Logib välja

Külaline

Logib välja

Postitus Postitas Külaline »

Väga tüütu on see iseeneslik välja logimine! Kirjutan pika teksti ära ja "saada" nupule vajutades ilmub tekst, et "vastamiseks peate olema sisse logitud".

Nüüdki seda teemat tehes sama. Milles probleem võiks olla?
Külaline

Lisan veel, et see postitus läks üles kolmandal katsel...
Külaline

Null vastust...
Külaline

Käin siin ainult telefonist ja mitte kunagi pole juhtunud, et postitamise ajal välja viskaks.
Arutle.ee leht on mul vahekaardina alati avatud, olen sisse logitud kogu aeg. Paar korda on juhtunud, et teen lehe lahti ja olen välja logitud. Seda tõesti väga harva.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 00:05 Käin siin ainult telefonist ja mitte kunagi pole juhtunud, et postitamise ajal välja viskaks.
Arutle.ee leht on mul vahekaardina alati avatud, olen sisse logitud kogu aeg. Paar korda on juhtunud, et teen lehe lahti ja olen välja logitud. Seda tõesti väga harva.
Mul sama.
Külaline

Kuskil kuu-paar tagasi juhtus minul ka seda sageli. Nüüd enam mitte. Ei saa aru millest see oleneb.
Külaline

Ja jälle logib süsteem mind automaatselt välja...
Külaline

Taaskord logib süsteem mind välja.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 08:08 Taaskord logib süsteem mind välja.
Sa ei ole ainuke.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2025 00:05 Käin siin ainult telefonist ja mitte kunagi pole juhtunud, et postitamise ajal välja viskaks.
Kuidas te saate telefonist käia? Veate seda kirja vasakult paremale? Terve tekst ju pole täies laiuses ees ning mugavalt loetav.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 09:15
Guest kirjutas: 12 Mär 2025 00:05 Käin siin ainult telefonist ja mitte kunagi pole juhtunud, et postitamise ajal välja viskaks.
Kuidas te saate telefonist käia? Veate seda kirja vasakult paremale? Terve tekst ju pole täies laiuses ees ning mugavalt loetav.
Mobiilivaade on, siis on kõik normaalne. Mul on ka valik lauaarvuti sait, sellega peaks küll suurendama ja ekraani ühest otsast teise vedama.
Külaline

Just nii. Ilmselt on sul telefonis arvutivaade. Kui muudad mobiilivaate peale, on kõik väga ok.
Välja pole mind visanud kuude viisi, aga ühel hetkel muutus taust ootamatult ingliskeelseks. Sellest ka see "guest", mida paljudes tsiteeringutes praegugi näen - ilmselt juhtus see ka teistel.
Siis oli küll nokitsemist, et keele muutmise koht üles leida.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 11:18 Just nii. Ilmselt on sul telefonis arvutivaade. Kui muudad mobiilivaate peale, on kõik väga ok.
Välja pole mind visanud kuude viisi, aga ühel hetkel muutus taust ootamatult ingliskeelseks. Sellest ka see "guest", mida paljudes tsiteeringutes praegugi näen - ilmselt juhtus see ka teistel.
Siis oli küll nokitsemist, et keele muutmise koht üles leida.
Mul ka muutus. Ja ma ei leia seda kohta ülesse. Aga no las olla. Ma korra arvasin, et laps näppis midagi paigast ära 😀
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Foorumi avaleht, üleval paremal on sinu nimi, selle taga nooleke, vajutad sinna, valid juhtpaneel, lööb ette selle avalehe, seal keskel üleval on foorumi valikud, vajutad sinna, lööb ette mitu valikut, annab valida ka keele.
Külaline

Kasutajanimele vajutades inglise keeles siis järgmised :
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 11:59 Kasutajanimele vajutades inglise keeles siis järgmised :
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit
Tänks. Sai nüüd korda. Sealt poleks osanud otsidagi.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 11:59 Kasutajanimele vajutades inglise keeles siis järgmised :
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit
Aitäh õpetuse eest! Ka minul muutus see leht ühtäkki inglise keelseks, aga sain nüüd ära muudetud.
Külaline

Jälle logib süsteem mind välja. No nii ära tüütab. See on nüüd siis viies katsetus postitada.
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Tõstsin kasutajasessiooni aegumist tunduvalt pikemaks. Võib olla see aitab väljalogimiste vastu.
Külaline

sipsik kirjutas: 08 Juun 2025 16:29 Tõstsin kasutajasessiooni aegumist tunduvalt pikemaks. Võib olla see aitab väljalogimiste vastu.
Äkki on inimeste enda seadmete viga? Ma ei tea, ma olen juba vähemalt 2 kuud jutti sisse logitud olnud telefonis, vahekaart isegi lahti pole. On vaid mäleta mind ja kõik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist