No saa siis aru
-
Külaline
Kummaline lugu naiselt.
Sa nagu oled maksukohustuslane, kes regulaarselt tasub mehele koormist. Jätad seksi ära, mis siis on?
Mees lõpetab sinult saadava tasuta teenuse või annab andestab eksimuse?
Rääkida pole sul julgust, selline ilgelt veniv ja tundevaba vajaduse rahuldamine on leebelt sõnastades enesepiinamine..
Sa nagu oled maksukohustuslane, kes regulaarselt tasub mehele koormist. Jätad seksi ära, mis siis on?
Mees lõpetab sinult saadava tasuta teenuse või annab andestab eksimuse?
Rääkida pole sul julgust, selline ilgelt veniv ja tundevaba vajaduse rahuldamine on leebelt sõnastades enesepiinamine..
-
Külaline
Kui loodad midagi rohkemat, siis liigu edasi ja ära raiska selle suhte peale aega. Minu arust oled ennegi siin kijrutanud või siis on samasuguseid naisi palju. Täitsa kahju kohe. Ootavad ja õhkavad mingi mehe järele, kes neist ei hooli ega lugu neist ei pea. Arusaamatut ei ole siin midagi, kõik on väga selge. Tahab sinuga seksida, kui tuju tuleb ja mingit muud suhtlust sinuga ei soovi.
-
Külaline
Sa oled seksisõber, "kui näeme, siis teeme". Vabadel ja vallalistel ikka on, kel veab. Ja meestel ei käi armastus koos seksiga, naistel hakkab seksiga koos see oksütotsiini värk tundeid tekitama, meestel mitte niiväga. Kui sa nüüd väga ära armud, siis kaob ta lihtsalt minema, sest see pole see, mida tema tahab, tema jaoks on see kohustustevaba seks.
Mehed ei saada mingeid segaseid signaale, ta saadab väga selgeid signaale ju- sinuga on seks, muust suhtlusest pole väga huvitatud. Sina mõtled asjale juba kuldast kuud selga. Kui mees oleks sinusse armumas, küll saadaks hoopis teistsuguseid signaale ja otsiks ise suhtlust.
Mehed ei saada mingeid segaseid signaale, ta saadab väga selgeid signaale ju- sinuga on seks, muust suhtlusest pole väga huvitatud. Sina mõtled asjale juba kuldast kuud selga. Kui mees oleks sinusse armumas, küll saadaks hoopis teistsuguseid signaale ja otsiks ise suhtlust.
-
Külaline
Ma just mõtlesin, et kui naine mulle väga meeldiks, siis ma tahaks ka midagi enamat kui ainult seksi. Ma tahaksin teda ennast sellisena nagu ta on. Ma tahaksin temaga rohkem koos olla, midagi teha koos, koos temaga minna teatrisse, reisile, midaiganes, et olla temaga. Teda näha, vaadata, imetleda, temaga rääkida, kinkida lilli, öelda, et ma armastan teda jne.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2025 11:03 Kohtun mehega kes annab erinevaid signaale mida mu vastu tunneb.
Tahaksin midagi enamat.
Tundub, et tema vajab vaid seksi ja nii on. Ju mingil määral talle siiis atraktiivne olen et seda kõike minuga teha suudab.
See ongi sekssuhe ja selleks see jääbki. Kestab nii kaua kui kaua ise lased sellel kesta. Mul täpselt selline olnud. Vahest ka käisime kuskil. Koos oli meil alati lõbus ja seks super. Nägime kord kuus, vahest kord nädalas, täiesti olenes. Tagant järgi kahetsen, et varem seda ära ei lõpetanud.
Ju siis ei meeldi see naine niiväga, et kooselu plaanida, kuid piisavalt, et meeldivalt aega veeta.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 10:46Ma just mõtlesin, et kui naine mulle väga meeldiks, siis ma tahaks ka midagi enamat kui ainult seksi. Ma tahaksin teda ennast sellisena nagu ta on. Ma tahaksin temaga rohkem koos olla, midagi teha koos, koos temaga minna teatrisse, reisile, midaiganes, et olla temaga. Teda näha, vaadata, imetleda, temaga rääkida, kinkida lilli, öelda, et ma armastan teda jne.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2025 11:03 Kohtun mehega kes annab erinevaid signaale mida mu vastu tunneb.
Tahaksin midagi enamat.
Tundub, et tema vajab vaid seksi ja nii on. Ju mingil määral talle siiis atraktiivne olen et seda kõike minuga teha suudab.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kas sul on madal enesehinnang või kuidas seksida mehega, kelle vastu pole tundeid? Okse.Rosiine kirjutas: ↑24 Mai 2025 18:45 See ongi sekssuhe ja selleks see jääbki. Kestab nii kaua kui kaua ise lased sellel kesta. Mul täpselt selline olnud. Vahest ka käisime kuskil. Koos oli meil alati lõbus ja seks super. Nägime kord kuus, vahest kord nädalas, täiesti olenes. Tagant järgi kahetsen, et varem seda ära ei lõpetanud.
-
Külaline
Mis okse?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:28Kas sul on madal enesehinnang või kuidas seksida mehega, kelle vastu pole tundeid? Okse.Rosiine kirjutas: ↑24 Mai 2025 18:45 See ongi sekssuhe ja selleks see jääbki. Kestab nii kaua kui kaua ise lased sellel kesta. Mul täpselt selline olnud. Vahest ka käisime kuskil. Koos oli meil alati lõbus ja seks super. Nägime kord kuus, vahest kord nädalas, täiesti olenes. Tagant järgi kahetsen, et varem seda ära ei lõpetanud.
Mehel siis on lubatud ilma tunneteta seksisuhe aga kui naine seda teeb siis on kohe okse?
Kui mehed võivad oma füüsilisi ihasid süümevabalt rahuldada, miks siis naised ei või?
Aga nagu siit teemastki näha, siia kahjuks naistel käivad ikkagi lõpuks ka tunded kaasa. Alguses jaa võib tühipalja seksiga alustada aga kui klapp on, tulevad varem või hiljem ka tunded.
-
Külaline
Kas sul Rosiine tulid ka tunded mängu?Rosiine kirjutas: ↑24 Mai 2025 18:45 See ongi sekssuhe ja selleks see jääbki. Kestab nii kaua kui kaua ise lased sellel kesta. Mul täpselt selline olnud. Vahest ka käisime kuskil. Koos oli meil alati lõbus ja seks super. Nägime kord kuus, vahest kord nädalas, täiesti olenes. Tagant järgi kahetsen, et varem seda ära ei lõpetanud.
-
Külaline
Kui tahad olla madalal tasemel, nagu sellised mehed, siis jumal sinuga, see ongi sinusuguse latt. On hulgaliselt mehi, kes ei kepi kõike, mis liigub ja sinusuguseid naisi, kes kõigile valimatult annavad-millekski ei pea.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:55Mis okse?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:28Kas sul on madal enesehinnang või kuidas seksida mehega, kelle vastu pole tundeid? Okse.Rosiine kirjutas: ↑24 Mai 2025 18:45 See ongi sekssuhe ja selleks see jääbki. Kestab nii kaua kui kaua ise lased sellel kesta. Mul täpselt selline olnud. Vahest ka käisime kuskil. Koos oli meil alati lõbus ja seks super. Nägime kord kuus, vahest kord nädalas, täiesti olenes. Tagant järgi kahetsen, et varem seda ära ei lõpetanud.
Mehel siis on lubatud ilma tunneteta seksisuhe aga kui naine seda teeb siis on kohe okse?
Kui mehed võivad oma füüsilisi ihasid süümevabalt rahuldada, miks siis naised ei või?
Aga nagu siit teemastki näha, siia kahjuks naistel käivad ikkagi lõpuks ka tunded kaasa. Alguses jaa võib tühipalja seksiga alustada aga kui klapp on, tulevad varem või hiljem ka tunded.
-
Külaline
Kas ta ütles, et valimatult annab?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 21:08 …sinusuguseid naisi, kes kõigile valimatult annavad-millekski ei pea.
-
Külaline
No ei, mina, kes seda kirjutas, ma seda ei harrasta. Aga ma saan aru, et osad seda teevad ja hukka ei mõista absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 21:08Kui tahad olla madalal tasemel, nagu sellised mehed, siis jumal sinuga, see ongi sinusuguse latt. On hulgaliselt mehi, kes ei kepi kõike, mis liigub ja sinusuguseid naisi, kes kõigile valimatult annavad-millekski ei pea.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:55Mis okse?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 19:28
Kas sul on madal enesehinnang või kuidas seksida mehega, kelle vastu pole tundeid? Okse.
Miks see siis kohe "madal tase" on, kui inimesed vaid seksida tahavad?
Mul endal on ka vaid seksisuhte kogemus. Aga vot sellega oli ka nii, et tõmme oli kohe olemas(olime enne seksi tpkka ega "tuttavad") ja lõpuks ma ka tahtsin midagi enamat. Rääkisin ausalt ära, ja lõpetasime. Sest tema enamat ei tahtnud. Arusaadav.
Valimatult ma ju kellelegi ei anna. Inimene peab ikka meeldima ka. Seksisuhe on põnev ja tore aga nii kiimas ma ka ei ole, et päris suvalisega seda harrastaks. Kui isu on, siis selleks on naistele väga head vahendid vavalt kättesaadavad. Ja eneserahuldus ei ole enam ammu tabuteema.
-
Külaline
Inimene, kes seksib tunneteta, annab valimatult. Mis sulle selgusetuks jäi?
-
Külaline
Ei ole nii. Teine võib olla igati sümpaatne ning "andjal" võivad olla põhimõtted, et ilma igasuguse sümpaatiata asjaks ei lähe. Lihtsalt tundeid pole.
-
Külaline
Ega ikka ei anna küll. Mees peab ikka väga sümpaatne olema, et nii kaugele üldse jõuda. Sügavamaid tundeid ei pruugi tõesti olla, aga mingi kolliga, kes üldse ei meeldi, voodisse ei lähe iial. Valik on minu poolt päris karm.
-
Külaline
Sel juhul oleksin ma veel süütu. Mul on elus vaid paar meest olnud ning oma parimasse sekspartnerisse armusin ma just meie esimesel ööl.
Ma võiks samamoodi vastu öelda, et valimatu on see, kes igaühe vastu armutundeid tunneb.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:38Ega ikka ei anna küll. Mees peab ikka väga sümpaatne olema, et nii kaugele üldse jõuda. Sügavamaid tundeid ei pruugi tõesti olla, aga mingi kolliga, kes üldse ei meeldi, voodisse ei lähe iial. Valik on minu poolt päris karm.
-
Külaline
Nagu libu siis, kõigepealt seksib ja hiljem armubGuest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:47Sel juhul oleksin ma veel süütu. Mul on elus vaid paar meest olnud ning oma parimasse sekspartnerisse armusin ma just meie esimesel ööl.
Ma võiks samamoodi vastu öelda, et valimatu on see, kes igaühe vastu armutundeid tunneb.
-
Külaline
Jah, armumisväärseid mehi palju ei ole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:50Nagu libu siis, kõigepealt seksib ja hiljem armubGuest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:47Sel juhul oleksin ma veel süütu. Mul on elus vaid paar meest olnud ning oma parimasse sekspartnerisse armusin ma just meie esimesel ööl.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:08
Inimene, kes seksib tunneteta, annab valimatult. Mis sulle selgusetuks jäi?
Ma võiks samamoodi vastu öelda, et valimatu on see, kes igaühe vastu armutundeid tunneb.Kui üldse.
-
Külaline
Arvan, et iga 10 aasta kohta 1 ikka leiaks, sina ilmselt mitte. Ju miski puudujääk.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:53Jah, armumisväärseid mehi palju ei ole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:50Nagu libu siis, kõigepealt seksib ja hiljem armubGuest kirjutas: ↑24 Mai 2025 23:47
Sel juhul oleksin ma veel süütu. Mul on elus vaid paar meest olnud ning oma parimasse sekspartnerisse armusin ma just meie esimesel ööl.
Ma võiks samamoodi vastu öelda, et valimatu on see, kes igaühe vastu armutundeid tunneb.Kui üldse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist