Millist tööd kindlasti EI teeks?

Külaline

Millist tööd kindlasti EI teeks?

Postitus Postitas Külaline »

Millist tööd te kindlasti EI teeks?
Ja miks?
Külaline

Hädaga tehakse kõike kui ainult suudetakse.
Andy

Postitus Postitas Andy »

100% kindlusega ei töötaks tapamajas või karusloomafarmis või farmis, kus loomi söögiks kasvatatakse.
Külaline

Ei töötaks prostituudina, loomade osas olen ka liiga nõrga närviga. Õpetajana ka ei töötaks, sest mina ei saaks 30 põhikooli teismelisega korraga hakkama. Kui üritad neid õpetada, saad veel lapsevanema käest sõimata ka. Bussijuht Hispaanias oleks ka minu jaoks õudusunenägu, kui ma neid seal vaatasin: nii väiksed teed, täppisparkimine, jalajäijad kooserdavad ees. Ei saaks hakkama. No eks neid töid on mustmiljon, millega ma ei saaks hakkama.
Külaline

Tööd kus on minu jaoks “haisud”
Kirurg, ämmaemand-günekoloog, hambaarst, väljaheidete ja prügiga tegelevad töökohad, kõrgustes töökohad, tuletõrjuja, elektrik, insener, taksojuht, koristaja, loomaaiatöötaja, tapamajades,
liha, kala vabrikutes ja poodides kah mitte.

Liiga suure vastutusega ametid sammuti.
Külaline

Lasteaias kah ei töötaka ja väikeste lastega alla 7 aastat.
Külaline

Andy kirjutas: 30 Juun 2024 15:17 100% kindlusega ei töötaks tapamajas või karusloomafarmis või farmis, kus loomi söögiks kasvatatakse.
Ära praali. Küll töötaksid kui nälg silmanägemist võtma hakkab. Need 100% raiujad üldjuhul on kõige suuremad ketserid.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 15:52
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 15:42 Lasteaias kah ei töötaka ja väikeste lastega alla 7 aastat.
Vihkad ,lisaks meestele ka lapsi. Noo tore on teada, et meie seas sellised liiguvad.
Jah vaata kirurg ei taha olla, vihkan kirurge ja patsiente järelikult? Tugev järeldusoskus sul, ülikool ootab sind.

Mul ei ole kannatust väikeste laste jonniga tegelemiseks ja sama asja korrutamist neile. Lisaks pidev järelvalve, mida nad teevad.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Pdisin juba kirjutama, et kui häda käes, siis polegi sellist tööd, mida ei teeks. Aga tõesti - tamajas oleks väga raske hakkama saada ja kõrgust kardan ka. (Muidugi on veel hulk ameteid, millega ma lihtsalt ei saaks hakkama, oskusi või võimeid pole.)
Andy

Postitus Postitas Andy »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 15:50
Ära praali. Küll töötaksid kui nälg silmanägemist võtma hakkab. Need 100% raiujad üldjuhul on kõige suuremad ketserid.
Vähe tõenäoline, et maailmas tekib olukord, kus on valida ainult nende kolme töökoha vahel ja rohkem mitte midagi. Või et nälg lausa silmanägemist võtma hakkab.Selles elus kindlasti mitte. Nii et jään oma 100% juurde kindlaks.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Ei teeks tööd, mida ma ei oska.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Ei taha tööd, kus tuleks teist inimest füüsiliselt puudutada. Seega välistaks enda jaoks igasugused iluteenused, meditsiinivaldkonna ning massööri ameti.
Külaline

Ei teeks müügiagendi tööd. Sellist, kes kooserdab päevade viisi kaubanduskeskuses ja moosib ostukärudega inimesi mingit netilepingut sõlmima. Telefonimüügiagent kuulub ka siia ritta.
Külaline

Arutleja kirjutas: 30 Juun 2024 18:10 Ei teeks tööd, mida ma ei oska.
Õppimine on nõrkadele, jah. Tugevad sünnivad kindla ametikoha oskustega.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 23:58
Õppimise vastu pole mul midagi. Minu amet nõuab pidevat enesetäiendamist ja juurdeõppimist. Kuid ma kindlasti ei kandideeriks töökohale, milles mul puudub kompetents.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Sina muudkui õpiksid ja õpiksid. Soovitavalt tööajast ja teiste raha eest. Igasugused kursused on teretulnud. Peaasi, et tööd ei peqaks tegema. Ja ei ole vahet kas see annab tööandjale või ka sulle midagi.vahet pole. Sina ju "arened". Üldjuhul need kelle cv-s on sadu erinevaid kusrsusi on tööandjale kasutud tegelased. Nemad alati teavad kuidas asjad peavad käima kuna kursustel mõni suunamudija rääkis. Isegi Kärsini koolitustest on rohkem reaalses elus kasu kui neis huinamuina peenetest koolitustest. Striilis rasked kõnelused. Läbirääkimiste oskused jne, jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:33
Sina muudkui õpiksid ja õpiksid. Soovitavalt tööajast ja teiste raha eest. Igasugused kursused on teretulnud. Peaasi, et tööd ei peqaks tegema. Ja ei ole vahet kas see annab tööandjale või ka sulle midagi.vahet pole. Sina ju "arened". Üldjuhul need kelle cv-s on sadu erinevaid kusrsusi on tööandjale kasutud tegelased. Nemad alati teavad kuidas asjad peavad käima kuna kursustel mõni suunamudija rääkis. Isegi Kärsini koolitustest on rohkem reaalses elus kasu kui neis huinamuina peenetest koolitustest. Striilis rasked kõnelused. Läbirääkimiste oskused jne, jne.
Kes see tööd teha tahab? Nende palkade eest mida kuulutustes pakutakse? Ennem õppiksin :)))
Külaline

Telefonimüüja on ikka päris õudne.
See on amet, mida ei ole kellelgi tegelikult vaja.
Enamasti müüvad asju, mida ei ole vaja (näit need mündid, mingid raamatutellimused).
Kellel on vaja, see leiab ise üles.
Külaline

Õppimine on jaa teretulnud alati. Ma võin ju tuupida nii kuis jaksab aga näiteks arst/meditsiinitöötajat minust kunagi ei saaks. Sest ma võin ju ameti kui sellise selgeks koolis tuupida aga ma ei taha ega oska võtta selle tööga kaasnevat suurt vastutust(siinkohal austus neile, kes teevad seda tööd südamega).
Samuti enda vaimset poolt teades ei suudaks ma töötada hooldajana(haigete või vanuritega). Ma nutaks iga õhtu patja kodus(kas austusavaldus teile).
Lapsed meeldivad väga aga samuti ei suudaks ma olla ei õpetaja ega lasteaias töötada. Jällegi liiga suur vastutus ja see tõmbaks mind vaimselt nii tühjaks. Oma lastele pole tühjaks pigistatud sidruni efektiga emast kodus kasu.
Enne teeks tuima ja nüristavat liinitööd, kui tõesti nii hull nälg majas on.

Ja no muidugi advokaati minust ka kunagi ei saaks. Ma ei oska veencalt argumenteerida. Ja jällegi kriminaalide kaitsmine oleks big no no minu eetikaga(aga samas keegi seda ka tegema peab).
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 11:33
Omaette teema on nende koolituste kvaliteet. Mõnel sellisel koolitusel (rasked kõnelused, läbirääkimiste oskused jms) ei õpetatagi midagi muud peale telefonitoru haaramise ja selle kõneluse või läbirääkimise kähku kellelegi kolmandale delegeerimise. Või siis õpetab koolitaja suisa ise konfliktsust ning jagab mõtlematult nõuandeid, mis minu kui praktilise inimestega suhtleja kogemustel olukorda vaid eskaleerivad, mitte ei rahusta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist