Miks sa korterit ei üüri? Selle 400 eurot kuus vast ikka jaksad maksta, ei?Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 16:17Selles saunas ei ole jah head kohta. Kunagi oli üks teine privaatsaun Tallinnas, mis on praeguseks minevik ja seal sai asja tehtud mullivannis ja nahkdiivanil. Nahkdiivan on ok. Puust pink...no ma ei tea. Kreutzwaldi hotellis on ka saun, aga seal pole nahkdiivanit. Põrand ka ei kõlba mulle. Võimalus on veel püsti ja seina najal, aga see on rohkem por...filmide teema.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 16:09Kus sa selles saunas siis seksid? Saunas on palav puupingi peal, keraamilise põranda peal on ebamugav ja ka basseinis on ebamugav. Seksimiseks see privaatsaun küll ei kõlba.
Soovitage kohti privaatseteks kohtumisteks
-
Külaline
-
Külaline
Mis temaga siis juhtus?
-
Külaline
Ma töötasin kunagi mööblipoes. Ühel korral juhtus, et tuli tuttav mees ostma diivanit ja köögilauda-toole. Aadress, kuju see koorem transportida polnud aga sugugi mehe kodune aadress vaid mingi muu korter. Imestasin omaette, aga mingeid küsimusi esitama ei hakanud. Aastaid hiljem selgus, et see oli koht, kus mees teiste naistega privaatselt suhtles.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:23 Miks sa korterit ei üüri? Selle 400 eurot kuus vast ikka jaksad maksta, ei?
-
Külaline
Mis on üldse sinu asi esitada küsimusi kellegi investeerimiskinnisvara sisustuse kohta? Sa päriselt imestad, et inimestel on ostetud ka muud kinnisvara kui oma kodu?Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:49Ma töötasin kunagi mööblipoes. Ühel korral juhtus, et tuli tuttav mees ostma diivanit ja köögilauda-toole. Aadress, kuju see koorem transportida polnud aga sugugi mehe kodune aadress vaid mingi muu korter. Imestasin omaette, aga mingeid küsimusi esitama ei hakanud. Aastaid hiljem selgus, et see oli koht, kus mees teiste naistega privaatselt suhtles.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:23 Miks sa korterit ei üüri? Selle 400 eurot kuus vast ikka jaksad maksta, ei?
-
Külaline
Miks peab just naine puulavatsil selili olema? mees võib ju ka olla. või on mehel egamugav?
-
Külaline
Vahet pole, kes seal selili on, igatahes on ebamugav. Lamad mingi kõva lavatsi peal ja keegi ratsutab seljas. Ühe korra kannatad ehk ära, aga midagi nauditavat selles küll ei ole.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 19:17 Miks peab just naine puulavatsil selili olema? mees võib ju ka olla. või on mehel egamugav?
-
Külaline
Palav saunalava ei ole ka minu teema, jäägu see teistele.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 16:57Minu arust küll ei ole. Ilgelt kõva ja palav. Voodi on ikka sada korda mõnusam.Saunalaval seksida on ka täitsa okei, kui sauna just täisvõimsusele peale ei pane.
-
Külaline
Olen sama meelt.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:22Minu arust pole mõtet maksta 100 eurot kolme tunni eest mingi nõmeda koha eest, kus seksida pole mugav. Püsti seksimine pole ka midagi mõnusat,
-
Külaline
Keegi sai pinnud tagumikku?Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:42Mis temaga siis juhtus?Jah, meenutage, mis juhtus välipreester Otto Katziga pärast lõbusalt veedetud ööd!
-
Külaline
Nõus. Sauna eesruumis diivanil peaks olema mugav asjatada. Teine võimalus on mullivann, aga siin on omad ohud, vesi "viib libeduse ära".Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 22:07Vahet pole, kes seal selili on, igatahes on ebamugav. Lamad mingi kõva lavatsi peal ja keegi ratsutab seljas.
-
Külaline
Jälle mingi loll, kellel sauna pole. Saun ei pea palav olema, seal on uks ka, kas tead. Sealt saab sooja välja lasta ja olla toatemperatuuril.
-
Külaline
Nõus! Milline madala sordi inimene nõustub mingi jorsiga seksima, ilma et oleks teda viidud viisakasse restosse ja korralikku hotelli? Selline 30-50 eur prost? Endal vastik pole?Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:22Minu arust pole mõtet maksta 100 eurot kolme tunni eest mingi nõmeda koha eest, kus seksida pole mugav. Püsti seksimine pole ka midagi mõnusat, see oleneb pikkuse vahest, kas see on üldse võimalik või mitte.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:20 Saunas seksida ok. Naine laua peal väga ok. Püsti seksida ok. Mingis rõvedas nahkdiivanis ei seksiks iial.
-
Külaline
Ausalt öeldes ainus madala sordi inimene siin foorumis oled sina, kel kogu aeg tarvis tulla enda meelest vaimutsedes teiste öeldut halvustama. Tüütu ja madal.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 00:41
Nõus! Milline madala sordi inimene nõustub mingi jorsiga seksima, ilma et oleks teda viidud viisakasse restosse ja korralikku hotelli? Selline 30-50 eur prost? Endal vastik pole?
Ma olen käinud kunagi ammu kahes tunnisaunas. Üks oli Kalma saun Tallinnas, Kalamajas ja teine oli mingi hotelli saun Viljandis.
Viimasega juhtus selline seik, et hullasime mullivannis ja pärast jäin mõtlema, et keegi läheb ju peale meid ka mullivanni, ega vett ju ei vahetata iga 3 tunni tagant, vanni milles sperma sees. Nii, et jah, tunnisauna mullivannid on ühed kahtlased kohad.
Aga need olid 15+aasta tagused ajad.
Puupingiga tunnisauna ei võtaks mina ka, enne mõllaks autos, või eelpool väljapakutud telgis kui on piisavalt pehme madrats.
Praeguse partneriga, mõlemad üksikvanemad, kohtume siiski kas kooli-lasteaia ajal päeval emba-kumba kodus, kui mõlemil on töö tõttu ajaliselt võimalik, või tuleb tema lapsega minu juurde ja hiilime saunamajja, kui lapsed magavad.
Aga siiski otsin ma elukaaslast kellega ei peaks töö järgi kohtumisi planeerima.
Viimasega juhtus selline seik, et hullasime mullivannis ja pärast jäin mõtlema, et keegi läheb ju peale meid ka mullivanni, ega vett ju ei vahetata iga 3 tunni tagant, vanni milles sperma sees. Nii, et jah, tunnisauna mullivannid on ühed kahtlased kohad.
Aga need olid 15+aasta tagused ajad.
Puupingiga tunnisauna ei võtaks mina ka, enne mõllaks autos, või eelpool väljapakutud telgis kui on piisavalt pehme madrats.
Praeguse partneriga, mõlemad üksikvanemad, kohtume siiski kas kooli-lasteaia ajal päeval emba-kumba kodus, kui mõlemil on töö tõttu ajaliselt võimalik, või tuleb tema lapsega minu juurde ja hiilime saunamajja, kui lapsed magavad.
Aga siiski otsin ma elukaaslast kellega ei peaks töö järgi kohtumisi planeerima.
Viimati muutis Tõutäkk, 08 Juun 2025 20:06, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Selge, sinu "hind" on siis õhtusöök restoranis ja öö hotellitoas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 00:41Nõus! Milline madala sordi inimene nõustub mingi jorsiga seksima, ilma et oleks teda viidud viisakasse restosse ja korralikku hotelli?
-
Külaline
Nõup, mina ei käi mingite vennikestega kuskil seksimas. Seksin oma kaaslasega ja selle jaoks on meil kodud. Seksimiseks kokku saamine on prostide teema.
-
Külaline
Seksimiseks võidakse kokku saada ka siis, kui suhe on algusjärgus ja kodus on lapsed, kellele ei soovita veel kaaslast tutvustada. Aga noh, selline nõme saun oleks küll viimane koht, mida selliseks asjaks üürida.
-
Külaline
Siis jäetakse lapsed lapsehoidjaga ja sõidetakse nt nädalavahetuseks kuhugi minema, mitte ei saada kaheks tunniks kokku nagu prostiga.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:31 Seksimiseks võidakse kokku saada ka siis, kui suhe on algusjärgus ja kodus on lapsed, kellele ei soovita veel kaaslast tutvustada. Aga noh, selline nõme saun oleks küll viimane koht, mida selliseks asjaks üürida.
-
Külaline
Iga nädalavahetus ehk ei õnnestu minema sõita, aga see kolmetunnine saun on muidugi nõme variant, sellega olen nõus.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:49Siis jäetakse lapsed lapsehoidjaga ja sõidetakse nt nädalavahetuseks kuhugi minema, mitte ei saada kaheks tunniks kokku nagu prostiga.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:31 Seksimiseks võidakse kokku saada ka siis, kui suhe on algusjärgus ja kodus on lapsed, kellele ei soovita veel kaaslast tutvustada. Aga noh, selline nõme saun oleks küll viimane koht, mida selliseks asjaks üürida.
-
Külaline
Palavas saunas ei ole meeldiv seksida. Samuti ei ole mulle kunagi meeldinud vees seksida. Minu arust on isegi natukene valus vees seksida.
Booking andis mõned hostelid, kus hinnaklass on ca 35-36 eurot. Näiteks https://suda.insta-hostel.com/
Booking andis mõned hostelid, kus hinnaklass on ca 35-36 eurot. Näiteks https://suda.insta-hostel.com/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist