The Ordinary tooted
-
Külaline
The Ordinary tooted
On keegi kasutanud, kuidas toimivad? Seerumite valik võtab silme eest kirjuks. Retinooli puhul peaks kõige lahjemast alustama ja sealt edasi või kannatab kohe tugevama võtta?
-
Külaline
Mõned toimivad, mõned ehk mitte niiväga. Kuna retinool on õliga, siis mina sain akne.
-
Külaline
Ei ole nahahoolduse usku. Alati saanud vinnid kui midagi peale õrna seebi ja vee näol kasutan. Minu jaoks on nahk nagu iga teine organ, saab endaga ise hakkama kui olulist viga pole. Maksale ei hakka lambist maksakreemi ostma või peensoole õli, mis nahk teisiti on.
Kõige hullem akne tuli näokreemide ja kangasmaskidega. Ei iial enam. Samas täditütar saab end iga hommik kreemitada näost ilma punniliseks minemata. Minul ummistab kohe poorid ära ja 3-7 päeva pärast punased vinnid platsis.
Kõige hullem akne tuli näokreemide ja kangasmaskidega. Ei iial enam. Samas täditütar saab end iga hommik kreemitada näost ilma punniliseks minemata. Minul ummistab kohe poorid ära ja 3-7 päeva pärast punased vinnid platsis.
-
Külaline
Kuidas see teemaga seotud on? Võid oma nahast teha omaette teema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:31 Ei ole nahahoolduse usku. Alati saanud vinnid kui midagi peale õrna seebi ja vee näol kasutan. Minu jaoks on nahk nagu iga teine organ, saab endaga ise hakkama kui olulist viga pole. Maksale ei hakka lambist maksakreemi ostma või peensoole õli, mis nahk teisiti on.
-
Külaline
Seotud sellega, et alati pole kõik ultrahypermega promotod asjad vajalikud ja kasulikud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:05Kuidas see teemaga seotud on? Võid oma nahast teha omaette teema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:31 Ei ole nahahoolduse usku. Alati saanud vinnid kui midagi peale õrna seebi ja vee näol kasutan. Minu jaoks on nahk nagu iga teine organ, saab endaga ise hakkama kui olulist viga pole. Maksale ei hakka lambist maksakreemi ostma või peensoole õli, mis nahk teisiti on.
Mina kasutan neilt astelpajuõli, see on küll väärt kraam. Ainult voodipesu kipub määrma, sellega tuleb arvestada.
-
Külaline
Ja see pole ka teema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:07Seotud sellega, et alati pole kõik ultrahypermega promotod asjad vajalikud ja kasulikud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:05Kuidas see teemaga seotud on? Võid oma nahast teha omaette teema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:31 Ei ole nahahoolduse usku. Alati saanud vinnid kui midagi peale õrna seebi ja vee näol kasutan. Minu jaoks on nahk nagu iga teine organ, saab endaga ise hakkama kui olulist viga pole. Maksale ei hakka lambist maksakreemi ostma või peensoole õli, mis nahk teisiti on.
-
Külaline
Meie perele pole mingit mõju avaldanud nende kombod. Ei teismelistele ega ka eakamatele 
On jah odav ja teooria tundub läbimõeldud, aga ei ole ka mingit vau-efekti v pikemaajalist mõju. Paulas Choice on teine samalaadne hype, kuigi teooria jälle muljetavaldav.
On jah odav ja teooria tundub läbimõeldud, aga ei ole ka mingit vau-efekti v pikemaajalist mõju. Paulas Choice on teine samalaadne hype, kuigi teooria jälle muljetavaldav.
-
Külaline
Ma proovisin hüaluroonhappeseerumit, mingit AHA näokreemi ja õli-puhastusvahendit. Ei näe erinevust võrreldes tavaline näopesu+suvaline kreem. Tahaks küll mingit head toodet kasutada, mis naha särama paneks. Võite soovitada:) Vanus 30.
-
Külaline
No minu jaoks on nende HA küll hea, aastaid kasutanud, nahk on hoopis teine.
Ei ole olemas ühte toodet, mis näo särama paneb. Õigemini, ei saagi nagu särada.
Ei ole olemas ühte toodet, mis näo särama paneb. Õigemini, ei saagi nagu särada.
-
Külaline
Oled ikka kindel? Ordinaril pole aha näokreemi ega õli puhastusvahendit.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:11 Ma proovisin hüaluroonhappeseerumit, mingit AHA näokreemi ja õli-puhastusvahendit. Ei näe erinevust võrreldes tavaline näopesu+suvaline kreem. Tahaks küll mingit head toodet kasutada, mis naha särama paneks. Võite soovitada:) Vanus 30.
-
Külaline
Kreemiga eksisin. Õige nimi hoopis The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Ja puhastusvahend Squalane Cleanser. Squalane peaks õli olema.
Ja puhastusvahend Squalane Cleanser. Squalane peaks õli olema.
-
Külaline
Ei oska neist väga midagi arvata. Mul on rasune pinnakuiv nahk.
Marine Hyaluronics - peaks niisutama, aga mulle ta midagi erilist juurde ei anna.
Niatsiinamiid - töötab, ahendab poole, aga on selline kleepekas ja hapuka lõhnaga. Paneb näo üleni läikima ning jumekat selle peale panna ei saa, rullub maha.
AHA 30% + BHA 2% ning glükoolhape - nagu happed ikka, kooriva toimega. Igapäevaseks kasutamiseks need ei ole, seega pole ka väga meeles neid peale kanda.
Retinool 0,2% - kuivatab meeletult, pole rohkem kasutanud. Kui mõni punn tekib, siis määrin seda peale, et sellest kiiremini lahti saada.
Marine Hyaluronics - peaks niisutama, aga mulle ta midagi erilist juurde ei anna.
Niatsiinamiid - töötab, ahendab poole, aga on selline kleepekas ja hapuka lõhnaga. Paneb näo üleni läikima ning jumekat selle peale panna ei saa, rullub maha.
AHA 30% + BHA 2% ning glükoolhape - nagu happed ikka, kooriva toimega. Igapäevaseks kasutamiseks need ei ole, seega pole ka väga meeles neid peale kanda.
Retinool 0,2% - kuivatab meeletult, pole rohkem kasutanud. Kui mõni punn tekib, siis määrin seda peale, et sellest kiiremini lahti saada.
-
Külaline
Ordinsry tugevuseks ongi nende seerumid, mida sasb just vastavalt enda vajadusele kasutada. Näokreemid on meh,.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist