Loen ja imestan

vana hea klassika
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 21:49
Ants kirjutas: 01 Juun 2025 01:40Kui lihtsast ja loogilisest eesti keelest aru ei saa ja saamatus tekib siis on mitu võimalust: aru puudub, saamatu, või mõlemad puuduvad.
See oli eriti loogiline ja arusaadav kommentaar 😄
Aru puudub ja saamatus puudub.
Selline sõnavõtt iseloomustabki kõiki Antsu kommentaare. Günekoloogia ja naaskelsabad takkapihta.
Ausalt, mind ei huvita, kus Teil (isegi organismis) naaskelsabad elavad.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 01 Juun 2025 21:54Ausalt, mind ei huvita, kus Teil (isegi organismis) naaskelsabad elavad.
Aga miskipärast pidid ikka seda günekoloogia teemas küsima 😄
Külaline

Ants kirjutas: 01 Juun 2025 21:52aga kui suudad kasutajanime ja parooli sisestada foorumisse sisenemiseks siis päris labiilne ikka olla vast ei saaks?
Labiilne 😅
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 21:30 Hea meelega ignoreeriks Antsu, aga kahjuks on ta mitmed minu jaoks olulised teemad, mida olen jälginud, lihtsalt ära solkinud oma ründava kommentaariga - sisule ei ole midagi juurde öelda, küll aga peab vajalikuks teatada, kuidas teemaalgataja või sõnavõtja on väga rumal, et nii lolli teema üldse teeb, midagi arvab või kuidas inimene ometi ise lahendust ei oska leida. No ja siis ongi vestlus kas surnud või hakatakse Antsu tümitama - mõlemad on ebameeldivad ega anna teemaarendusele midagi juurde.
Antsule võib-olla meeldibki, kui teda tümitatakse. See on tähelepanu, ja negatiivne tähelepanu on ka tähelepanu. Siis tast tehakse välja, temast räägitakse.. Sellepärast oma kommentaare toodabki, et teab, tagasiside on garanteeritud. Kindlal eesmärgil suhtleb foorumis. Inimesel on meelelahutus ja tal pole muud teha, arvatavasti on suhtlemispuudulikkus. Ja IQ ka rohkem välja ei anna, kui stamplauseid, mida ta pidevalt kordab. Mida intelligentsem inimene on, seda rohkem ta lahendusi näeb, aga siin on ainult üks tekst pidevalt, kogu aeg. Rohkem lihtsalt ei tule.
Külaline

Kuidas on nüüd selle soovitusega jääda iseendaks? Ütleme Ants. Ma näen, et Ants ei meeldi siin paljudele. Kas ta peaks püüdma end muuta? Kui inimene ei meeldi sellisena nagu ta on?
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 08:44 Kuidas on nüüd selle soovitusega jääda iseendaks? Ütleme Ants. Ma näen, et Ants ei meeldi siin paljudele. Kas ta peaks püüdma end muuta? Kui inimene ei meeldi sellisena nagu ta on?
Võiks püüda muutuda küll, aga ilmselget ta seda ei tee ja kellelegi ka meeldima ei hakka.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2025 08:44 Kuidas on nüüd selle soovitusega jääda iseendaks? Ütleme Ants. Ma näen, et Ants ei meeldi siin paljudele. Kas ta peaks püüdma end muuta? Kui inimene ei meeldi sellisena nagu ta on?
Ants jääbki iseendaks. Ilmselt meeldib ta endale just niisugusena.
Külaline

Pange sellele saidile nimeks
Antsu imetlemine
, muust siin enam ju juttu ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 21:23
Külaline kirjutas: 02 Juun 2025 08:44 Kuidas on nüüd selle soovitusega jääda iseendaks? Ütleme Ants. Ma näen, et Ants ei meeldi siin paljudele. Kas ta peaks püüdma end muuta? Kui inimene ei meeldi sellisena nagu ta on?
Ants jääbki iseendaks. Ilmselt meeldib ta endale just niisugusena.
Ei tundu küll. Pigem vihkab kõike ja kõiki, sealhulgas ennast. Siis ongi negatiivne tähelepanu ainuke, mis talle on jäänud. Parem kui täitsa tühi koht olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist