Rikkad vs vaesed
-
Külaline
-
hmm
imelik, aga ma vist ei tunnegi ei pururikkaid ega puruvaeseid,
kõik tuttavad ja sugulased on sellised tavalised inimesed, enamik omab kõrgharidust, omavad oma korterit või vanemat maja, käivad tööl keskmise palga eest või on just jäänud pensionile. 90% tuttavatest on kas pedagoogid või insenerid.
kõik tuttavad ja sugulased on sellised tavalised inimesed, enamik omab kõrgharidust, omavad oma korterit või vanemat maja, käivad tööl keskmise palga eest või on just jäänud pensionile. 90% tuttavatest on kas pedagoogid või insenerid.
-
Külaline
Minu jaoks oleks huvitav kuulata, mida sina asjast arvad.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 11:57 milliseid erinevusi tajute rikaste ja vaeste vahel? Mida olete märganud
-
Külaline
Vaesemates piirkondades on rohekm inimesi kes on ärritunumad, torssis, stressis…
riided ja enesehoolitsus on baastasemel, puhtad, aga viimistletud välimust ja stiilset riietust kohtab harva. Rohkem on näha kuidas riideid ei sobitu omavahel, roosad sokid, kirju kott, roheline pluus, kollased püksid.
Rohkem alkoholitarvitamist ja suitsetamist, kraageldakse rohkem vaesemates peredes, seda olen tähelepand.
Vaesemate perekondade lapsed jätkavad sotsiaalmajanduslikult sarnast teekonda oma vanematega. Heal järjel vanemate lapsed lähevad ise õppima samuti midagi tulutoovat, õigust, inseneeriat, arvutiteadusi, meditsiini. On erandeid,sellegipoolst huvitav tähelepanek elust enesest, vanemad ei pruugi olla vaesed vaid keskklassi kodanikud kuid lapsed neist oluliselt rikkamaks ei saa
Rikkad on pealtnäha õnnelikumad, heatujulised, positiivsed, neist kiirgub rahu ja rahulolu, muretud. Riided ja ehted, mulje on korralik ja hoolitsetud.
Lastega suhtlevad rahulikul ja toetaval maneeril, ei ärritu, kannatlikud. Tegelevad spordiga ja on tervisliku elustiili poolt. Omavad erilisi huve, kalleid huvialasid. Veinid, tennis…
Reisivad välisriikidesse, kaugetesse, ebatavalistesse vähemlevinud kohtadesse, aafrika, kariibid, jaapan, ameerika. Kannavad signatuurlõhna ja kalleid nišiparfüüme. Pigem minimalistliku elulaadiga. Suvekodu. Uhke, uus, suur aed, batuut, väliköögid, basseinid, hoolitsetud taimed, saun, laste mänguväljak, peen garaaž.
Suvekorterid lõuna-euroopas, hispaanias. Vabadus saata oma lapsi kallitele suvelaagritesse ja kursustele välisriikides. Sport, keeled, muusika…
riided ja enesehoolitsus on baastasemel, puhtad, aga viimistletud välimust ja stiilset riietust kohtab harva. Rohkem on näha kuidas riideid ei sobitu omavahel, roosad sokid, kirju kott, roheline pluus, kollased püksid.
Rohkem alkoholitarvitamist ja suitsetamist, kraageldakse rohkem vaesemates peredes, seda olen tähelepand.
Vaesemate perekondade lapsed jätkavad sotsiaalmajanduslikult sarnast teekonda oma vanematega. Heal järjel vanemate lapsed lähevad ise õppima samuti midagi tulutoovat, õigust, inseneeriat, arvutiteadusi, meditsiini. On erandeid,sellegipoolst huvitav tähelepanek elust enesest, vanemad ei pruugi olla vaesed vaid keskklassi kodanikud kuid lapsed neist oluliselt rikkamaks ei saa
Rikkad on pealtnäha õnnelikumad, heatujulised, positiivsed, neist kiirgub rahu ja rahulolu, muretud. Riided ja ehted, mulje on korralik ja hoolitsetud.
Lastega suhtlevad rahulikul ja toetaval maneeril, ei ärritu, kannatlikud. Tegelevad spordiga ja on tervisliku elustiili poolt. Omavad erilisi huve, kalleid huvialasid. Veinid, tennis…
Reisivad välisriikidesse, kaugetesse, ebatavalistesse vähemlevinud kohtadesse, aafrika, kariibid, jaapan, ameerika. Kannavad signatuurlõhna ja kalleid nišiparfüüme. Pigem minimalistliku elulaadiga. Suvekodu. Uhke, uus, suur aed, batuut, väliköögid, basseinid, hoolitsetud taimed, saun, laste mänguväljak, peen garaaž.
Suvekorterid lõuna-euroopas, hispaanias. Vabadus saata oma lapsi kallitele suvelaagritesse ja kursustele välisriikides. Sport, keeled, muusika…
-
Külaline
Lihtsustatud maailmapilt. Minu koduriigis on leitud, et kõige rohkem narkootikumide jääke leidub reovees just rikkamates ja väga rikkas linnaosas. Olen lugenud artikleid, kuidas rikkad panevad kokat ja amfi nagu maiustusi. Poevargustega jäävad vahele ka rikaste perede lapsed, nad teevad seda pulli pärast, et oma ellu põnevust tuua. Vahele jäädes ei mõista nad, mida valesti on teinud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:59 Rikkad on pealtnäha õnnelikumad, heatujulised, positiivsed, neist kiirgub rahu ja rahulolu, muretud. Riided ja ehted, mulje on korralik ja hoolitsetud.
Lastega suhtlevad rahulikul ja toetaval maneeril, ei ärritu, kannatlikud. Tegelevad spordiga ja on tervisliku elustiili poolt.
Mina rikkust ja rikkaid ei ülista. Ülisuur rikkus on tulnud alati millegi arvelt. Tihtipeale on sellistel firma, mille töötajatele makstakse miinimumpalka, vähendatakse töötajaid miinimumini ja trikitatakse maksudega. See ei ole ilus ega hea maailm.
-
Külaline
Blue collar alkohol, narkootikumid ja white collar alkohol narkootikumid on erinevad. Millistes olukordades, kui tihti, kellega.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:50Lihtsustatud maailmapilt. Minu koduriigis on leitud, et kõige rohkem narkootikumide jääke leidub reovees just rikkamates ja väga rikkas linnaosas. Olen lugenud artikleid, kuidas rikkad panevad kokat ja amfi nagu maiustusi. Poevargustega jäävad vahele ka rikaste perede lapsed, nad teevad seda pulli pärast, et oma ellu põnevust tuua. Vahele jäädes ei mõista nad, mida valesti on teinud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:59 Rikkad on pealtnäha õnnelikumad, heatujulised, positiivsed, neist kiirgub rahu ja rahulolu, muretud. Riided ja ehted, mulje on korralik ja hoolitsetud.
Lastega suhtlevad rahulikul ja toetaval maneeril, ei ärritu, kannatlikud. Tegelevad spordiga ja on tervisliku elustiili poolt.
Mina rikkust ja rikkaid ei ülista. Ülisuur rikkus on tulnud alati millegi arvelt. Tihtipeale on sellistel firma, mille töötajatele makstakse miinimumpalka, vähendatakse töötajaid miinimumini ja trikitatakse maksudega. See ei ole ilus ega hea maailm.
Eduka ettevõtte juht, kes nädalavahetusel kokat teeb vs töötu noor mees kes iga päev kanepit teevad. Täiesti erinevad olukorrad. Odavat gini iga õhtu juua vs nädalavahetusel veinist purju juua.
-
Külaline
Nii lapsik ja naiivne kommentaar!Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:59 Vaesemates piirkondades on rohekm inimesi kes on ärritunumad, torssis, stressis…
-
Külaline
Kõik on reaalse elu ja inimeste põhjal tehtud tähelepanekud, mis on selles lapsikut ja naiivset?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:00Nii lapsik ja naiivne kommentaar!Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:59 Vaesemates piirkondades on rohekm inimesi kes on ärritunumad, torssis, stressis…
See ei tähenda muidugi, et iga viimne kui üks vaene ja rikas selline on.
-
Külaline
Üledoos või maksahaigus ei küsi, kas oled rikas või vaene. On rikastele ka rämpsuga kokku segatud kokat müüdud ja alkohol on alkohol, pole vahet, kas Mumm või Sovetskoje.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:55Blue collar alkohol, narkootikumid ja white collar alkohol narkootikumid on erinevad. Millistes olukordades, kui tihti, kellega.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:50Lihtsustatud maailmapilt. Minu koduriigis on leitud, et kõige rohkem narkootikumide jääke leidub reovees just rikkamates ja väga rikkas linnaosas. Olen lugenud artikleid, kuidas rikkad panevad kokat ja amfi nagu maiustusi. Poevargustega jäävad vahele ka rikaste perede lapsed, nad teevad seda pulli pärast, et oma ellu põnevust tuua. Vahele jäädes ei mõista nad, mida valesti on teinud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:59 Rikkad on pealtnäha õnnelikumad, heatujulised, positiivsed, neist kiirgub rahu ja rahulolu, muretud. Riided ja ehted, mulje on korralik ja hoolitsetud.
Eduka ettevõtte juht, kes nädalavahetusel kokat teeb vs töötu noor mees kes iga päev kanepit teevad. Täiesti erinevad olukorrad. Odavat gini iga õhtu juua vs nädalavahetusel veinist purju juua.
-
Külaline
Rikas ei joo iga päev ennast pargipingil külili. Tarbimisharjumused ja kohad on võtmesõnaks….Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:25Üledoos või maksahaigus ei küsi, kas oled rikas või vaene. On rikastele ka rämpsuga kokku segatud kokat müüdud ja alkohol on alkohol, pole vahet, kas Mumm või Sovetskoje.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:55Blue collar alkohol, narkootikumid ja white collar alkohol narkootikumid on erinevad. Millistes olukordades, kui tihti, kellega.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:50
Lihtsustatud maailmapilt. Minu koduriigis on leitud, et kõige rohkem narkootikumide jääke leidub reovees just rikkamates ja väga rikkas linnaosas. Olen lugenud artikleid, kuidas rikkad panevad kokat ja amfi nagu maiustusi. Poevargustega jäävad vahele ka rikaste perede lapsed, nad teevad seda pulli pärast, et oma ellu põnevust tuua. Vahele jäädes ei mõista nad, mida valesti on teinud.
-
Külaline
Jah, tema joob jahil või suusamäel.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:27Rikas ei joo iga päev ennast pargipingil külili. Tarbimisharjumused ja kohad on võtmesõnaks….Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:25Üledoos või maksahaigus ei küsi, kas oled rikas või vaene. On rikastele ka rämpsuga kokku segatud kokat müüdud ja alkohol on alkohol, pole vahet, kas Mumm või Sovetskoje.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:55
Blue collar alkohol, narkootikumid ja white collar alkohol narkootikumid on erinevad. Millistes olukordades, kui tihti, kellega.
-
Külaline
Jah, tema joob jahil või suusamäel.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:30
Rikas ei joo iga päev ennast pargipingil külili. Tarbimisharjumused ja kohad on võtmesõnaks….
[/quote]
Moekamad ikka tõmbavad end pilve.
-
Külaline
Kodus diivanil, nädalavahetusel peol. Vähe teistmoodi ikkagistKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:30Jah, tema joob jahil või suusamäel.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:27Rikas ei joo iga päev ennast pargipingil külili. Tarbimisharjumused ja kohad on võtmesõnaks….Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 14:25
Üledoos või maksahaigus ei küsi, kas oled rikas või vaene. On rikastele ka rämpsuga kokku segatud kokat müüdud ja alkohol on alkohol, pole vahet, kas Mumm või Sovetskoje.
-
Külaline
Mina olin kaua aega päris vaene ja nüüd olen vähemalt Eesti mõistes suhteliselt rikas. Mitte küll superrikas, aga keskmisest siiski kordades jõukam.
Otseselt pole elustiilis suuri muutusi, sest ma elasin rikka inimese elu juba vaesena.. Aga mis on tõesti väga teistmoodi on muretus. Lihtsalt ongi muretum elada, sest rahaga probleeme lahendada on ikka lihtne küll. Vaesena pead kalkuleerima ja leidlik olema, rikkana lihtsalt ostad lahenduse.
Otseselt pole elustiilis suuri muutusi, sest ma elasin rikka inimese elu juba vaesena.. Aga mis on tõesti väga teistmoodi on muretus. Lihtsalt ongi muretum elada, sest rahaga probleeme lahendada on ikka lihtne küll. Vaesena pead kalkuleerima ja leidlik olema, rikkana lihtsalt ostad lahenduse.
-
Külaline
Täpsustan juurde, et see muretus tegelikult väljendub igalpool mujal ka. Karjudki vähem laste peale, sest lihtsalt endal pole närvid püsti.. Ja jäädki vähem haigeks, sest pole kogu aeg stressis jms. Ehk, et ma arvan, et enamus neist headest tähelepanekutest, mis rikaste kohta ennist tehti ongi selle muretu elu tagajärg.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 15:36 Mina olin kaua aega päris vaene ja nüüd olen vähemalt Eesti mõistes suhteliselt rikas. Mitte küll superrikas, aga keskmisest siiski kordades jõukam.
-
Külaline
Seleta lähemalt, elasid rikka elu vaesena? Kuidas see väljanäeb??Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 15:36 Mina olin kaua aega päris vaene ja nüüd olen vähemalt Eesti mõistes suhteliselt rikas. Mitte küll superrikas, aga keskmisest siiski kordades jõukam.
-
Külaline
Rikkad ei karju laste peale, sest nad näevad neid harvemini. Lapstehoidjad kantseldavad. Tuled reisilt või spaast koju. Närvid puhand, lapsed hoidja poolt hoitud, mis siis ikka karjuda. Väike triip ka lõõgastuseks ninna ja elu nagu lill.
Kui hakkavad jälle närvidele käima, astud uksest välja ja hoidja jälle hoiab. Vot nii käib rikastel elu.
Kui hakkavad jälle närvidele käima, astud uksest välja ja hoidja jälle hoiab. Vot nii käib rikastel elu.
-
Külaline
Mul on mitu rikast tuttavat ja ikka on neil ka muresid. Haigused, truudusetus, armumured, mured lastega, õnnetused pereliikmetega. Ärimuresid siiski on ka, seadusevastaseid tehinguid, reetmisi äris jne. Nende eest raha alati ei päästa ja mõnda väga ärritavad. Aga igapäevajama pärast pole tõesti vaja muretseda, mingeid toidupoe hindu kogu aeg vahtida ja ärrituda, et tegid autoga väikse kõksu vms.
-
Külaline
Jah, neil on omad mured. Kui rikas mees kõrvalt paneb, siis ta peab enam-vähem arvestama faktiga, et armuke jääb rasedaks. Vähemasti nii ta tavaliselt kipub olema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 17:04 Mul on mitu rikast tuttavat ja ikka on neil ka muresid. Haigused, truudusetus, armumured, mured lastega, õnnetused pereliikmetega. Ärimuresid siiski on ka, seadusevastaseid tehinguid, reetmisi äris jne. Nende eest raha alati ei päästa ja mõnda väga ärritavad. Aga igapäevajama pärast pole tõesti vaja muretseda, mingeid toidupoe hindu kogu aeg vahtida ja ärrituda, et tegid autoga väikse kõksu vms.
-
Külaline
Mul olid mõned hobid, mida peetakse rikaste inimeste hobideks. Ja ma tegin neid siis kui mul tõesti üldse raha ei olnud. Muidugi, teistmoodi kui päriselt rikkad teevad. Mu hobi varustus ületas kordades mu auto hinna jms. Ja ma tegin ainult üht neist korraga. Kõigepealt üht ja siis mingite aastate pärast teist, nüüd rikkana, on mul ikka mitmeid.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 15:43Seleta lähemalt, elasid rikka elu vaesena? Kuidas see väljanäeb??Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 15:36 Mina olin kaua aega päris vaene ja nüüd olen vähemalt Eesti mõistes suhteliselt rikas. Mitte küll superrikas, aga keskmisest siiski kordades jõukam.
Aga kuigi ma olin tõesti igas mõttes puruvaene, siis tegemata mul ei jäänud need asjad siis ka. Ja kvalitatiivselt mitte halvemini kui rikastel. Seda mõtlesin selle "rikka elustiil vaesena" all.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu ja 3 külalist