Sammud
-
Külaline
Sammud
On antud, et tervislik oleks 10tuh sammu..selle üle nüüd vaieldakse, et kas 10000 või oli see vaid ilus number.
Aga kuidas need sammud peaks olema tehtud? Kas järjest või päeva jooksul? Mis tempos? Väljas? Lindil? Kas päris samm astudes või kell registreerib ju ka liigutamise. Nt dirigent ei pruugi astuda midagi, aga tund aega liigitab käsi.
Kuidas mõista seda 10000sammu soovitust?
Aga kuidas need sammud peaks olema tehtud? Kas järjest või päeva jooksul? Mis tempos? Väljas? Lindil? Kas päris samm astudes või kell registreerib ju ka liigutamise. Nt dirigent ei pruugi astuda midagi, aga tund aega liigitab käsi.
Kuidas mõista seda 10000sammu soovitust?
-
Külaline
Selle 10 000 mõtles välja mingi jaapani firma omal ajal, et mingit oma toodet müüa. Aga võta seda soovitust nii, et kui jalutad tõesti päevas 10 000 sammu, siis oled oma tervise heaks midagi kasulikku teinud.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 10:58Kuidas mõista seda 10000sammu soovitust?
-
Külaline
Päeva jooksul, aga võib ka ühe jutiga, soosvitavalt värskes õhus. Lindil kõnnivad naljakad inimesed.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 10:58Aga kuidas need sammud peaks olema tehtud? Kas järjest või päeva jooksul? Mis tempos? Väljas?
-
Külaline
Lindil kõnnivad naljakad inimesed? WTF?
-
Külaline
Loomulikult veidrikud, normaalne inimene kõnnib oma sammud täis värskes õhus, looduses, mitte higises spordisaalis.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 11:48Lindil kõnnivad naljakad inimesed? WTF?
-
Külaline
Kus sa neid higiseid saale näed? Käid ikka viisakas kohas, nt Kristiine Myfitnessis? Trenazööril kõnnitakse programmide järgi.
Paras veidrik oled.
-
Külaline
Sinusugune vist treeningsaale ei väisa, eks.
-
Külaline
Lindil kõndijad ei kõnni oma samme täis, neil on sammude arvust savi. Lindil kõndijad teevad seda soojendusena või trenni lõpetusena.
-
Külaline
Ma külastasin jõusaali viimati 25 aastat tagasi. Tõstsin kangi, aga see mulle ei meeldinud ja jõusaali periood jäi umbes 5 kuud pikaks. Peale seda ei ole külastanud. Teen sporti värskes õhus, jalutan värskes õhus, saalisporti teen ka, see on pallimäng. Lindil ei ole kunagi kõndinud, see tundub minu jaoks ikka väga veider ja naljakas.
-
Külaline
See käib nii, et sõidad autoga tööle, istud 8 tundi ära, sõidad autoga trenni, astud lindil 10000 sammu, sõidad autoga koju ja kirjutad siia foorumisse, kui tervislikku eluviisi elad.
-
Külaline
Kui sa pole lindil kunagi kõndinud, siis sa ei teagi, kui mõnus see on. Sisestad oma soovid ja eesmärgid ning sulle sobiv programm tuleb ette.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 12:50Ma külastasin jõusaali viimati 25 aastat tagasi. Tõstsin kangi, aga see mulle ei meeldinud ja jõusaali periood jäi umbes 5 kuud pikaks. Peale seda ei ole külastanud. Teen sporti värskes õhus, jalutan värskes õhus, saalisporti teen ka, see on pallimäng. Lindil ei ole kunagi kõndinud, see tundub minu jaoks ikka väga veider ja naljakas.
-
Külaline
Millist sporti sa seal värskes õhus teed? Jõusaali? Lihased tuleb toonuses hoida, eriti vanemana.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 12:50Ma külastasin jõusaali viimati 25 aastat tagasi. Tõstsin kangi, aga see mulle ei meeldinud ja jõusaali periood jäi umbes 5 kuud pikaks. Peale seda ei ole külastanud. Teen sporti värskes õhus, jalutan värskes õhus, saalisporti teen ka, see on pallimäng. Lindil ei ole kunagi kõndinud, see tundub minu jaoks ikka väga veider ja naljakas.
-
Külaline
Ei ole selles midagi mõnusat. Mine jaluta parem metsa all või hädapärast linnas mööda tänavaid.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 13:13Kui sa pole lindil kunagi kõndinud, siis sa ei teagi, kui mõnus see on.
-
Külaline
Nii trennivõõrad inimesed? Lint on soojenduseks lihastrennile, mitte sammude täistegemiseks.
-
Külaline
Ma käin õues spetsiaalselt kõndimas igas kuus 60-75 km. Lisaks 3x nädalas jõusaali trenni tehes trenazöör. Sa oled väga eluvõõras inimene.
-
Külaline
Jalutamine pole trenn.
-
Külaline
Kust sa tead, kui pole seda teinud? Kas sulle helikopteriga meeldib sõita? Mulle meeldib. Sulle kindlasti ei meeldi, mis sest, et sa tõenäoliselt pole sõitnyd
-
Külaline
Kas tõesti proua Hein on leidnud tee foorumisse? Ma seda kopteri teemat siiski edasi arendama ei hakkaks, sest alles see hirmus õnnetus oli. Ei hakka vana haava lahti kiskuma.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 15:44Kas sulle helikopteriga meeldib sõita? Mulle meeldib.
Minu silmis jäävad need lindil jalutajad veidrikeks ja las ta nii jääb.
-
Külaline
Sa oled nüüd küll vist täielik maakas. Me sõitsime näiteks Barcelonas helikopteriga. Saab sellise lennu osta, kas tead. Ilus linna kohal tiirutada.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 18:05Kas tõesti proua Hein on leidnud tee foorumisse? Ma seda kopteri teemat siiski edasi arendama ei hakkaks, sest alles see hirmus õnnetus oli. Ei hakka vana haava lahti kiskuma.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 15:44Kas sulle helikopteriga meeldib sõita? Mulle meeldib.
Minu silmis jäävad need lindil jalutajad veidrikeks ja las ta nii jääb.
-
Külaline
Üks teeb ju programmi Kristiine Myfitnessis, eesmärgid ja puha. Kohe nii peen proua on meil siin.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 15:26 Nii trennivõõrad inimesed? Lint on soojenduseks lihastrennile, mitte sammude täistegemiseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tuuletu ja 3 külalist