Tallinn Dolls ja Varja tiik
-
Külaline
Tallinn Dolls ja Varja tiik
Olen ma ainus, kellele jäi peale Varja tiigi intsidenti sellest firmast kehv arvamus ning ei suuda Tallinn Dolls tooteid enam osta. Praeguseks on küll tiik kaetud ja nõuded täidetud. Kuid tunnen, et kas tõesti mingi riidefirma tõttu pidi väike laps elu kaotama. Ja kui sealt ostaksin, siis tunnen ka end kuidagi süüdi. Seda enam, et enne lapse uppumist oli sinna ka loomi uppunid. Süüdi see libe kile kallastel. Et oleksid võinud ju varem juba ju katte panna vms.
-
Külaline
Samas see ka päris normaalne pole, et pooleteistaastane üksi ringi hulgub ja vanemad lapsed teda peavad valvama. On ka teisi ohte, mida lapsed ei suuda ette näha. Pooleteistaastasega oleks võinud juhtuda mida iganes, selle tiigi puhul on ju kaugelt näha, et see on ohtlik. Aga vanemad lasksid väikelapse ringi hulkuma, kuigi olid teadlikud ohtliku tiigi olemasolust. Samahästi võib öelda, et vanemad on siin süüdi.
-
Külaline
Kas oled mingi seeni söönud või???
Mis Tallinn Dolls ja Varja tiik? Täiesti segi oled läinud või?
Mis Tallinn Dolls ja Varja tiik? Täiesti segi oled läinud või?
-
Külaline
Kui õudne see tiik on, sinna libiseb juba kaugelt sisse

-
Külaline
Miks peab mingi sopalehe jampsi jagama? Pealegi lugu on 2 aastat vana.
-
Külaline
-
Külaline
On õudne küll, aga mis põhjus on nii väikestel lastel järelvalveta teiste territooriumil ringi kolada? Kui kaks rebast ära uppus, pandi aed, see välistab loomad, aga lastel oli vaja sinna ikka minna. Samahästi võib päikesepaneelidel ronides kukkuda, Lapsed on roninud ehitustellingutel ja surma saanud, igasugu asju on teinud. Kas vanemad neid üldse ei või valvata? Ka lihtsalt looduses on palju asju, mis on pooleteistaastasele ohtlikud. Kas vanemad ei rääkinud, et teiste territooriumile ei tohi minna?
-
Külaline
Mis otstarve sellel tiigil üldse on? Paistab olevat kunstrajatis ja mitte looduslikult kujunenud.
-
Külaline
Tuletõrje veevõtukoht. Muidu ei tohi tootmist avada. Ju vist ei tahtnud päris tiiki teha, sellepärast selline kile.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:20Mis otstarve sellel tiigil üldse on? Paistab olevat kunstrajatis ja mitte looduslikult kujunenud.
-
Külaline
Päriselt? Tulerõrje auto tõmbab ju selle minutiga tühjaks
-
Külaline
Sinna võib uppuda ka uudistama läinud koolilaps või joodik. Libedat kallast mööda enam välja ei saa. Sellest TD-st muidki halbu uudiseid olnud.
-
Külaline
Milliseid halbu uudiseid?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 20:41 Sinna võib uppuda ka uudistama läinud koolilaps või joodik. Libedat kallast mööda enam välja ei saa. Sellest TD-st muidki halbu uudiseid olnud.
-
Külaline
-
Külaline
https://pohjarannik.postimees.ee/777485 ... slik-valik
Ma ei saa kogu artiklit lugeda, aga mõtlema pani pealkiri. Kas tõesti keegi leiab, et uppumine on looduslik valik?
Ma ei saa kogu artiklit lugeda, aga mõtlema pani pealkiri. Kas tõesti keegi leiab, et uppumine on looduslik valik?
-
Külaline
Sellist tuletõrjeautot pole Eestis olemas.
-
Külaline
Kui laps uppus, oli juba aed ümber. Mida on sul uudistada võõral territooriumil?Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 20:41 Sinna võib uppuda ka uudistama läinud koolilaps või joodik. Libedat kallast mööda enam välja ei saa. Sellest TD-st muidki halbu uudiseid olnud.
-
Külaline
No selles mõttes tõesti, et kui sul on sellised vanemad, kes lasevad pooleteistaastase natuke suuremate järelvalve all hulkuma, kuigi sa tead, et ümbruses on ohtlik objekt, siis tõesti, looduslik valik. Ma ei tuleks selle pealegi, et pooleteistaastast üksi jätta.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 21:33 https://pohjarannik.postimees.ee/777485 ... slik-valik
Ma ei saa kogu artiklit lugeda, aga mõtlema pani pealkiri. Kas tõesti keegi leiab, et uppumine on looduslik valik?![]()