See on siis tervislik toit?
Kas pudru teeb paksuks?
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:08 Toorest liha 3x päevas, alustades hommikusöögist?See peab olema mingi nali. Enne sööks 3x päevas putru, kui seda jõledust, mida sina endale sisse ajad.
Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:13Millest see mahl tehtud on? Kas need antivitamiinid su mahlas ei nulli kogu pingutust keha puhtana hoida ja ainult kehale vajaliku tarbimise mõtet? Kas karnivoorid tarbivad vahelduse mõttes puuviljamahlu lisaks veele? Rämpstoit on ainult loomne?
Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:53Mahl sisaldab täiesti kasutuid süsivesikke ja jubedalt suhkrut.
Ma ei ole ka ideaalne. Mahl võib teatud juhtudel paremini hüdreerida, kuna sisaldab elektrolüüte.Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 14:14See on siis tervislik toit?Toores loomaliha mõtteu mahlajoogiga?
Pudrusööjad ei mõistagi naturaalse, terve inimese kontseptsiooni. Toores liha on palju toitainerikkam ja annab rohkem energiat. Puudub vajadus kogu päeva vältel pidevalt süüa või näksida. Puudub ka igasugune söögitegemine ja hommikurutiin – ärkan üles, käin kusel, võib-olla lonks vett ja annan minna. Teen silmad lahti ning kohe on energia laes – ja nii stabiilselt kuni magamaminekuni välja.
Minu jaoks on samamoodi jõledus see, kuidas inimesed söövad hommikuti pehmeks massiks keedetud jahvatatud seemneid, sinna kõrvale hammustavad vee ja pärmiga segatud ning kõvaks küpsetatud jahumassi, ja selle kõige peale rüüpavad kuumutatud oaseemnevett.
Mis antitoitainetess puudub - seemend on taime beebi, seda kaitseb taim kõige rohkem. Seemned on taime kõige mürgisem osa.
-
Külaline
Mingi suvaline poe pakimahl on kõige mõttetum toode üldse.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 17:59Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:08 Toorest liha 3x päevas, alustades hommikusöögist?See peab olema mingi nali. Enne sööks 3x päevas putru, kui seda jõledust, mida sina endale sisse ajad.
Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:13Millest see mahl tehtud on? Kas need antivitamiinid su mahlas ei nulli kogu pingutust keha puhtana hoida ja ainult kehale vajaliku tarbimise mõtet? Kas karnivoorid tarbivad vahelduse mõttes puuviljamahlu lisaks veele? Rämpstoit on ainult loomne?Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:53Mahl sisaldab täiesti kasutuid süsivesikke ja jubedalt suhkrut.Ma ei ole ka ideaalne. Mahl võib teatud juhtudel paremini hüdreerida, kuna sisaldab elektrolüüte.Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 14:14See on siis tervislik toit?Toores loomaliha mõtteu mahlajoogiga?
Pudrusööjad ei mõistagi naturaalse, terve inimese kontseptsiooni. Toores liha on palju toitainerikkam ja annab rohkem energiat. Puudub vajadus kogu päeva vältel pidevalt süüa või näksida. Puudub ka igasugune söögitegemine ja hommikurutiin – ärkan üles, käin kusel, võib-olla lonks vett ja annan minna. Teen silmad lahti ning kohe on energia laes – ja nii stabiilselt kuni magamaminekuni välja.
Minu jaoks on samamoodi jõledus see, kuidas inimesed söövad hommikuti pehmeks massiks keedetud jahvatatud seemneid, sinna kõrvale hammustavad vee ja pärmiga segatud ning kõvaks küpsetatud jahumassi, ja selle kõige peale rüüpavad kuumutatud oaseemnevett.
Mis antitoitainetess puudub - seemend on taime beebi, seda kaitseb taim kõige rohkem. Seemned on taime kõige mürgisem osa.
Kaua sa sellist toitumist harrastanud oled? Kuidas tervis vastu peab?
-
Külaline
Alustan hommikuid kahe teraleivaga, millel 100g lõhefileed ja 2 keedumuna. Putru söön 1-2 nädalavahetuse hommikul kuus. Energia on koguaeg laes, magan ööpäevas 6-7h.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 17:59Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:08 Toorest liha 3x päevas, alustades hommikusöögist?See peab olema mingi nali. Enne sööks 3x päevas putru, kui seda jõledust, mida sina endale sisse ajad.
Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:13Millest see mahl tehtud on? Kas need antivitamiinid su mahlas ei nulli kogu pingutust keha puhtana hoida ja ainult kehale vajaliku tarbimise mõtet? Kas karnivoorid tarbivad vahelduse mõttes puuviljamahlu lisaks veele? Rämpstoit on ainult loomne?Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 13:53Mahl sisaldab täiesti kasutuid süsivesikke ja jubedalt suhkrut.Ma ei ole ka ideaalne. Mahl võib teatud juhtudel paremini hüdreerida, kuna sisaldab elektrolüüte.Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 14:14See on siis tervislik toit?Toores loomaliha mõtteu mahlajoogiga?
Käid kusel? Niiviisi räägib keegi naine? Täielik Kolmas Eesti. Isegi mehed ei ole nii labased.
-
Külaline
Toorest liha vähem kui aasta. Loomse toidu keskselt olen toitunud praktiliselt kogu elu, selle vahega, et varasemalt oli lihal palju väiksem osakaal - peamised kalorid tulid piimast, piimatoodetest ja poolfabrikaatidest. Kartulit ja saia tarbisin ka, aga need moodustasid suhteliselt väikse osa tervikust, mistõttu oli suhteliselt kerge "orjatoit" ja kõik muu rämps välja vahetada. Tervisega ei ole probleeme olnud ega ole praegu ka - toore liha lisamine tõstis kõik hoopis uuele tasemele.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 18:06 Mingi suvaline poe pakimahl on kõige mõttetum toode üldse.
Räägin jah. Miks üldse eeldad, et olen naine?Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 18:16Käid kusel? Niiviisi räägib keegi naine? Täielik Kolmas Eesti. Isegi mehed ei ole nii labased.
-
Külaline
Ah see orjajutt on tõesti tuttav ühest teiselt-või siis ilmselt sinult-idikalt, kes taolist labasust poliitikateemades levitab. Ori, alam jne.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 18:38Toorest liha vähem kui aasta. Loomse toidu keskselt olen toitunud praktiliselt kogu elu, selle vahega, et varasemalt oli lihal palju väiksem osakaal - peamised kalorid tulid piimast, piimatoodetest ja poolfabrikaatidest. Kartulit ja saia tarbisin ka, aga need moodustasid suhteliselt väikse osa tervikust, mistõttu oli suhteliselt kerge "orjatoit" ja kõik muu rämps välja vahetada. Tervisega ei ole probleeme olnud ega ole praegu ka - toore liha lisamine tõstis kõik hoopis uuele tasemele.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 18:06 Mingi suvaline poe pakimahl on kõige mõttetum toode üldse.
Räägin jah. Miks üldse eeldad, et olen naine?Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 18:16Käid kusel? Niiviisi räägib keegi naine? Täielik Kolmas Eesti. Isegi mehed ei ole nii labased.
-
Külaline
Eesti keeles on see mäletsejad, mitte mingi ruminantne loom.Tervislik toitumine on ruminantsed loomad
-
Külaline
"Orjatoidus" ei ole midagi labast, eriti selle teema kontekstis. Aga noh, hetk tagasi pidasid mind hoopis kellekski naiseks — ju siis tead paremini, kus ja mida ma kirjutamas olen käinud.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:34 Ah see orjajutt on tõesti tuttav ühest teiselt-või siis ilmselt sinult-idikalt, kes taolist labasust poliitikateemades levitab. Ori, alam jne.
Orjatoit on üks põhjustest, miks eestlaste orjapõlv nii pikaks venis ja miks meie rahva "orjameelsust" tänapäevalgi sageli esile tuuakse. Looduse seisukohast on see ju igati loogiline ja mõistetav, et näiteks tollased sakslased, kes sõid ümbritsevatest rahvastest märksa rohkem toorest ja pooltoorest liha ning olid seetõttu suuremad, tugevamad ja targemad, domineerisid siinset kamajahurahvast.
-
Külaline
Kust see info pärieb, et siinsed sakslased toorest liha sõid?Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 21:24"Orjatoidus" ei ole midagi labast, eriti selle teema kontekstis. Aga noh, hetk tagasi pidasid mind hoopis kellekski naiseks — ju siis tead paremini, kus ja mida ma kirjutamas olen käinud.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:34 Ah see orjajutt on tõesti tuttav ühest teiselt-või siis ilmselt sinult-idikalt, kes taolist labasust poliitikateemades levitab. Ori, alam jne.
Orjatoit on üks põhjustest, miks eestlaste orjapõlv nii pikaks venis ja miks meie rahva "orjameelsust" tänapäevalgi sageli esile tuuakse. Looduse seisukohast on see ju igati loogiline ja mõistetav, et näiteks tollased sakslased, kes sõid ümbritsevatest rahvastest märksa rohkem toorest ja pooltoorest liha ning olid seetõttu suuremad, tugevamad ja targemad, domineerisid siinset kamajahurahvast.
-
Külaline
Ja sa arvad, et tänapäeval on liha endiselt kuidagi prestiižne toit, näitab mingit staatust? Ärka üles, loomne toit on mugav ja odav, teeb paksuks, laisaks ja haigeks. Eks taimne tavatoit ei ole ka ülemäära kallis aga näiteks loomsete toodete taimsed alternatiivid on väga kallid.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 21:24"Orjatoidus" ei ole midagi labast, eriti selle teema kontekstis. Aga noh, hetk tagasi pidasid mind hoopis kellekski naiseks — ju siis tead paremini, kus ja mida ma kirjutamas olen käinud.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:34 Ah see orjajutt on tõesti tuttav ühest teiselt-või siis ilmselt sinult-idikalt, kes taolist labasust poliitikateemades levitab. Ori, alam jne.
-
Külaline
Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 21:24"Orjatoidus" ei ole midagi labast, eriti selle teema kontekstis. Aga noh, hetk tagasi pidasid mind hoopis kellekski naiseks — ju siis tead paremini, kus ja mida ma kirjutamas olen käinud.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:34 Ah see orjajutt on tõesti tuttav ühest teiselt-või siis ilmselt sinult-idikalt, kes taolist labasust poliitikateemades levitab. Ori, alam jne.
-
Külaline
Samast kohast, kust ka eestlaste toitumisharjumused – ajaloolistest allikatest ja rahva mälust. Saksa toidukultuur on alati tugevalt liha ja vorstide ümber keerelnud. Toorest liha ja veretoite tarbiti laialdaselt kuni Teise maailmasõjani. Väike osa sellest traditsioonist on säilinud tänapäevani, näiteks Mett on endiselt väga populaarne. Eesti verivorst pärineb ju samast kultuuriruumist, kuid meie versioon on teraviljapõhise täidisega ja seda süüakse vaid kord aastas.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 21:36 Kust see info pärieb, et siinsed sakslased toorest liha sõid?
Ei, pudrust elatujad ei ole orjad mitte prestiižikuse pärast, vaid nad ongi füüsiliselt väiksemad, neil on väiksem ja hapram luustik, viletsam tervis, madalam testosteroon ning nad on rumalamad ja käitumiselt alandlikumad. Aju ja närvisüsteem vajavad normaalseks talituseks loomseid toitaineid ja kolesterooli, nagu kõik muu. Araabiamaades orjad tihti kastreeriti vastupanu ennetamiseks, taimne toit on sisuliselt sama asi – ühiskonna kastreerimine.Külaline kirjutas: ↑16 Mai 2025 22:49Ja sa arvad, et tänapäeval on liha endiselt kuidagi prestiižne toit, näitab mingit staatust? Ärka üles, loomne toit on mugav ja odav, teeb paksuks, laisaks ja haigeks. Eks taimne tavatoit ei ole ka ülemäära kallis aga näiteks loomsete toodete taimsed alternatiivid on väga kallid.
-
Külaline
Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:32 Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.
-
Külaline
Ants, ära tee loomaaia tasemel nalju.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:48Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:32 Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.
-
Külaline
Ja ma ei ole mingi kasutaja "Ants". Sul mingi alaväärsuskompleks või?Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:55Ants, ära tee loomaaia tasemel nalju.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:48Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:32 Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.
-
Külaline
Iga suvaline inimene suudab end lihast igapäevaselt toita. Kui ta seda ei tee, järelikult ei maitse. Kui keeruline on aru saada? Söön seda, mis meeldib.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:48Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:32 Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.
-
Külaline
Mitu lollakat siin siis on? Kohutav.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:58Ja ma ei ole mingi kasutaja "Ants". Sul mingi alaväärsuskompleks või?
-
Külaline
Madal kolesteroolitase ja loomsete vitamiinide puudulikkus põhjustavad muu hulgas ka kergesti ärritumist, meeleoluhäireid ja süvendavad alaväärsuskompleksi teket.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 01:01Iga suvaline inimene suudab end lihast igapäevaselt toita. Kui ta seda ei tee, järelikult ei maitse. Kui keeruline on aru saada? Söön seda, mis meeldib.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:48Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:32 Sul on mingi lapsepõlvetrauma koos ülimadala enesehinnanguga. Oled ilmselt rumalast ja ülivaesest perest, tohutute kompleksidega. Ma saan kohe 55, liha on alati laual olnud, puudust pole millestki tundnud, mingit orjajuttu ja liha ülistamist kuulen esimest korda elus.
Sul ei paista küll kupli all kõik korras olevat.
-
Külaline
Olen maailma kõige rahulikum ja toredam.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 01:16Madal kolesteroolitase ja loomsete vitamiinide puudulikkus põhjustavad muu hulgas ka kergesti ärritumist, meeleoluhäireid ja süvendavad alaväärsuskompleksi teket.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 01:01Iga suvaline inimene suudab end lihast igapäevaselt toita. Kui ta seda ei tee, järelikult ei maitse. Kui keeruline on aru saada? Söön seda, mis meeldib.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:48
Kui suudate kogu siit läbi käinud jutu kokkuvõtvalt prestiiži või staatuseküsimuseks taandada, siis kas te lihtsalt ei suuda kaasa mõelda või on peavad endil olema sügavad kompleksid.
Sul ei paista küll kupli all kõik korras olevat.
Toore liha söömine ja kamba kõige rumalam olek ei mõju hästi-seega otsi abi, su toore liha söömise jutt on debiilne, liitu mingi erakonnaga, saa oma kibestumisest üle. Sellised sinusugused jubetised on ennearvamatud.
-
Külaline
Nonoh. Ära nüüd ikka nii ka üldista. Sööme kogu aeg ja läbi aasta, sest maitseb.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2025 00:38Eesti verivorst pärineb ju samast kultuuriruumist, kuid meie versioon on teraviljapõhise täidisega ja seda süüakse vaid kord aastas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 11 külalist