Millised tegevused teid liikluses kõige rohkem ärritavad?

vana hea klassika
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 08:57 mind ärritavad kõige rohkem need, kes 40-alas 55-ga sõidavad.
Mind huvitaks, kas sel 50-tänavate 40 peale alla tõmbamine reaalselt midagi paremaks ka tegi? Kas on kuskil mingit statistikat, et õnnetuste arv tänu sellele vähenes vmt? Sest mulle tõesti tundub, et ainuke kasutegur on, et saab natuke trahviraha koguda.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 13 Juun 2025 20:07
Guest kirjutas: 06 Juun 2025 08:57 mind ärritavad kõige rohkem need, kes 40-alas 55-ga sõidavad.
Mind huvitaks, kas sel 50-tänavate 40 peale alla tõmbamine reaalselt midagi paremaks ka tegi? Kas on kuskil mingit statistikat, et õnnetuste arv tänu sellele vähenes vmt? Sest mulle tõesti tundub, et ainuke kasutegur on, et saab natuke trahviraha koguda.
40-alas sõidetakse ju ikka 50-ga
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 20:25
40-alas sõidetakse ju ikka 50-ga
Kui sinu teooria oleks tõsi, siis enne oleks 60-ga sõidetud ja nüüd 50-ga. Kas läks midagi paremaks?
Külaline

Riigi vaatest on ju hea, kui trahviraha kergelt koguneb. Tallinnas Liivalaia tänavas ei sõida keegi 40-ga. Aga kunagi oli linnas 60 lubatud ja ilmselt sõideti kiiremini. Siis tõmmati linnas kiirus 50 peale ja sõidetakse ka täna kiiremini, aga lihtalt mitte enam nii kiiresti kui veel sel ajal kui 60 lubatud oli. Eesmärk sai täidetud, linnas on liikumiskiirus väiksem. Eks riigiametnikud teavad ka et natukene kiiremini sõidetakse alati ja siis nad "timmivad" kiiruse piirangutega eri tänavatel kiirust.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 19:17 Mul on neid asju terve rida, mis mind kaasliiklejate puhul ärritavad. Näiteks kui ületan juba isegi kiirust ja siis tuleb mulle sappa mingi tüüp, kes tahaks, et ma sõidaks veel kiiremini. Näiteks 40 alas olen niigi 55-ga ja siis keegi istub 2 cm kaugusel ja käitub igati kannatamatult, et võiks liikuda kiiremini. Üldse ajavad närvi tagumikus kinni istujad. Siis ärritavad mind sellised, kes pööravad kõrvalteelt peateele ette niimoodi, et ma pean pidurdama ja siis hakkavad seal venima. Oota siis ära, kui peateelt autod mööda sõidavad ja siis keera ette, aga osad keeravad ette jumala suvaliselt. Siis muidugi ärritavad sellised, kes suunda ei näita. Näiteks ta pöörab ära, aga mina seda ei tea, ootan asjatult tema taga, sest on variant, et ta sõidab otse. Aga kuna ta suunda ei näita, siis teised lihtsalt ootavad mõttetult tema taga. Veel tuleb meelde mõni isik, kellel tuleb uitmõte ja just siis on vaja rida vahetada. Hakkab sinna vahele suruma ja paneb kogu liikluse kinni. Võiks oma rida vahetada selleks sobivas kohas, näiteks kohe tuleb nagunii punane, siis trügi vahele. Aga mõnel tuleb mõte ja kohe peab trügima. Mõni nagu üldse ei oska vaadata ümbrust, mis toimub, ei arvesta sujuva liiklusega, ainult mingi oma joru on peas. Siis selline asi on häiriv, kui seisad järjekorras valgusfoori taga, foor läheb roheliseks ja siis mõni jätab eelmisega nii suure vahe, et järgmine jääb keset teed. Ja see ees tokerdaja ei märka midagi, et sõida ometi edasi, saab teine ka tee pealt ära. Kust tema peab teele sõites oskama arvata, et mõni jätab teisega meeletu vahe. No eks neid asju ole veel.
No ma ei tea, sinu nimetatud situatsioone vaevalt et üldse keegi liikluses naudib.Arusaadav ju, et see ei ole teisi inimesi arvestav käitumine. Suht mõttetu teemaalgatus.
Külaline

No ma ei tea, sinu nimetatud situatsioone vaevalt et üldse keegi liikluses naudib.Arusaadav ju, et see ei ole teisi inimesi arvestav käitumine. Suht mõttetu teemaalgatus.
Hõper-super mõttekas vastus. Kaevata mingi unustatud teema üles, et öelda, kui mõttetu teema, millele sa pidid kindlasti vastama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Triibu ja 11 külalist