Kuidas teile Rendini reklaam meeldib

vana hea klassika
Külaline

Kuidas teile Rendini reklaam meeldib

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Mina nägin hiljuti nende reklaami “su naine tahab uut”
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minu arust see on antireklaam, mina seda platvormi küll ei kasutaks.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

No kuni mind hullarisse ei panda, pole mul järelikult selle firmaga mingit asja.
Külaline

Mina pole selle firma sihtgrupp - olen 30 aastat ise oma kinnisvara välja üürimise ja haldusega suurepäraselt hakkama saanud. Seega jätavad ka reklaamid külmaks.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2025 16:53 Mina pole selle firma sihtgrupp - olen 30 aastat ise oma kinnisvara välja üürimise ja haldusega suurepäraselt hakkama saanud. Seega jätavad ka reklaamid külmaks.
Küsimus ei olnud sinust ega sinu kinnisvarast, vaid sellest et selline reklaam on sobimatu, vahet pole, milline firma midagi sellist kasutab. Küll on siin imelikke inimesi. Oled vist sama, kes kuskil muruniiduki teemas hakkas jahvatama, et temal niidab aednik. Täiesti asjassepuutumatu info.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 19 Mai 2025 15:59 Minu arust see on antireklaam, mina seda platvormi küll ei kasutaks.
Esimest korda elus saan Tolmukübemega milleski ka nõustuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2025 17:18Küsimus ei olnud sinust ega sinu kinnisvarast, vaid sellest et selline reklaam on sobimatu,
No aga kus ma siis saan kiitlemas käia, et mul on palju kinnisvara ja 16 aastat noorem mees? Kas siin seda teha siis ei tohi? Ma ei saa ju tänaval suvalisi inimesi tülitama hakata ja rääkida neile, et mul läheb elus hästi, sest mul on palju kinnisvara, mida välja üürin. On ju nii?
Külaline

Meenus kuidas Rendini algusaegadel podcastis Kinnisvarajutud Rendinit taevani kiideti ja soovitati ja siis järsku avaldas Rendin reklaami, et maaklerid on laisad, lollid kasutud. Podcasti eestvedaja oli maakler :D
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2025 17:41No aga kus ma siis saan kiitlemas käia, et mul on palju kinnisvara ja 16 aastat noorem mees? Kas siin seda teha siis ei tohi? Ma ei saa ju tänaval suvalisi inimesi tülitama hakata ja rääkida neile, et mul läheb elus hästi, sest mul on palju kinnisvara, mida välja üürin. On ju nii?
Nuu, saad ikka. Nüüd soojal ajal vanainimesed istuvad bussipeatustes, vaju aga kõrvale ja muudkui plädise :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2025 17:18
Guest kirjutas: 19 Mai 2025 16:53 Mina pole selle firma sihtgrupp - olen 30 aastat ise oma kinnisvara välja üürimise ja haldusega suurepäraselt hakkama saanud. Seega jätavad ka reklaamid külmaks.
Küsimus ei olnud sinust ega sinu kinnisvarast, vaid sellest et selline reklaam on sobimatu, vahet pole, milline firma midagi sellist kasutab. Küll on siin imelikke inimesi. Oled vist sama, kes kuskil muruniiduki teemas hakkas jahvatama, et temal niidab aednik. Täiesti asjassepuutumatu info.
Minu meelest oli teemaalgatus sõna-sõnalt sellest, kas või kuidas see reklaam meeldib. Ja mina vastasin, et jätab külmaks. Seda seetõttu, et ma pole sihtgrupp. Ning ennetamaks siinseid tegelasi, kes sind siis kohe poetaguseks hakkavad sõimama, lisasin juurde, et olen oma kinnisvaraga ise hakkama saanud. Aga ei, ikka tuleb keegi, kes teab paremini, millest peab rääkima ja millest ei tohi.

Ma pole muide see kohalik pr Pardifilee ja 16 aastat nooremad mehed mind ja ei huvita.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2025 17:41
Külaline kirjutas: 19 Mai 2025 17:18Küsimus ei olnud sinust ega sinu kinnisvarast, vaid sellest et selline reklaam on sobimatu,
No aga kus ma siis saan kiitlemas käia, et mul on palju kinnisvara ja 16 aastat noorem mees? Kas siin seda teha siis ei tohi? Ma ei saa ju tänaval suvalisi inimesi tülitama hakata ja rääkida neile, et mul läheb elus hästi, sest mul on palju kinnisvara, mida välja üürin. On ju nii?
Katsu oma kadedusest ükskord üle saada. Kõrvad jooksevad juba s.tavett.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 19 Mai 2025 15:59 Minu arust see on antireklaam, mina seda platvormi küll ei kasutaks.
Minu meelest ka ääretult maitsetu reklaam. Teha haiguse arvelt nalja on lihtsalt väga kohatu ja nõme. 90-ndatel võis sarnaseid vaimuvälgatusi kohata, aga praegu võiks küll olla pisut rohkem arenenud...
Külaline

Seda seetõttu, et ma pole sihtgrupp. Ning ennetamaks siinseid tegelasi, kes sind siis kohe poetaguseks hakkavad sõimama, lisasin juurde, et olen oma kinnisvaraga ise hakkama saanud.
Ma pole ka sihtgrupp, aga ei tunne mingit vajadust hakkama kedagi veenma, et ma pole poetagune, vaid mul on hoopis see, see ja see. Ega selleks ei pea olema sihtgrupp, et mingist reklaamist midagi arvata.
Külaline

Mulle meeldib. Mul on vildakas huumorisoon tänapäeva mõistes.
Tegelikult tänapäevase suhtumise puhul, kus ei tohiks kedagi solvata, ega tundeid riivata, siis on see reklaam sobimatu.
Külaline

Reklaamiteoorias on sihuke idee, et kõikse tähtsam asi reklaami juures pidavat olema selle Märkamine! Kohati jätavad need reklaamiteoreetikud juba mulje, et Märkamine on kõige alus ja Märkamine tähendab automaatselt tohutut käibe kasvu ja vägevat edu. Ja sestap püütaksegi pongestada reklaamid iga hinna eest võimalikult provotseerivaks - noh, et ikka Märgataks!

Ja teine samasugune reklaamiteooria lahe idee on Tuttavlikkus. Noh, need reklaamigurud oletavad, et kui mingi asi tundub Tuttav, siis inimesed järelikult tormavad ostma seda asja või kasutama seda teenust. Paljalt sellepärast, et on Tuttav. Ja seetõttu loobitakse terve linn täis mingit sisutut pahna, hardas lootuses, et vot kui asja Märgatakse, ja kui see asi pika Märkamisega ja sellest rääkimise kaudu on muutunud Tuttavaks - vot siis saabub firmale kuldne ajastu, kus kõik tormavad just sellele firmale tormi.

Tutkit. Ma just rentisin oma sugulasest jäänud korteri välja - ega kasutanud tolle ettevõtte teenust, ehkki olin toda nn reklaami juba näinud. Teadlikult. Teooria on üks asi, ent praktikas peavad mingi asja tarbimiseks olema siiski ka mingid positiivsed emotsioonid. Mitte halvustamine ja minu hulluks tembeldamine, kui ma nende ettevõtte teenust kasutada otsustaksin.

Ja kõige tagatipuks võidakse vaimsete häiretega inimeselt, kes istub kinni hullaris, võtta ära teovõime. Ehk siis tühistatakse ka kõik tema viimase aja tehingud ja too ettevõte jääb pika ninaga. Ühesõnaga - kasutu reklaam.
Külaline

Nagu ütles Jack Sparrow - probleem ei ole probleemis. Probleem on sinu suhtumises probleemi.
E kui ma samastan end oma vaimse probleemiga, mõtlen edasi teo või otsustusvõime kaotusele. Pean end hulluks, haigeks.
Aga võib suhtuda, et lähen hullarisse närve turgutama, et saada paremaks. Võtan vaimu parandamise puhkuse ja tulen sealt välja tervemana, paremate mõtetega :)
Ja ega eesti keeles ongi nii, et haiglasse pannakse. Ei öelda et ma läksin haiglasse. Mul on kopsupõletik. Mind pandi haiglasse. Alati pannakse haiglasse.
Külaline

Pakendikeskusel on andekad reklaamid. See ei ole andekas ega vaimukas.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 08:55 Nagu ütles Jack Sparrow - probleem ei ole probleemis. Probleem on sinu suhtumises probleemi.
E kui ma samastan end oma vaimse probleemiga, mõtlen edasi teo või otsustusvõime kaotusele. Pean end hulluks, haigeks.
Aga võib suhtuda, et lähen hullarisse närve turgutama, et saada paremaks. Võtan vaimu parandamise puhkuse ja tulen sealt välja tervemana, paremate mõtetega :)
Ja ega eesti keeles ongi nii, et haiglasse pannakse. Ei öelda et ma läksin haiglasse. Mul on kopsupõletik. Mind pandi haiglasse. Alati pannakse haiglasse.
See kehtib küll, kuid ikkagi teatud piirini. Päris lõpmatuseni ka ei saa leierdada, et kõik sõltuvat ainult sinu suhtumisest. Nii võib täiesti rappa jõuda lõpuks.

Mäletan, kunagi oli ka mingi rahva meelepaha tekitanud reklaam, mida see reklaamis, seda ei mäleta, aga seal reklaamis lohistati vanainimest autol järel. Ja kui inimesed selle peal pahameelt avaldasid, siis hõiskas reklaamifirma rõõmsalt, et näe, kui tore! Inimesed märkasid ju! Ja samuti räägiti sama juttu, et suhtumine olevat sinu enese peas.

Tänapäeval ei mäleta enam mitte keegi, mida seal reklaamiti. Küll aga on meeles auto järel lohisev vanaproua. Kas see reklaam täitis oma eesmärgi?

Ei. Küll aga võib öelda, et see reklaam oli üks paljudest, mis aitas muuta meie ühiskonda tuimemaks, ükskõiksemaks. Harjutas meid vaigistama oma loomulikku ehmatust ja sundis meid kujutlema, et "ah, kõik probleem on ainult minu enda peas, tegelikult probleemi polegi!" Nagu ka see praegune hullari-reklaam. (No näe, juba me räägime sellest kui hullarireklaamist, ilma et enam üldse mäletakski, mida see üldse reklaamis.)
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 08:31 Reklaamiteoorias on sihuke idee, et kõikse tähtsam asi reklaami juures pidavat olema selle Märkamine! Kohati jätavad need reklaamiteoreetikud juba mulje, et Märkamine on kõige alus ja Märkamine tähendab automaatselt tohutut käibe kasvu ja vägevat edu. Ja sestap püütaksegi pongestada reklaamid iga hinna eest võimalikult provotseerivaks - noh, et ikka Märgataks!

Ja teine samasugune reklaamiteooria lahe idee on Tuttavlikkus. Noh, need reklaamigurud oletavad, et kui mingi asi tundub Tuttav, siis inimesed järelikult tormavad ostma seda asja või kasutama seda teenust. Paljalt sellepärast, et on Tuttav. Ja seetõttu loobitakse terve linn täis mingit sisutut pahna, hardas lootuses, et vot kui asja Märgatakse, ja kui see asi pika Märkamisega ja sellest rääkimise kaudu on muutunud Tuttavaks - vot siis saabub firmale kuldne ajastu, kus kõik tormavad just sellele firmale tormi.

Tutkit. Ma just rentisin oma sugulasest jäänud korteri välja - ega kasutanud tolle ettevõtte teenust, ehkki olin toda nn reklaami juba näinud. Teadlikult. Teooria on üks asi, ent praktikas peavad mingi asja tarbimiseks olema siiski ka mingid positiivsed emotsioonid. Mitte halvustamine ja minu hulluks tembeldamine, kui ma nende ettevõtte teenust kasutada otsustaksin.

Ja kõige tagatipuks võidakse vaimsete häiretega inimeselt, kes istub kinni hullaris, võtta ära teovõime. Ehk siis tühistatakse ka kõik tema viimase aja tehingud ja too ettevõte jääb pika ninaga. Ühesõnaga - kasutu reklaam.
Üks loll jutt teise otsa. Esiteks räägib reklaam sellest, et nad üürivad su korteri välja, kui sa üürnike süül oled hullarisse jõudnud, mitte hull, kuna nende teenust kasutad.
Teiseks ei tühista keegi tehinguid, mis toimusid ENNE teovõimetuks tunnistamist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist