Kui keegi nähvab

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kui keegi nähvab

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas suhtute kui keegi nähvab teile võttes arvesse, et ise nähvamises süüdi olite?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:02 Kuidas suhtute kui keegi nähvab teile võttes arvesse, et ise nähvamises süüdi olite?
Komasid üldse ei tunnista?
Külaline

Mida kobised süüdimatu nähvits.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:14 Komasid üldse ei tunnista?
Kas, nii, on, parem,
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Nähvan vastu või ignoreerin. Kolmandat varianti polegi.

/Juustup
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:02 Kuidas suhtute kui keegi nähvab teile võttes arvesse, et ise nähvamises süüdi olite?
Mida sa mõtled "nähvamises süüdi olemise" all? Kui ma olen teinud vea või käitunud moel, mis teisele ei sobi, siis ikkagi ei saa minu süü olla see, kuidas tema reageerib, see on ikka alati iga inimese enda valik, kas nähvata või seletada rahulikult oma seisukohta. Iseasi kui sihilikult õrritaks keegi, no nagu väike tähelepanu otsiv jõmpsikas vahel teeb. Aga sellist käitumist enamik täiskasvanuid siiski ei harrasta.

Nähvamine on ka muidugi lai mõiste, kui keegi ütleks muhedalt "Ah, mine metsa!", siis ma suhtuks teistmoodi kui p**sse saatmise, täiel häälel karjumise või vihaga sajatamise korral.
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Nähvamisel pole õigustust, isegi kui ise oled midagi valesti teinud. Alati peaks siiski viisakaks jääma - nähvamine näitab lihtsalt nähvaja matslikkust.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:30
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:14 Komasid üldse ei tunnista?
Kas, nii, on, parem,
Ei ole. Komasid võiks tarvitada seal, kus nad käivad. Väga raske on teksti lugeda, kui komasid ei kasutata. Nende suvalisel loopimisel muidugi puudub samuti mõte. Kas siis üldse pole koolis käinud, et see komade asi selline ulme tundub.
Külaline

Kui on ausalt minu põhjustatud+ nähvamise tinig siis kannatamatus vms, siis suudan aru saada ja ei keera tõli üles. Ise nähvan ka mõnikord, kui keegi tuleb mingi mõttetu jutuga, kui mul kiire jnejne, aga loomulikult ei karju vms.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist