Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
-
Külaline
See, kes tasulisi tarbib, on ju kah omamoodi sanitar 
-
Külaline
Häh. Tead sa üldse mis sanitar tähendab?
-
Külaline
Ei, see on pigem meeleheitel inimene, sest ta ei saa õiget armastusega seksi, vaid peab seda raha eest kerjama.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 15:22See, kes tasulisi tarbib, on ju kah omamoodi sanitar
-
Külaline
Vanasti öeldi, et hunt on metsa sanitar. Murrab haavatuid loomi ja sööb ära. Ma seda tasuliste tarbimisega ei võrdleks. Tasulistes käivad igasugu sellid, need kes suudavad sada eurot säästa ja välja käia.
Mis sa räägid, lühikesed mehed võivad vabalt naisi saada. Mul üks endine töökaaslane, lühike mees, sai igas pikkuses ja väga ilusaid naisi vabalt. Praegu on ka ilusa blondi naisega abielus.
-
Külaline
Oleks see vaid nii. Tasulistes käivad sellised mehed, kellest sa seda oodata ka ei oskaks. Naised lihtsalt ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 22:09Vanasti öeldi, et hunt on metsa sanitar. Murrab haavatuid loomi ja sööb ära. Ma seda tasuliste tarbimisega ei võrdleks. Tasulistes käivad igasugu sellid, need kes suudavad sada eurot säästa ja välja käia.
-
Külaline
Vastavalt uuringutele VÄLISTAVAD naised 80-90% mehi. 10-20% on rohkelt pakkumisi.
-
Külaline
Vaata kus beibe meil siin. Unustasid ära rinnaimplantaadid ja huultetäidisedKülaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 12:29Kreemid, seerumid, juuksehooldus, riided, maniküür, pediküür, massaaz, trenn, ripsmed, juuksur, ilusüstid, meik, riided. 1000 eurot kuus kindlasti.
-
Külaline
Meestel on vaja seda tuhandet eurot mida sulle seksi eest anda...Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 13:27Mis tähendab nice to have? Meestel siis ka?Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 12:41Need on kõik nice to have asjad. Sama ja veel pikema nimekirja võib iga inimese kohta välja mõelda.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 12:29
Kreemid, seerumid, juuksehooldus, riided, maniküür, pediküür, massaaz, trenn, ripsmed, juuksur, ilusüstid, meik, riided. 1000 eurot kuus kindlasti.
1990. asstatel oli Eestis näiteks allilmaliider D. Mäng. Noor mees, pikk ja ilus. Väga hea suhtleja, majanduslikult edukas ka. Paha poisi auraga ja puha.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 14:30Postitus on kustutatud
Aga veetis aega lõbumajades ja bordelli hoovis ta ka lõpuks tapeti. Saates "Eesti maffia" väitis keegi Lädra, et D. Mäng ja A. Piispea vägistasid tema tüdruksõbra ära. Milles asi, see mees oleks ju ometi pidanud ööklubidest vabalt naisi saama?
-
Külaline
Ei ole sanitar alati vähese haridusega, on kõrgharituid kes lihtsalt tööd ei leia. Haridus, eriti humanitaarvallas, on devalveerunud. Ega too ka palju sisse.
-
Külaline
H. C. Anderesn oli regulaarne bordellikülastaja. Benny Hill käis prantsusmaal seksireisidel. jne.Ottotriin kirjutas: ↑15 Veebr 2025 15:351990. asstatel oli Eestis näiteks allilmaliider D. Mäng. Noor mees, pikk ja ilus. Väga hea suhtleja, majanduslikult edukas ka. Paha poisi auraga ja puha.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 14:30Tasulistes käivad sellised mehed, kellest sa seda oodata ka ei oskaks. Naised lihtsalt ei tea.
Aga veetis aega lõbumajades ja bordelli hoovis ta ka lõpuks tapeti. Saates "Eesti maffia" väitis keegi Lädra, et D. Mäng ja A. Piispea vägistasid tema tüdruksõbra ära. Milles asi, see mees oleks ju ometi pidanud ööklubidest vabalt naisi saama?
-
Külaline
Nemad muidugi ka. Eriti just sotsiaalselt võimetud, mitte niivõrd koledad inimesed. nemad ikka leiavad kellegi.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 22:09Vanasti öeldi, et hunt on metsa sanitar. Murrab haavatuid loomi ja sööb ära. Ma seda tasuliste tarbimisega ei võrdleks. Tasulistes käivad igasugu sellid, need kes suudavad sada eurot säästa ja välja käia.
-
Külaline
Sellised on rõhuvas vähemuses. Näiteks Soomes tööl Kalevipojad, reeglina noored mehed, käivad/käisid bordellides, endal tüdruksõber või pere siin.
-
Külaline
Millistele uuringutele?! 80-90% on absurdne arv! Selle järgi oleks meil vanatüdrukute ühiskond!Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 14:35Vastavalt uuringutele VÄLISTAVAD naised 80-90% mehi. 10-20% on rohkelt pakkumisi.
Kristjan Port on sellest hiljuti kirjutanud täpsemalt.
Naised välistavad 80-90% mehi, kui nad ise saavad valida. Lihtsalt ühel hetkel tuleb hakata tegema kompromisse ja siis valitakse teise sordi poiss, kes lubab et võtab naiseks või vähemalt peale last ära ei kao. Aga 10-20% mehi on need, kellel on piiramatu valik ja kes eostavad suure enamuse järglasi. 50% mehi ei saa üldse järglasi ja see ei ole enamasti nende enda valik.
-
Külaline
Kas ta ise ka teab, et on midagi sellist kirjutanud? Palun konkreetset viidet allikale.WD40 kirjutas: ↑15 Veebr 2025 16:04
Kristjan Port on sellest hiljuti kirjutanud täpsemalt.
Naised välistavad 80-90% mehi, kui nad ise saavad valida. Lihtsalt ühel hetkel tuleb hakata tegema kompromisse ja siis valitakse teise sordi poiss, kes lubab et võtab naiseks või vähemalt peale last ära ei kao. Aga 10-20% mehi on need, kellel on piiramatu valik ja kes eostavad suure enamuse järglasi. 50% mehi ei saa üldse järglasi ja see ei ole enamasti nende enda valik.
-
Külaline
See on vale arusaam. Tasulistes käivad igasugused inimesed. Ma kunagi viibisin Frankfurtis ühel messil. Olin nö lipsuga tegelane. Pärast otsustasin põnevuse mõttes külastada sealset suurt 5 korruselist lõbumaja. Seal korideorides kõndisid ringi enamuses minusugused lipsuga mehed.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:36Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ega see lips sind ilusaks ja sotsiaalselt võimekaks ei tee.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 16:17See on vale arusaam. Tasulistes käivad igasugused inimesed. Ma kunagi viibisin Frankfurtis ühel messil. Olin nö lipsuga tegelane. Pärast otsustasin põnevuse mõttes külastada sealset suurt 5 korruselist lõbumaja. Seal korideorides kõndisid ringi enamuses minusugused lipsuga mehed.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:36Postitus on kustutatud
-
Külaline
Veel lihtsam on pihku taguda. Raha jääb ka järgi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist