Vene mehed
-
Külaline
-
Külaline
Äkki räägivad vene keeles või eesti keelt aktsendiga ja vigadega?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:15 Kogemusi vene, slaavi meestega? Mis sorti on? Kuidas eesti meestest erinevad?
-
Külaline
Eks samamoodi, nagu ka vene naised erinevad eesti naistest. Või kas ikka erinevad? Ma tahaks uskuda, et Eestis elava vene rahvusest inimese ja eestlase vahel polt mingit meeletut vahet ei käitumises ega olekus.
-
Külaline
Iseloom,
Käitumine
Ja
Eluvaateid on mõeldud
-
Külaline
Minu arust suhteliselt šovinistlikud, aga samal ajal ikkagi hindavad perekonda rohkem kui eesti mehed. Armukesi peavad ka palju, aga ei hakka sellepärst oma naist maha tegema ja mõnitama nagu eesti mehed.
-
Külaline
Mul ukraina mees. Ise ka üllatusin algul kui sarnane eestlasele. Vaikne, tagasihoidlik.
Kui mõni kaasmaalane temaga kisendades suhtleb, siis kisendab vastu, aga muidu mitte.
Võibolla veidi rohkem muretseb teiste arvamuse pärast, aga muidu suurt vahet ei näe.
Kui mõni kaasmaalane temaga kisendades suhtleb, siis kisendab vastu, aga muidu mitte.
Võibolla veidi rohkem muretseb teiste arvamuse pärast, aga muidu suurt vahet ei näe.
-
Külaline
Revolver tagasi?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:00Nüüd oleme sinna jõudnud, et kuna eesti mees ei sobi siis isegi oholl on parem. Kodus räägid muidugi vene keeles.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:00 Mul ukraina mees. Ise ka üllatusin algul kui sarnane eestlasele. Vaikne, tagasihoidlik.
Ei sobi jah, absoluutselt ei sobi.
Hindab küll, aga ei näita seda välja.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 16:14Eesti mehed on tõesti kahjuks oma margi nii maha teinud, ühed hullemad maailmas, keda ma näinud olen. Ülbe ja ennast täis, tahab teenindamist, midagi pere heaks ei tee. Iga tont soovib miss Universumit. Kui ma oma tutvusringkonnas näen, et näe, keegi leidis endale kena ja normaalse mehe, siis jälle tuleb välja, et no muidugi välismaalane. Eesti naised on mujal maailmas väga hinnatud, ilusad ja iseseisvad. Ainuke, kes neid üldse ei hinda, on eesti mees.Nüüd oleme sinna jõudnud, et kuna eesti mees ei sobi siis isegi oholl on parem. Kodus räägid muidugi vene keeles.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kuule, saa kaineks. Ei saa enam klahvidele ka pihta, aga möla on vaja trükkida.
-
Maria
Aga mis ta valesti ütles? Purjus või mitte aga iva on jutus olemas. See välimaa mehe ihalemine ja eesti mehe mahategemine on ju naeruväärne.
-
Külaline
Kui Eesti naine võtab välismaa mehe, siis enamasti siiski ei mõelda mingeid moslemeid, vaid Lääne-Euroopa mehi, kellele eesti naised väga meeldivad. Eesti mehed kahjuks ei oska eesti naist hinnata. Paljud eesti naised on väga kenad, keskealisi kenasid eesti mehi praktiliselt pole. Aga välimus polegi siin ju peamine, vaid see, et nad ei oska perekonda hinnata, midagi kodus teha ei viitsi, naisele mingit tähelepanu ei pööra. Väga palju on alkoholi tarvitamist.Maria kirjutas: ↑30 Juun 2024 20:00 Aga mis ta valesti ütles? Purjus või mitte aga iva on jutus olemas. See välimaa mehe ihalemine ja eesti mehe mahategemine on ju naeruväärne.
-
Möhh
Mis see tähendab, vene, slaavi mees? Jälle see loll suhtumine, et kõik slaavlased on venelased. Minu mees on slaavi, vene ei ole, ukraina ka mitte. Kodus räägime oma emakeelte ja inglise keele segu. Vene keelt kumbki meist ei oska.
Mees on muidu olemuselt sihuke harju keskmine introvertne eestlane, aga õigeusklikkuse ja patriarhaalse kasvukeskkonna tõttu vbl Eesti mõistes konservatiiv. No et naise ja pere eest peab hoolitsema. Oma sugulastega rääkides toimub mingi kisakära, ma õnneks saan enam-vähem aru, alguses mõtlesin, et sõimavad üksteist.
Kõige suurem nuhtlus on, et kõik peavad venelaseks ja tulevad vene keeles rääkima, kui nime näevad. Minul on traditsiooniline eesti nimi nagu pole võimalik, et teine eestlane seda nähes aru ei saa, et ma ka eestlane olen. Aga perekonnanimi vaat ajab juhtme kokku, enne lihtsalt algas vestlus vene keeles, mina kulm kuklas vahtimas. Nüüd enam vene keeles rääkimist ei sallita, küsitakse nina püsti eesti keeles, et mis keeles te räägite. Kurat, mu nimi on umbes Elo-Iti-Leelo-Mari ja sa arvad, et ma ei ole eestlane.
Mees on muidu olemuselt sihuke harju keskmine introvertne eestlane, aga õigeusklikkuse ja patriarhaalse kasvukeskkonna tõttu vbl Eesti mõistes konservatiiv. No et naise ja pere eest peab hoolitsema. Oma sugulastega rääkides toimub mingi kisakära, ma õnneks saan enam-vähem aru, alguses mõtlesin, et sõimavad üksteist.
Kõige suurem nuhtlus on, et kõik peavad venelaseks ja tulevad vene keeles rääkima, kui nime näevad. Minul on traditsiooniline eesti nimi nagu pole võimalik, et teine eestlane seda nähes aru ei saa, et ma ka eestlane olen. Aga perekonnanimi vaat ajab juhtme kokku, enne lihtsalt algas vestlus vene keeles, mina kulm kuklas vahtimas. Nüüd enam vene keeles rääkimist ei sallita, küsitakse nina püsti eesti keeles, et mis keeles te räägite. Kurat, mu nimi on umbes Elo-Iti-Leelo-Mari ja sa arvad, et ma ei ole eestlane.
-
Külaline
Lugeda ei oska? Vene ja slaavi mees on eraldi toodud ja venelased muideks kuuluvad slaavlaste hulka nagu ka ukrainlased. Venelased on osa ida slaavi rahvast.Möhh kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:33 Mis see tähendab, vene, slaavi mees? Jälle see loll suhtumine, et kõik slaavlased on venelased. Minu mees on slaavi, vene ei ole, ukraina ka mitte. Kodus räägime oma emakeelte ja inglise keele segu. Vene keelt kumbki meist ei oska.
-
Möhh
Nii? Ja miks sa arvad, et kogemus vene mehega peaks olema sama, mis kõigi ülejäänud slaavi rahvustest meestega? Kas sulle meeldiks kui küsitaks, et milline on kogemus eesti või muu ugrilasest naisega? Kas nt eestlased, soomlased ungarlased ja saamid on kõik nii sarnased, et võib ühte patta panna?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:43Lugeda ei oska? Vene ja slaavi mees on eraldi toodud ja venelased muideks kuuluvad slaavlaste hulka nagu ka ukrainlased. Venelased on osa ida slaavi rahvast.Möhh kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:33 Mis see tähendab, vene, slaavi mees? Jälle see loll suhtumine, et kõik slaavlased on venelased. Minu mees on slaavi, vene ei ole, ukraina ka mitte. Kodus räägime oma emakeelte ja inglise keele segu. Vene keelt kumbki meist ei oska.
-
Külaline
Kullakene mine nüüd tipatapa ilusti teema algusesse ja vaata kuidas seal on suur rasvane koma vene ja slaavi vahel.Möhh kirjutas: ↑01 Juul 2024 00:13Nii? Ja miks sa arvad, et kogemus vene mehega peaks olema sama, mis kõigi ülejäänud slaavi rahvustest meestega? Kas sulle meeldiks kui küsitaks, et milline on kogemus eesti või muu ugrilasest naisega? Kas nt eestlased, soomlased ungarlased ja saamid on kõik nii sarnased, et võib ühte patta panna?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:43Lugeda ei oska? Vene ja slaavi mees on eraldi toodud ja venelased muideks kuuluvad slaavlaste hulka nagu ka ukrainlased. Venelased on osa ida slaavi rahvast.Möhh kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:33 Mis see tähendab, vene, slaavi mees? Jälle see loll suhtumine, et kõik slaavlased on venelased. Minu mees on slaavi, vene ei ole, ukraina ka mitte. Kodus räägime oma emakeelte ja inglise keele segu. Vene keelt kumbki meist ei oska.
Muu jutt muutub irrelevantseks. Koma ei võrdu või’ga.
-
Juustup
Ärge kiusake üksteist.
Teemasse- olen olnud suhtes vene mehega. Kuna ma ise olen ka slaavlane, siis kui tüli tuli siis röökisime nii et terve maja kajas. Kui ära leppisime nutsime nagu kaks titte.
Tänaseks olen abielus Eesti mehega- oluliselt etem. Vähem skandaale ja me tasakaalustame teineteist- mina olen selline äkilisem, aga tema on selline rahulik.
/Juustup
Teemasse- olen olnud suhtes vene mehega. Kuna ma ise olen ka slaavlane, siis kui tüli tuli siis röökisime nii et terve maja kajas. Kui ära leppisime nutsime nagu kaks titte.
Tänaseks olen abielus Eesti mehega- oluliselt etem. Vähem skandaale ja me tasakaalustame teineteist- mina olen selline äkilisem, aga tema on selline rahulik.
/Juustup
-
Külaline
Õpi võõrad sõnad enne ära, kui sa sõna võtad. Venelane on samast rassist kui eestlased.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 15:32Rassist oled. Aga sa oma peaga ei mõtle. Oled rassist/russofoob sellepärast, et see on moes praegu. Aga kuidas jääb siis sellega, et inimene on inimene. Olenemata nahvärvist ja rahvusest. Kui keegi ütleb neeger oled esimene kes lõugama hakkab rassist, rassist.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 15:21 Praegu maailmas toimuma valguses ei taha vene meestest midagi kuulda.
-
Külaline
Ma tunnen päris palju vene mehi - kunagises sõpruskonnas oli neid mitu, endised ja praegused töökaaslased, (vene) sõbrannade elukaaslased. Osad täitsa toredad inimesed, niisama suhelda väga ok. Aga abielus olen eestlasega ja üleüldse on kõik suhted olnud eesti meestega.
Vene meestega ei teki kuidagi klappi, ma ei oskagi öelda, miks. Kusjuures asi ei saa olla keelebarjääris, ma räägin vabalt vene keelt. Tundub, et vene meestel peaaegu kõigil mingi viga - kas on liiga möku, või liiga macho, või putinist, või naistevihkaja, või umbkeelne, või veel midagi
. Ja kui satubki haruharva mõni normaalne, siis on kindlasti kas gei või juba suhtes (või mõlemat
).
Vene meestega ei teki kuidagi klappi, ma ei oskagi öelda, miks. Kusjuures asi ei saa olla keelebarjääris, ma räägin vabalt vene keelt. Tundub, et vene meestel peaaegu kõigil mingi viga - kas on liiga möku, või liiga macho, või putinist, või naistevihkaja, või umbkeelne, või veel midagi
-
Külaline
Mulle meeldib eesti mees üle kõige. Ausalt ka, ma ei taha ühtki välismaalast nähagi. Lääne-eurooplased käituvad nagu homod, on ära hirmutatud ja ludus, idapoolsed liiga šovinistlikud minu jaoks. Ükskord olin suhtes ühe poolvenelasega - isegi see oli liiast. Mingid slaavi kiiksud olid juures ja mulle ei meeldinud. Vene mees on ühtaegu nii tuhvlialune kui despoot. Ma ei tea, kuidas nad seda teevad, aga nii on. Lääne mees ei julge üldse keegi olla.
Nii et vana hea eesti mees on parim, seda ma ütlen kogemuse põhjal. Kõigi oma eestlaslike vigadega. Need talun enne ära kui mõned teise rahva vead.
Aga ukrainlased üldse polegi slaavlased, seda ütles üks tark ja edukas naine, paljude kägude eeskuju. Nii et olge täpsed oma määratlustes, ärge olge nagu puutja.
Nii et vana hea eesti mees on parim, seda ma ütlen kogemuse põhjal. Kõigi oma eestlaslike vigadega. Need talun enne ära kui mõned teise rahva vead.
Aga ukrainlased üldse polegi slaavlased, seda ütles üks tark ja edukas naine, paljude kägude eeskuju. Nii et olge täpsed oma määratlustes, ärge olge nagu puutja.
-
Külaline
Geist venelane, on see võimalikKülaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 20:13 Ja kui satubki haruharva mõni normaalne, siis on kindlasti kas gei või juba suhtes (või mõlemat).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 5 külalist