Kas olete nõus hakkama prostituudiks?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 16:58 Veel lihtsam on pihku taguda. Raha jääb ka järgi.
Need on siiski kaks üpriski erinevat asja.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:16
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:01
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 16:58 Veel lihtsam on pihku taguda. Raha jääb ka järgi.
Postitus on kustutatud
Nõustun, aga kust sa kindlalt tead, et mees ei maga prostidega? Ega nad seda ei kuuluta, et seda teevad.
Külaline

WD40 kirjutas: 15 Veebr 2025 16:04
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 15:45
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 14:35

Vastavalt uuringutele VÄLISTAVAD naised 80-90% mehi. 10-20% on rohkelt pakkumisi.
Millistele uuringutele?! 80-90% on absurdne arv! Selle järgi oleks meil vanatüdrukute ühiskond!
Kristjan Port on sellest hiljuti kirjutanud täpsemalt.
Naised välistavad 80-90% mehi, kui nad ise saavad valida. Lihtsalt ühel hetkel tuleb hakata tegema kompromisse ja siis valitakse teise sordi poiss, kes lubab et võtab naiseks või vähemalt peale last ära ei kao. Aga 10-20% mehi on need, kellel on piiramatu valik ja kes eostavad suure enamuse järglasi. 50% mehi ei saa üldse järglasi ja see ei ole enamasti nende enda valik.
Tahad öelda, et Kristjan Port on intsel? See on klassiklaine intseliluulu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:26Postitus on kustutatud
Kolmas variant on veel- osta kummist täispuhutav naine.
Külaline

Postitus on kustutatud
Muidugi mitte, mina ka ei looks suhet prostiga, ag anaisega, kes on prost olnud, võin luua. Kui on tore ja mõistev inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 13:44
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 13:36
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 22:09

Vanasti öeldi, et hunt on metsa sanitar. Murrab haavatuid loomi ja sööb ära. Ma seda tasuliste tarbimisega ei võrdleks. Tasulistes käivad igasugu sellid, need kes suudavad sada eurot säästa ja välja käia.
Tasulistes käivad sotsiaalselt võimetud ja koledad inimesed.
Postitus on kustutatud
Intseli jutt. Kas oled proovinud?
Külaline

Tahad öelda, et Kristjan Port on intsel? See on klassiklaine intseliluulu.
Kristjan Port pole mitte midagi sellist üldse rääkinudki, mida siinne incel ajab.
Külaline

Postitus on kustutatud
Ega sa ju ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:43
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:26
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vahe on ju suur. Tasuta naise puhul sa vähemalt saad arvata, et sa mingil määral meeldid talle ja ta tahab sinuga seksida. Prostile võid sa olla väga rõve, aga magab sinuga raha pärast. Minu jaoks oleks väga vastik magada inimesega, kelle jaoks olen vastik ja rõve.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:46
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:26 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vahe on ju suur. Tasuta naise puhul sa vähemalt saad arvata, et sa mingil määral meeldid talle ja ta tahab sinuga seksida. Prostile võid sa olla väga rõve, aga magab sinuga raha pärast. Minu jaoks oleks väga vastik magada inimesega, kelle jaoks olen vastik ja rõve.
Ühel juhul toidud naise egot, teisel juhul rahakotti. Põhimõttelist vahet pole, aga teine on ausam.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 18:10
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:46

Postitus on kustutatud
Ühel juhul toidud naise egot, teisel juhul rahakotti. Põhimõttelist vahet pole, aga teine on ausam.
Pealegi onvastikuse ja rõveduse hindamiseks ja tuvastamiseks vaja väheke pikemat tutvust kui lühikest seks. Muidugi, mõni on nii madala tasemega, et hindab üksnes välimust.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 15 Veebr 2025 15:35
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 14:30Tasulistes käivad sellised mehed, kellest sa seda oodata ka ei oskaks. Naised lihtsalt ei tea.
1990. asstatel oli Eestis näiteks allilmaliider D. Mäng. Noor mees, pikk ja ilus. Väga hea suhtleja, majanduslikult edukas ka. Paha poisi auraga ja puha.
Aga veetis aega lõbumajades ja bordelli hoovis ta ka lõpuks tapeti. Saates "Eesti maffia" väitis keegi Lädra, et D. Mäng ja A. Piispea vägistasid tema tüdruksõbra ära. Milles asi, see mees oleks ju ometi pidanud ööklubidest vabalt naisi saama?
See Mäng vägistas veel teisigi naisi. Ilmselt ei ole asi selles, kas vabalt või mitte vabalt, vaid pigem selles, et inimest konkreetselt erutas just vägistamine.

Sellel Mängil oli muidu naisi jalaga segada, kes kõik teda tahtsid ja tema pärast isegi kaklesid. Ilusad ja targad naised - siiani imestan, miks nad sellist meest tahtsid. Aga ilmselt ei olnud Mängi jaoks see huvitav, kui naine end ise kaela riputas.
Külaline

Sellel Mängil oli muidu naisi jalaga segada, kes kõik teda tahtsid ja tema pärast isegi kaklesid. Ilusad ja targad naised - siiani imestan, miks nad sellist meest tahtsid. Aga ilmselt ei olnud Mängi jaoks see huvitav, kui naine end ise kaela riputas.
Vägistamine pole ju seksi küsimus, vaid võimu küsimus. Osad mehed käivad ka lõbumajas sellepärast, et ennast võimsamama tunda, et ma umbes alandan naist, maksan talle. Tavaseksi puhul on mees pigem paluja rollis. Osadel meestel on nii suur alaväärsuskompleks, et enda hästi tundmiseks pead naisi alandama ja mõnitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:42

Postitus on kustutatud
Ega sa ju ei tea.
Tead. Tead, kui ta sind piisavalt ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 17:32

Postitus on kustutatud
Muidugi mitte, mina ka ei looks suhet prostiga, ag anaisega, kes on prost olnud, võin luua. Kui on tore ja mõistev inimene.
Tore inimene küll, aga miks ta peaks tahtma just sinuga koos elada? Raha pärast?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:30

Postitus on kustutatud
Ega sa ju ei tea.
Ei tea sa midagi. Arvad tõesti, et need mehed, kes prostituutidega magavad, ei taha oma naisi “piisavalt”?

Arvad tõesti, et sina oled nii tark ja need naised, kelle mehed tasulisi tarbivad, on rumalad?

Ma tean mitut seltskonda, kes tasulistes käivad, tean ka nende naisi ja nad ei tea midagi. “Õnnelikud” noored perekonnad, need mehed ei ole mingid eluheidikud või koledad. Kui ma ei teaks, ma ei usuks seda kui keegi teine vist räägiks. Mehed petavad väga naglalt, selleks ei pea isegi väga kodust väljas käima, et see tehtud saaks. Töölt kiire lõunapaus ja ongi tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:43
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:30
Ega sa ju ei tea.
Ei tea sa midagi. Arvad tõesti, et need mehed, kes prostituutidega magavad, ei taha oma naisi “piisavalt”?

Arvad tõesti, et sina oled nii tark ja need naised, kelle mehed tasulisi tarbivad, on rumalad?

Ma tean mitut seltskonda, kes tasulistes käivad, tean ka nende naisi ja nad ei tea midagi. “Õnnelikud” noored perekonnad, need mehed ei ole mingid eluheidikud või koledad. Kui ma ei teaks, ma ei usuks seda kui keegi teine vist räägiks. Mehed petavad väga naglalt, selleks ei pea isegi väga kodust väljas käima, et see tehtud saaks. Töölt kiire lõunapaus ja ongi tehtud.
Tean mehi, kes arvavad, et ma ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 20:18Osad mehed käivad ka lõbumajas sellepärast, et ennast võimsamama tunda, et ma umbes alandan naist, maksan talle.
Üks levinud põhjus on ka see, et lõbumajas saab proovida selliseid asju, mida kodus naine tegema ei soostu, ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 22:11Üks levinud põhjus on ka see, et lõbumajas saab proovida selliseid asju, mida kodus naine tegema ei soostu, ei taha.
Täpselt. Kui keegi armastab vahelduseks nt SMi kogemust ja teab, et see ta partnerile ei sobi üldse, saabki selle rahulduse lõbumajast. Ja käivad ka naised otsimas neid kogemusi, mida kodus pole võimalik saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 15:32
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 12:29
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 12:16
Mis hoolitsust siis naistel vaja on täpsemalt?
Kreemid, seerumid, juuksehooldus, riided, maniküür, pediküür, massaaz, trenn, ripsmed, juuksur, ilusüstid, meik, riided. 1000 eurot kuus kindlasti.
Vaata kus beibe meil siin. Unustasid ära rinnaimplantaadid ja huultetäidised :lol:
Pole ma mingi beibe, tavaline enda eest hoolitseva naise arsenal. Huultetäidis käib ilusüstide alla, rinnaimplantaate paneb see, kel vaja. See 6000-8000 eurot pole kuigi märkimisväärne, sisaldub 1000-ndes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 5 külalist