Palju maksab hamba juureravi?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Palju maksab hamba juureravi?

Postitus Postitas Külaline »

Neile, kel tehtud juureravi, kui palju see teil maksma on läinud? Kliinikute hinnakirjades on skaala väga suur, ei ütle suurt midagi.
Külaline

Oleneb, mis sul seal täpsemalt tehakse, mitu kanalit hambal on, mis seisukorras on hammas ise. Seepärast ongi antud hinnavahemik.

Ainus, mida oskan soovitada, on valida hambaarst, kes teeb juureravi mikroskoobiga. Mul tegi kunagi tavaline arst esmase juureravi, põletikukolle ära läinud. Aastaid hiljem tuli see röntgeni käigus välja. Kuna hammas ise oli pealt täiesti terve, läksin tegema juureravi ümberravi Läänemere hambakliinikusse, mis läks maksma midagi ligi 600 eurot ning võttis max kolm visiiti kokku. Hambaarst ütles mulle hinnakalkulatsiooni esimesel korral ära, et sellest summast üle ei lähe. Täpset kordade arvu enam ei mäleta, palju ma seal käima pidin. Kõigepealt oli hammas lahti vaja puurida, puhastada, ravimit sinna panna, vahepeal pandi ajutine täidis peale. Tehti seal, mis tehti, paras piinatool oli, aga lahti ma sellest põletikust sain.
Külaline

Mina maksin 600.- euri 6 aastat tagasi ja tegemist oli esihambaga kus juurekanaleid vähe.Vaevalt et aastal 2025 on hind samaks jäänud.Tõenäolielt läheb ikka 700-800 euri päris kindlalt.Mina käisin Maxillas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline