Kooli lõpetamine ja riietus
-
Külaline
Kooli lõpetamine ja riietus
Laps lõpetab sel aastal varsti kooli. Talle sai ostetud kõik uued riided, kingad, lips, särk ehk kõik mis vaja. See on normaalne ja nii peabki. Naine on ka koledasti õhinas ja hankis endale uue kleidi, mille plaanib esimest korda selga panna. Olgu nii, see on tema asi, kui nii soovib, siis palun väga. Nüüd aga on hakkanud mulle rääkima, et mina pean ka selleks pidulikuks sündmuseks ostma uued riided- ülikond, särk, lips, kingad. Ausalt öeldes ei ole ma ülikonna inimene, elan linnas ja käin nö kontoritööl, kus otseselt ülikonda ei nõuta. Isegi kui ma nüüd kõik need asjad ostaks (mis on ka rahaliselt mitte just kõige väiksem väljaminek), siis peale seda pidulikku sündmust jääks nad kappi lihtsalt seisma. Naise poolt on tulnud isegi vihjeid, et kui ma ei osta, siis ärgu mina sinna lõpuaktusele tulgu. Selline probleem siis. Sooviks kuulda teie arvamust.
-
Külaline
Osta teise ringi ülikond. Või siis müü ise pärast maha, kui muidu kappi seisma jääb.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2025 18:19 Laps lõpetab sel aastal varsti kooli. Talle sai ostetud kõik uued riided, kingad, lips, särk ehk kõik mis vaja. See on normaalne ja nii peabki. Naine on ka koledasti õhinas ja hankis endale uue kleidi, mille plaanib esimest korda selga panna. Olgu nii, see on tema asi, kui nii soovib, siis palun väga. Nüüd aga on hakkanud mulle rääkima, et mina pean ka selleks pidulikuks sündmuseks ostma uued riided- ülikond, särk, lips, kingad. Ausalt öeldes ei ole ma ülikonna inimene, elan linnas ja käin nö kontoritööl, kus otseselt ülikonda ei nõuta. Isegi kui ma nüüd kõik need asjad ostaks (mis on ka rahaliselt mitte just kõige väiksem väljaminek), siis peale seda pidulikku sündmust jääks nad kappi lihtsalt seisma. Naise poolt on tulnud isegi vihjeid, et kui ma ei osta, siis ärgu mina sinna lõpuaktusele tulgu. Selline probleem siis. Sooviks kuulda teie arvamust.
-
Külaline
Võib ju ka rentida. Kuigi ma ei tea, kas nüüd nii hullult on vaja lõpetamiseks pingutada, enamasti on riietus üsna casual.
-
Külaline
Ma ise eelistaks ka casuali.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 19:03 Võib ju ka rentida. Kuigi ma ei tea, kas nüüd nii hullult on vaja lõpetamiseks pingutada, enamasti on riietus üsna casual.
Nõme teisele inimesele riietust dikteerida.
Ma arvaks ka, et viisakatest (riidest, mitte teksa-) pükstest ja kabedamast triiksärgist täitsa piisab.
Ma arvaks ka, et viisakatest (riidest, mitte teksa-) pükstest ja kabedamast triiksärgist täitsa piisab.
-
Külaline
Meil ka lapse lõpetamine kohe käes. Loomulikult riietume vanematena viisakalt, aga mitte üleliia pidulikult. Minu mees paneb arvavasti triiksärgi ja heledad püksid. Need kooliaulad on ka päris palavad, eriti kui sinna paarsada inimest kokku on aetud.
-
Külaline
Tõesti casual viisakatest pükstest ja triiksärgist peaks ju täitsa piisama. Kingad... kui vanad on juba kulunud siis võibolla peaks tõesti uued hankima.
Aga paku siis naisele välja hoopis, et kui temale see ilmtingimata "uued" asjad nii oluline on, maksab ise ja valib poes ka ise.
Aga paku siis naisele välja hoopis, et kui temale see ilmtingimata "uued" asjad nii oluline on, maksab ise ja valib poes ka ise.
-
Külaline
Korralikest pükstest ja triiksärgist piisab. Pintsakuga on liiga palav niikuinii ja pole absoluutselt vajalik.
-
Külaline
Tänan nõuannete eest. Heledamad suvepüksid ja lühikeste käistega triiksärk võiks olla piisavad tõesti. Teen kodus selgitustööd.
-
Külaline
absoluutselt.
Isegi ütleks, et viimasepeal üleslöödud lapsevanemad higises kooliaulas on veidi naeruväärne nähtus.
Isegi ütleks, et viimasepeal üleslöödud lapsevanemad higises kooliaulas on veidi naeruväärne nähtus.
-
Külaline
Perede harjumused on nii erinevad, et head nõuannet on võimatu anda. Kui see on ainus laps ja tema esimene lõpetamine, on selge, et naispool taotleb täiuslikkust ja uus kleit on paljude naiste jaoks oluline. Kogemusest tean, et eriti olulised on rõivavalikud väikelinnades - sealsed 9. klassi lõpetajad ja nende vanemad võiks vabalt kõndida maailma moelavadel.
Mul on peres kolm last, kannan igapäevaselt suhteliselt klassikalist kontorirõivastust ja mees käib tööl teksapükstes ning vabamat tüüpi triiksärgis. Umbes nii me sel aastal lapse baka lõpetamisele ka ka läheme, mehel palun küll viigipüksid jalga panna. Kui üks laps lõpetas gümnaasiumi, toimus aktus õues ja oli 36 kraadi sooja, Minestasid liiga tumedatesse ja paksudesse riietesse pakitud lõpetajad ning ka õpetajad ja vanemad. Kui teemaalgatajast isa amet ei nõua sagedast ülikonnas käimist (neid ameteid jääb üha vähemaks), siis minu meelest on täiesti piisav kui mehel on kapis üks korralik ülikond. Kui teise ringi riideid just ei põlga ja ei ole erakordselt proportsioonitutes mõõtudes, siis väikelinnade Humanatest leiab ka 50 sendi päevadel vägagi kvaliteetsete tootjate tumedaid-heledaid pintsakuid ja viigipükse, mida sobib samuti kombineerida.
Mul on peres kolm last, kannan igapäevaselt suhteliselt klassikalist kontorirõivastust ja mees käib tööl teksapükstes ning vabamat tüüpi triiksärgis. Umbes nii me sel aastal lapse baka lõpetamisele ka ka läheme, mehel palun küll viigipüksid jalga panna. Kui üks laps lõpetas gümnaasiumi, toimus aktus õues ja oli 36 kraadi sooja, Minestasid liiga tumedatesse ja paksudesse riietesse pakitud lõpetajad ning ka õpetajad ja vanemad. Kui teemaalgatajast isa amet ei nõua sagedast ülikonnas käimist (neid ameteid jääb üha vähemaks), siis minu meelest on täiesti piisav kui mehel on kapis üks korralik ülikond. Kui teise ringi riideid just ei põlga ja ei ole erakordselt proportsioonitutes mõõtudes, siis väikelinnade Humanatest leiab ka 50 sendi päevadel vägagi kvaliteetsete tootjate tumedaid-heledaid pintsakuid ja viigipükse, mida sobib samuti kombineerida.
-
Külaline
ma nagu ei mäleta sellist massiminestamistKülaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 12:07Minestasid liiga tumedatesse ja paksudesse riietesse pakitud lõpetajad ning ka õpetajad ja vanemad.
-
Külaline
Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:01 Tõesti casual viisakatest pükstest ja triiksärgist peaks ju täitsa piisama. Kingad... kui vanad on juba kulunud siis võibolla peaks tõesti uued hankima.
-
Külaline
Seda enam tore, kui mees ka ühise rahakulu pärast muretseb. Ja on nõus enda pealt kokku hoidma. Lape riided ja naise kleit ilmselt on suure tüki sealt hammustanud ja cb seepärast mees nüüd mõtlebki, et nii suurt kulutist lisaks vaja pole.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 14:52Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:01 Tõesti casual viisakatest pükstest ja triiksärgist peaks ju täitsa piisama. Kingad... kui vanad on juba kulunud siis võibolla peaks tõesti uued hankima.
-
Külaline
Miks peaks? Ühine raha ei tee peret kuidagi normaalsemaks.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 14:52Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:01 Tõesti casual viisakatest pükstest ja triiksärgist peaks ju täitsa piisama. Kingad... kui vanad on juba kulunud siis võibolla peaks tõesti uued hankima.
-
Külaline
Täiesti lambise vastuse kirjutasid sellele kommentaarile. See oli ju vastus "paku siis naisele välja hoopis, et kui temale see ilmtingimata "uued" asjad nii oluline on, maksab ise ja valib poes ka ise." kommentaarile.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:07Seda enam tore, kui mees ka ühise rahakulu pärast muretseb. Ja on nõus enda pealt kokku hoidma. Lape riided ja naise kleit ilmselt on suure tüki sealt hammustanud ja cb seepärast mees nüüd mõtlebki, et nii suurt kulutist lisaks vaja pole.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 14:52Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 21:01 Tõesti casual viisakatest pükstest ja triiksärgist peaks ju täitsa piisama. Kingad... kui vanad on juba kulunud siis võibolla peaks tõesti uued hankima.
Üldse tundub, et see teemaalgatus ei ole mehe postitatud aga las olla...
Kui ma mees oleks, ülikonda ei ostaks. Hoopis hullem probleem on naise suhtumine "ära siis aktusele tule". See viitab, et tegemist on väiklase inimesega. Kuidas temaga muus osas koos elada on?
-
Külaline
Mina kirjutasin ka selle kommentaari, et las naine siis maksab. Sest eeldasin, et normaalne perekond ei =ühine rahakott. Ja lugesin ka välja, et mehe jaoks oleks see suur väljaminek.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:27Täiesti lambise vastuse kirjutasid sellele kommentaarile. See oli ju vastus "paku siis naisele välja hoopis, et kui temale see ilmtingimata "uued" asjad nii oluline on, maksab ise ja valib poes ka ise." kommentaarile.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:07Seda enam tore, kui mees ka ühise rahakulu pärast muretseb. Ja on nõus enda pealt kokku hoidma. Lape riided ja naise kleit ilmselt on suure tüki sealt hammustanud ja cb seepärast mees nüüd mõtlebki, et nii suurt kulutist lisaks vaja pole.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 14:52
Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.
Üldse tundub, et see teemaalgatus ei ole mehe postitatud aga las olla...
Kui ma mees oleks, ülikonda ei ostaks. Hoopis hullem probleem on naise suhtumine "ära siis aktusele tule". See viitab, et tegemist on väiklase inimesega. Kuidas temaga muus osas koos elada on?
Aga kui ongi ühine raha siis väljaminek ikka suur. Ühisest siis.
Naise suhtumise osas olen nõus(olles ise naine).
-
Külaline
See on jälle see kohalik kahepaikne, kes on lakitud varbaküünte ja lokkidega mehike.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:27Üldse tundub, et see teemaalgatus ei ole mehe postitatud aga las olla...Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:07Seda enam tore, kui mees ka ühise rahakulu pärast muretseb. Ja on nõus enda pealt kokku hoidma. Lape riided ja naise kleit ilmselt on suure tüki sealt hammustanud ja cb seepärast mees nüüd mõtlebki, et nii suurt kulutist lisaks vaja pole.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2025 14:52
Normaalses peres on raha ühine ja see ei muudaks ju kuidagi olukorda.
-
Külaline
Mine metsa, sellel ei saa ometi naist ja peret olla?Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 16:54See on jälle see kohalik kahepaikne, kes on lakitud varbaküünte ja lokkidega mehike.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:27Üldse tundub, et see teemaalgatus ei ole mehe postitatud aga las olla...Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 15:07
Seda enam tore, kui mees ka ühise rahakulu pärast muretseb. Ja on nõus enda pealt kokku hoidma. Lape riided ja naise kleit ilmselt on suure tüki sealt hammustanud ja cb seepärast mees nüüd mõtlebki, et nii suurt kulutist lisaks vaja pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist