Paksuna suve üle elamine
-
Külaline
Paksuna suve üle elamine
Eelmisel kevadel võtsin stressist 20 kg alla. Saledaks päris ei saanud, 15 oli üle veel. Nüüd talvega 10 tagasi tulnud, ilma et üldse eriliselt õginud oleks, ja mitte midagi jälle selga ei istu. Ainsad riided millega mugavalt tunnen, on teksad, pusa ja jope sinna otsa veel. Kõige muuga tunnen end nagu sardell. Kleidiga rõve, kintsud hakkavad hõõruma, siis otsi sinna alla veel bikerid vm, mis omakorda ei rulluks üles, ei ajaks higistama ja ei paistaks kleidi alt välja. Lisaks puuduvad kleidil taskud, kuhu panna telefon, võtmed jms. Üleõlakotikesed ei meeldi. On ka üks paar nö kottpükse, mis päris okeilt jalas istuvad, aga sinna jälle iga pluus ei sobi, erinevalt teksadest kuhu sobib iga pluus, aga teksadega juba praegu jube palav. Sama jalanõudega, skechersi must kaun sobib mustade teksadega ideaalselt, aga mingite lühkaritega paistab juba kole, kleidist rääkimata (noored muidugi käivad kleit pluss toss
). Nende kaunadega muidugi suvel juba ka palav. Öelge palun et see kuumus saab otsa ja tuleb külm ja vihmane suvi. Kõhnadel lihtne, kleit selga plätu jalga ja mõnus ringi lehvida. Muidugi korteris elades ja seltsielu puudumisel pole tegelikult vahet, kuskil peale toidupoe lehvida polegi. Istun ja ootan sügist siis, 3 kuud veel jäänud 
-
Külaline
Kus see kuumus on? Koliks ka sinna, Pärnus on 12 kraadi sooja õues.
-
Külaline
Mina kaalun u 115 kilo. Hetkel on jalas pikad õhukesed (viskoosist vmt) laiad mustad püksid, selle peal õhukesest mustast pehmest kortsuriidest pikk topp, mis on avar, kolmnurk-kaelusega, lühikeste varrukatega. Jalas on mustad võrguriidest tennnised. Minul on igatahes mõnus selles riietuses. Ja loomulikul tegelen ka kaalulangetusega. 
Siin suvalised, aga sarnased tooted:
Püksid: https://www.lindex.com/ee/p/8650498-80- ... -leg?hl=en
Pluus: https://www.lindex.com/ee/p/8210437-80- ... -top?hl=en
Jalanõud: https://www.weekend.ee/halti-vabaajajal ... 66383.html
Siin suvalised, aga sarnased tooted:
Püksid: https://www.lindex.com/ee/p/8650498-80- ... -leg?hl=en
Pluus: https://www.lindex.com/ee/p/8210437-80- ... -top?hl=en
Jalanõud: https://www.weekend.ee/halti-vabaajajal ... 66383.html
-
Külaline
Mul oli ka paksuna aina palav. Nüüd on külm kogu aeg. Ma ütleks, et see külmatunne on isegi hullem. Praegu on mul kabinetis 22,9 kraadi ja tundub talutav, 25 oleks väga hea.
-
Külaline
Ülekaalulised tõesti tunnevad ka madalamat temperaruuri "palavana".
Muidu ma sõna ei võtaks aga endalgi on viimased 2 aastat 25 ülekilo(peale viimast last). Alla võtmine on megaraske.
Mul kleitidega kintsuprobleemi pole. Küll aga näen ma iga kleidiga välja nagu 9 kuud rase. Mul kõik pekk ja ülekaal kogunenud kõhtu ja ülakehasse. Käsivarred ka nagu maadlejal. Lisaks lõualott
Ma nüüd pigem dressi ja t-särgi "mammi" sest ma ei suuda leida normaalseid riideid enam. Isegi kleite mitte. Ja eks mul üksikemana on ka eelarve väga piiratud. Siin üleval lingitu Lindexi pükse ma sellise raha eest lihtsalt lubada ei saa endale. Ja odavketi poodidest selliseid ei ole(või ei oska mina otsida).
Muidu ma sõna ei võtaks aga endalgi on viimased 2 aastat 25 ülekilo(peale viimast last). Alla võtmine on megaraske.
Mul kleitidega kintsuprobleemi pole. Küll aga näen ma iga kleidiga välja nagu 9 kuud rase. Mul kõik pekk ja ülekaal kogunenud kõhtu ja ülakehasse. Käsivarred ka nagu maadlejal. Lisaks lõualott
Ma nüüd pigem dressi ja t-särgi "mammi" sest ma ei suuda leida normaalseid riideid enam. Isegi kleite mitte. Ja eks mul üksikemana on ka eelarve väga piiratud. Siin üleval lingitu Lindexi pükse ma sellise raha eest lihtsalt lubada ei saa endale. Ja odavketi poodidest selliseid ei ole(või ei oska mina otsida).
Ma tõesti teiste kehakaalust end mõjutada ei lase ja igaüks olgu selline, nagu on, kuid kui oled nii selgelt rahulolematu ja kehakaal mõjutab su elu sellisel määral, et tunned end toas vangina, kuna pole midagi selga panna, siis ausalt, võta alla. Otsusta ära, et vot nüüd võtadki, ja siis teegi see asi teoks. 25 kilo selleks suveks alla ei saa, aga isegi 10 kilo kergemana istuvad riided palju paremini ja on tuju rõõmsam ning see on sellel suvel juba täiesti reaalne ju, isegi rohkem. Ja no järgmisel suvel oleks sul juba täiega pidu!Guest kirjutas: ↑21 Mai 2025 10:10 Eelmisel kevadel võtsin stressist 20 kg alla. Saledaks päris ei saanud, 15 oli üle veel. Nüüd talvega 10 tagasi tulnud, ilma et üldse eriliselt õginud oleks, ja mitte midagi jälle selga ei istu. Ainsad riided millega mugavalt tunnen, on teksad, pusa ja jope sinna otsa veel. Kõige muuga tunnen end nagu sardell. Kleidiga rõve, kintsud hakkavad hõõruma, siis otsi sinna alla veel bikerid vm, mis omakorda ei rulluks üles, ei ajaks higistama ja ei paistaks kleidi alt välja. Lisaks puuduvad kleidil taskud, kuhu panna telefon, võtmed jms. Üleõlakotikesed ei meeldi. On ka üks paar nö kottpükse, mis päris okeilt jalas istuvad, aga sinna jälle iga pluus ei sobi, erinevalt teksadest kuhu sobib iga pluus, aga teksadega juba praegu jube palav. Sama jalanõudega, skechersi must kaun sobib mustade teksadega ideaalselt, aga mingite lühkaritega paistab juba kole, kleidist rääkimata (noored muidugi käivad kleit pluss toss). Nende kaunadega muidugi suvel juba ka palav. Öelge palun et see kuumus saab otsa ja tuleb külm ja vihmane suvi. Kõhnadel lihtne, kleit selga plätu jalga ja mõnus ringi lehvida. Muidugi korteris elades ja seltsielu puudumisel pole tegelikult vahet, kuskil peale toidupoe lehvida polegi. Istun ja ootan sügist siis, 3 kuud veel jäänud
![]()
Aga seniks vaata mingeid kurvikamatele mõeldud välismaiseid netipoode, on valikuid küll ja veel! Kui ma ise raseduste järgselt keskmisest suurem olin (mul pole ühegi lapsega raseduskilod ise kuhugi kukkunud, vaid pigem magamatus ja stress on rohkem sööma ajanud ja alati olen alles peale imetamise lõppu normaalkaalu tagasi end punnitanud), siis mu meelest ikkagi olid suvel kõige mõnusamad pikad õhukesed kleidid, neid on tänapäeval taskutega küll ja veel saadaval! Kintsudele uha deodoranti vahele (seda valget pulka, mis jätab reaalse kihi), kui sobivaid lühikesi retuuse või spetsiaalseid pükse ei leia, mida kleidi all hõõrdumise vältimiseks kanda. Või otsi fb-st v instast kurvikamate daamide kontosid, kes jagavad häid nippe, mida suurem naisterahvas võiks seljas kanda, et oleks kena ja samas ka mugav.
-
Külaline
Mina olen see linkija. Vaata Cellbesi, kus on soodsamad hinnad ja suurem valik, äkki leiad siit midagi: https://www.cellbes.ee/naised/alumine-osa/puksid-1/laiGuest kirjutas: ↑21 Mai 2025 14:59 Siin üleval lingitu Lindexi pükse ma sellise raha eest lihtsalt lubada ei saa endale. Ja odavketi poodidest selliseid ei ole(või ei oska mina otsida).
-
Külaline
Oleks see vaid nii lihtne. Ma olen isegi nälgimist proovinud. Ei aita. Fitlapi teen ka. Kaal kõigub +-2kg aga mingit imelist langust pole. Õnneks juurde enam pole tulnud.
-
Külaline
Ma kah paks. Aga suve naudin küll täiega! Ausalt öelda on mul ka suht savi, mida keegi mu väljanägemisest arvab. Igasugu kleite kannan, pükse-pikemaid pluuse samuti. Mul on mitu paari pükse Sidonasest pärit, see kah tiba odavam pood. No ja kaltsukate vahet jooksen ka hoolega. Jalanõud vist ongi kõige keerulisem teema - mul nimelt on kitsas jalg ja igasugu rihmikutega juhtub see, et jalg libiseb läbi ja kipub vastu asfalti käima.
-
Külaline
Mul on suveks mustade Sketchersi kaunade asemel samasugused heledad (helebeežid), toimivad päris kenasti ja sobivad kanda nii seeliku kui lühemate pükstega, madal sokk või sisetald ka jalga ja väga norm on, kuna on sellised pigem kangast, siis ei aja väga higistama ka, päris hästi lasevad õhul liikuda.
-
Külaline
kui suvel panen kleidi,või seeliku, siis kannan ikka seal all mingeid lühikesi pükse. Palju mugavam, mu arust. Palavaga kleidiga istudes ei teki mingeid higistamise jälgi kleidile ja ei jää tagumiku vahele.
-
Külaline
Mina pole ka enam noor, aga kannan südamerahuga kleiti Skechersi pehmete jalatsitega. Eks neid tosse ole ju ka väga erinevas stiilis, osa on selgelt sportlikud, teised viisakamad. Värvidega samuti - näiteks mul on Skchersid ühed punased, teised hallid. Ei pea olema ainult must.
Et sääred vastu ei hõõruks, on pikema säärega püksid või lühikesed retuusid. On tõesti mugav. Minu poolest võib suvi tulla!
Et sääred vastu ei hõõruks, on pikema säärega püksid või lühikesed retuusid. On tõesti mugav. Minu poolest võib suvi tulla!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist