Just sellepärast ei pea ma õigeks kaotatud asja eest karistamist. Minu meelest ebaõiglane. Olgu, töökohal võib ametikohustuste unustamise eest ka karistada saada, seda jah, aga ma mõtlen, eraelus.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2025 13:34 Mul ka laps kaotab asju. Õnneks küll veidi niiöelda vähetähtsaid asju nagu kindad ja mütsid. Nüüd ajaga on paremaks läinud. On hoolsam, sest tal on alati asjad kaasas, millest tema tervis sõltub. See on hästi treeninud. Kooliteed alustas, oleks ta ennast ka kuhugi ära kaotanud. Aga ju siis minu igapäevasest kaagutamisest on ka lisakasu olnud.
Aga eks see ole minu poolt veidi silmakirjalik loengut pidada, sest ma ise olen ka hull tuulepea ja kaotan ka asjusamas päris tähelepanuta ei saa sellist käitumist jätta.
Kuid siis peab laps püüdma heaks teha ja asja üles otsida. Väga muretu ja süüdimatu suhtumine "Ah? No kadus, jah..." mulle ei sobi. Seetõttu olen tõsist nägu teinud ja öelnud, et püüdke olla hoolsamad, mul ei ole lõputult aega, et poode mööda traavida ja uusi osta ja mõni asi maksab ka päris palju raha. Inimesed on tähtsamad kui asjad küll, aga kui asjadesse väga hooletult suhtuma hakatakse, see ei sobi.