Probleem nr. 2-ga
-
Külaline
Probleem nr. 2-ga
Vabandan juba ette, et tekst on rämedavõitu, tundlikel palun mitte lugeda. Nimelt on mul selline probleem, et kui teen häda nr. 2, siis pean esimese pabula alati välja punnitama ja see on kõva, justkui oleks kõht kinni. Kui see on aga väljutatud, on roe täiesti normaalne. Millest selline tropp põhjustatud võiks olla?
-
Külaline
-
Külaline
Väike tabel sulle tutvumiseks
https://tervis.postimees.ee/6757086/mil ... valjaheide
https://tervis.postimees.ee/6757086/mil ... valjaheide
-
Külaline
-
Külaline
Loe teemat, tal pole ju kõht tegelikult kinni.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:05 Sööd vähe puu ja juurvilja. Kõhu paneb kinni liha, juust,riis.
Mul on vahel samamoodi. Ei ole osanud selles mingit probleemi näha. Ju siis on see kõige kauem pärasoole alumises otsas olnud junnike lihtsalt rohkem kuivanud.
-
Külaline
Siin on mingi lasteaed kokku tulnud, inimene punnitab potil, nii et silmad punnis ja siis keegi püüab väita et kõhukinnisust ei ole?!?!Guest kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:40Loe teemat, tal pole ju kõht tegelikult kinni.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:05 Sööd vähe puu ja juurvilja. Kõhu paneb kinni liha, juust,riis.
Mul on vahel samamoodi. Ei ole osanud selles mingit probleemi näha. Ju siis on see kõige kauem pärasoole alumises otsas olnud junnike lihtsalt rohkem kuivanud.
-
Külaline
Ilmselt sa esimesest lausest kaugemale ei viitsinud lugeda. Silmad punnis?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 20:18Siin on mingi lasteaed kokku tulnud, inimene punnitab potil, nii et silmad punnis ja siis keegi püüab väita et kõhukinnisust ei ole?!?!Guest kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:40Loe teemat, tal pole ju kõht tegelikult kinni.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:05 Sööd vähe puu ja juurvilja. Kõhu paneb kinni liha, juust,riis.
-
Külaline
Viinuska paneb just lippama selle.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 12:01 Viinuskat tarbid liiga palju.
-
Külaline
Täiega võib panna, kuna hävitab palju normaalseid seedebaktereid.
Aga see esimene väike tropp on tekkinud ilmselt ammu enne viina viskamist. Ega siis soolestik tööta paari tunni kaupa. Jääkained kogunevad ikka pikema perioodi jooksul.
-
Külaline
Minu soovitused. Tekita kindel rütm. Näiteks igal hommikul. Kui juba potil oled, sis alguses tuleb suurem ports prauhti. Aga veel ei ole kõik. Oota natuke ja siis tuleb Tiugu ehk veel väike junn. Siis ongi kõik. Aga kui Tiugut ära ei oota, siis järgmisel päeval ongi see kõva tropp.
-
Külaline
Ära tee endale sellest mingit probleemi. On nagu on ja ilmselt on su seedimine täiesti korras. Kui pelgad mingit anomaaliat, tunned valusid või ebamugavust või mingit muutust seedimises, pöördu arsti poole.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 11:59 Vabandan juba ette, et tekst on rämedavõitu, tundlikel palun mitte lugeda. Nimelt on mul selline probleem, et kui teen häda nr. 2, siis pean esimese pabula alati välja punnitama ja see on kõva, justkui oleks kõht kinni. Kui see on aga väljutatud, on roe täiesti normaalne. Millest selline tropp põhjustatud võiks olla?
Aga muidu pole selles küll midagi imelikku, et esimene väljuv osa on kuivem.
-
Külaline
Panebki, aga kui ikka korralikult tsüklis olla, siis tekib selle virtsa ette prunt, mida peab ikka korralikult välja punnitama, enne kui paisu valla saab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist