Mehed, põgenege!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mehed, põgenege!

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Ma mehena sportlikust huvist, et miks ja kuhu.
Külaline

Tegelikult on see lihtsalt traagiline.
Külaline

No see viimane oligi paras õnnetus. Ma vaatasin juba enne, et esiteks vana, teiseks oss, kolmandaks alkoholisõber. Mõtlesin, et ju siis on nii meeleheitel oma majaga, et sobivad kõik, kes natuke maja juures tööd teevad. Samamoodi on väga naljakas see teine härrasmees, kes autos kilkas nagu jänes. Ja proua ise on ka naljanumber, hakkab politseile seletama, et tal on kahjuks jah see probleem, sellepärast tema tahab lahku minna. No keda huvitab. Aga mida teeks Kroonika, kui SI-st ja tema trikke ei oleks.
Külaline

Ohutase Eesti meestele on hetkel äärmiselt kõrge. Vallaline juba 2 päeva. 🤣
Külaline

Iseenesest mulle ta meeldib.
Külaline

Siiski leebem variant kui https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ra-ungaris
Külaline

Vähemalt on õppinud kasutama rasestumisvastaseid vahendeid.
Külaline

Ütleb, et ta üldse ei salli suitsetavaid mehi. Ja ometi võtab endale sellise kõrvale. Miks ometi? Kas tõesi on maja valmimine nii tähtis, et peab selleks suitsetava ehitajaga ühte heitma?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 21:29 Ütleb, et ta üldse ei salli suitsetavaid mehi. Ja ometi võtab endale sellise kõrvale. Miks ometi? Kas tõesi on maja valmimine nii tähtis, et peab selleks suitsetava ehitajaga ühte heitma?
Selge see, et on. Tal ju raha pole, et kedagi palgata. Siis jääbki ainult voodirõõmude abil kuidagi keegi ehitama meelitada. Aga see jorss tahtis vist veel sisse ka kolida, seda veel vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 08:07 Iseenesest mulle ta meeldib.
Mulle ka, aga samas ma pettun temas iga kord peale sarnast draamat. Haritud, täiskasvanud inimene, aga no ei suuda oma eraelu endale hoida.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 23:32
Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 08:07 Iseenesest mulle ta meeldib.
Mulle ka, aga samas ma pettun temas iga kord peale sarnast draamat. Haritud, täiskasvanud inimene, aga no ei suuda oma eraelu endale hoida.
Minule meeldib ta ainult pildi peal. Tore on vaadata pilli mängimas. Aga kui suu lahti teeb, kaob see hea mulje temast kohe. Jutt on lihtsameelne, käitumine labane.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 23:32Mulle ka, aga samas ma pettun temas iga kord peale sarnast draamat. Haritud, täiskasvanud inimene, aga no ei suuda oma eraelu endale hoida.
Sellega ta ju publikus huvi tekitabki, oleks nagu Eesti ainus tšellomängija.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist