Varba küüned ei kasva ja on koledad
-
Külaline
Varba küüned ei kasva ja on koledad
Soovitage pädevat arsti (soovitavalt, kes oskab tegeleda sellise probleemiga. See on vaevanud juba päris kaua, 3-4 aastat või rohkem, ja arstid ütlevad, et kõik on korras. Arusaadavalt ju ei ole - varba küüned lihtsalt ei kasva. Ma võin vabalt olla 6 kuud et varba küüsi ei lõika. Analüüsid tehtud, küüneseent ei ole. Näevad väga koledad välja, lõhenenud ja nahani lühikesed sest murenevad. Olen kasutanud biotiini, küünele peale määritavaid vitamiine jne..... midagi ei aita
-
Külaline
Tõenäoliselt on tegemist B vitamiini puudusega.
Mul on hoopis vastupidine probleem küüned kasvavad meeletu kiirusega.Ja ma võtan koguaeg Magnex (B6 + magneesium)
Perearst ütles et mul on suur B vitamiini üleküllus.Sellest ka meeletu küüne kasv.Nii et pead B6 sööma hakkama.
Mul on hoopis vastupidine probleem küüned kasvavad meeletu kiirusega.Ja ma võtan koguaeg Magnex (B6 + magneesium)
Perearst ütles et mul on suur B vitamiini üleküllus.Sellest ka meeletu küüne kasv.Nii et pead B6 sööma hakkama.
-
Külaline
Ma soovitaks ravipediküüri juurde minna. Jalakabinetid vms need on selle jaoks. Ehk saad sealt mingit head nõu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist