ju on. Minul poleks mingit huvi raisata minutitki oma aega sellise mehe peale, kes mulle ei meeldi, kellest arvan halvasti, aga siinne meesterahvas ainult sellistega aega veedabki. Väga kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud. Ma olen olnud küll mitu korda inimesega, kes objektiivselt võttes pole täiuslik, aga kuna minul on armastus, siis on iga hetk temaga suur rõõm. Seda ei saa kuidagi võrrelda ideaalse partneriga olemisega, kelle vastu tundeid pole. Siin on ainult kodumasinad ja lihakehad, muust juttu pole. Päris kurb on selliste inimeste maailm, kellel pole tundeid ega emotsioone, käib mööda ilma ringi eesmärgiga, kedagi lihtsalt panna. Veel enam, panna inimest, kelle vastu sul on vastikus ja sapp, nagu siinsel naistevihkajal ju on. Minul poleks mingit huvi raisata minutitki oma aega sellise mehe peale, kes mulle ei meeldi, kellest arvan halvasti, aga siinne meesterahvas ainult sellistega aega veedabki. Väga kurb.
Tegelikult, siin on vaid üks või kaks mees, kes on tundeelu hälvikud ning ei ole iialgi armastust kogenud. Päris elus oleme me naised ilmselt kõik kohanud mehi, kes armastavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 16:51 Eks paistab mis robotitest saab.
Arvan, et tundeid nende vastu ei teki.
Iha vast võib tekkida.
Kindlasti tekkivad ka tunded.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud. Ma olen olnud küll mitu korda inimesega, kes objektiivselt võttes pole täiuslik, aga kuna minul on armastus, siis on iga hetk temaga suur rõõm. Seda ei saa kuidagi võrrelda ideaalse partneriga olemisega, kelle vastu tundeid pole. Siin on ainult kodumasinad ja lihakehad, muust juttu pole. Päris kurb on selliste inimeste maailm, kellel pole tundeid ega emotsioone, käib mööda ilma ringi eesmärgiga, kedagi lihtsalt panna. Veel enam, panna inimest, kelle vastu sul on vastikus ja sapp, nagu siinsel naistevihkajal ju on. Minul poleks mingit huvi raisata minutitki oma aega sellise mehe peale, kes mulle ei meeldi, kellest arvan halvasti, aga siinne meesterahvas ainult sellistega aega veedabki. Väga kurb.
Nii on jah. Millest paljud naised aru ei saa (sina ka) on see, et meestel on pidev vajadus seemet väljutada ja see on nii seatud, et tuleb seda teha naiste sisse. Kui just pederast ei ole. See pole kuidagi seotud mingi armastusega või sedasi. Mis ei tähenda, et mehed armastusest midagi ei teaks. Ikka teavad. Et sellest paremini aru saada, peaksid lugema rohkem klassikalist kirjandust. Eriti Stendhal punane ja must või siis Fieldingi Tom Jones.
Naistel on asi teisiti selles suhtes, sest rasedus on suur koormus. Naised on jällegi võimelised ise fantaseerima mingi kujutluse kokku ja väga osavad ennast petma. Mõni lausa ise tahabki petta saada
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 18:03 Aga 40%eesti naisi ei sünnita ühtegi last.
VALETAD!

"Statistika paljastab, et isad saavad paremini hakkama kui lastetud mehed. Nad on targemad, edukamad, teenivad rohkem ja elavad kauem."

Vähem kui pool (seitsmest mehest kolm) 30. eluaastates meestest on lastetud. Igal neljandal 40-ndates mehel pole lapsi. Vanemas eas enam väga palju isaks ei saada, kuid lastetuid mehi jääb järjest vähemaks (umbes 15%). Sellest võib järelda, et isad elavad lastetutest meestest kauem. Lastetuid vähemalt 45-aastaseid naisi on 10% kandis.

https://stat.ee/et/uudised/2019/12/02/m ... hkem-lapsi

Loe, valetaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 20:39
VALETAD!

"Statistika paljastab, et isad saavad paremini hakkama kui lastetud mehed. Nad on targemad, edukamad, teenivad rohkem ja elavad kauem."

Vähem kui pool (seitsmest mehest kolm) 30. eluaastates meestest on lastetud. Igal neljandal 40-ndates mehel pole lapsi. Vanemas eas enam väga palju isaks ei saada, kuid lastetuid mehi jääb järjest vähemaks (umbes 15%). Sellest võib järelda, et isad elavad lastetutest meestest kauem. Lastetuid vähemalt 45-aastaseid naisi on 10% kandis.

Loe, valetaja.
See sapipritsija on nii loll, et ta lahmib nagunii suvalt. Vahepeal mängib juristi ka, siis saab eriti palju nalja. Õrnake on ka, siis hakkab reegite ja kohtuga ähvardama. Titt, mitte mees. Loll nagu lauajalg. Lillekeaasal.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud.
Mina siin üks meestest saan küll öelda, et ma ei ole kunagi armastust tundnud kui armastuseks nimetada kahe inimese vahelist vastastikust armastust.
Kas keegi oskab öelda mis on armastus?
Külaline

VALETAD!

Loe, valetaja.
Näha on, et matemaatika ei ole sinu sõber :lol:
Uuri teaduslikke allikaid ja mitte ajakirjandust.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 22:13
VALETAD!

Loe, valetaja.
Ajakirjandust? See on statistikaameti koduleht. Statistikaameti andmetest võtabki teadus oma andmed. Kui loll sa nüüd õigupoolest siis oledki.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 21:33
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud.
Mina siin üks meestest saan küll öelda, et ma ei ole kunagi armastust tundnud kui armastuseks nimetada kahe inimese vahelist vastastikust armastust.
Ema armastust ka mitte? Sellisel juhul tõesti kurb juhus. Ema on esimene inimene, kes näitab välja armastust. Justnimelt tingimusteta armastust. Ja kui see jääb vajaka, siis tõesti inimesed ei oska ka ise armastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 22:44
Ema armastust ka mitte? Sellisel juhul tõesti kurb juhus. Ema on esimene inimene, kes näitab välja armastust. Justnimelt tingimusteta armastust. Ja kui see jääb vajaka, siis tõesti inimesed ei oska ka ise armastada.
Me siin räägime mehe ja naise vahelisest armastusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 22:18
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 22:13

VALETAD!

Loe, valetaja.
Ajakirjandust? See on statistikaameti koduleht. Statistikaameti andmetest võtabki teadus oma andmed. Kui loll sa nüüd õigupoolest siis oledki.
Nunuh "10 % kandis"
Kõlab nagu statistika :lol: :lol: :lol: :lol:
Iga inimene, kes oskab elementaarset matemaatikat, saab aru, et see pole tõsi
Proovi kasvõi ai lahendusi
Külaline

Liialdus. Minu ema oli isekas nartsissistlik Värskas.
Külaline

Elad tsipa idekas maailmas. Proovid, et kõik inimesed oleksid ilusad ja head. Kahjuks ei ole, ei ole.
Ja kujuta ette nüüd naist, kes on kokku elama hakanud mehega, kes .....noh rõõvib igal moel ta armastust. Leebelt öelduna. Sel naisel edasi andmiseks/kandmiseks jääbki vajaka.
Muidugi on kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 23:00 Me siin räägime mehe ja naise vahelisest armastusest.
Laps õpib mehe naise vahelise armastuse esimesi õppetunde oma vanematelt, suhtest nendega ja nende omavahelisest suhtest. Paarkümmend esimest aastat elust ei ole ju kohe mees või naine valmis, vaid arenev isiksus. Aga palju inimesi on, kes lihtsalt ei ole armastamiseks suutelised.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], xqwerty ja 7 külalist