Teiste üle rõõmustamine
-
Külaline
Teiste üle rõõmustamine
Kas te rõõmustada teiste üle, kui neil on tore või läheb hästi.
Või kurvastate hoopis, et teil seda pole.
Nt kuidas te vaatate teiste reisi või mingeid muid pilte, mille üle nemad tunnevad head meelt. Kas teid rõõmustab teiste väike õnnetunne või tekib keskendumine oma elu puudustele?
Või kurvastate hoopis, et teil seda pole.
Nt kuidas te vaatate teiste reisi või mingeid muid pilte, mille üle nemad tunnevad head meelt. Kas teid rõõmustab teiste väike õnnetunne või tekib keskendumine oma elu puudustele?
-
Külaline
ikka rõõmustan! Isegi kui vahel natuke kriibib, siis ei luba kadedusel võimu võtta ja püüan sõbra-sugulase rõõmu pärast rõõmu tunda.
-
Külaline
Ikka rõõmustan, aga kellegi reisipilte ei hakka relva ähvardusel ka vaatama, kui pole just mõni harv tõeliselt õnnestunud foto. See reisipiltide seltskonnaga vahtimine jäi kusagile 1990ndatesse, praegu oleks see natuke palju imelik.
-
Külaline
vaatan hea meelega reisipilte, kui neist on tehtud väga hoolikas valik ja kui neid on max 20 tk.
-
Külaline
Ega sellist reisipiltide näitamist enam ei tehtagi, kui vanasti. Et nüüd näitan kogu reisi pilte. Nüüd on iga päev, sotsmeedia vahendusel postitatakse üksikud pildid söögist, kaunist kohast, mõnusast ööbimiskohast, matkast, rannast, basseinist kui ollakse reisil. Aga ka kodusest elust, kontsertidest, elamustest.
-
Külaline
Päris kindlasti ei ole reisipiltide näitamine 1990ndate teema, vaid sama asjakohane tegevus tänapäevalgi ikka.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2025 09:21 Ikka rõõmustan, aga kellegi reisipilte ei hakka relva ähvardusel ka vaatama, kui pole just mõni harv tõeliselt õnnestunud foto. See reisipiltide seltskonnaga vahtimine jäi kusagile 1990ndatesse, praegu oleks see natuke palju imelik.
Aga ära siis vaata, ega keegi käsi. Minu arust on reisipildid pigem selline neutraalne teema, mida sobib somesse postitada. Oluline on just hea valik ja mitte liiga suur hulk.
Vastasel juhul tekib küsimus, et mida siis üldse postitada tohib? Ära on juba tüüdanud need lõputud maastiku- või lillepildid.
-
Külaline
Mis kuupäeval see imelikuks muutusKülaline kirjutas: ↑12 Mai 2025 09:21 See reisipiltide seltskonnaga vahtimine jäi kusagile 1990ndatesse, praegu oleks see natuke palju imelik.
Praegu jõuavad inimesed palju kaugematesse, põnevamatesse paikadesse reisida kui 90-datel.
-
Külaline
Ja pole neid kaamel-kaamli taustal pilte sugugi huvitavam kohustuslikus korras vahtida kui üheksakümnendatel. Aga minu poolest postitage mida tahes oma sotsiaalmeediasse, ega ma neid vahtima pea. Loodetavasti keegi sellistest postitajatest ei arva, et nagu peaks ja jube huvitav on.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2025 12:51Mis kuupäeval see imelikuks muutusKülaline kirjutas: ↑12 Mai 2025 09:21 See reisipiltide seltskonnaga vahtimine jäi kusagile 1990ndatesse, praegu oleks see natuke palju imelik.![]()
Praegu jõuavad inimesed palju kaugematesse, põnevamatesse paikadesse reisida kui 90-datel.
-
Külaline
Minul küll on teiste üle hea meel, kui neil hästi läheb(paremini kui mul). Eks kadedus ikka vahel kriibib aga mitte pahatahtlikult. Kui teine selle paremaga just otse nina all ei eputa meelega.
-
Külaline
Miks sa arvad, et keegi neid vahtida tahab? Minu arust on ikka väga imelik kogu aeg mingit reportaaži teha, nüüd sõin seda, nüüd olen kodus, nüüd olen matkal. Miks selliseid igapäevaseid asju muudkui postitada, surmigav ja sellistest inimestest ka palju ei arva, kes pidevalt nii teevad.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2025 09:55 Ega sellist reisipiltide näitamist enam ei tehtagi, kui vanasti. Et nüüd näitan kogu reisi pilte. Nüüd on iga päev, sotsmeedia vahendusel postitatakse üksikud pildid söögist, kaunist kohast, mõnusast ööbimiskohast, matkast, rannast, basseinist kui ollakse reisil. Aga ka kodusest elust, kontsertidest, elamustest.
-
Külaline
Ega tea, kas keegi neid vahtida tahab, aga nii tehakse, et postitatakse pilte. Ja siis räägitakse, et neid teiste ilusa elu pildid mõjuvad halvasti. Hakatakse end võrdlema ja tekitab kadedust. Nii et paremaks vaimseks terviseks soovitatakse neid hoopis mitte vaadata.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2025 19:53Miks sa arvad, et keegi neid vahtida tahab? Minu arust on ikka väga imelik kogu aeg mingit reportaaži teha, nüüd sõin seda, nüüd olen kodus, nüüd olen matkal. Miks selliseid igapäevaseid asju muudkui postitada, surmigav ja sellistest inimestest ka palju ei arva, kes pidevalt nii teevad.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2025 09:55 Ega sellist reisipiltide näitamist enam ei tehtagi, kui vanasti. Et nüüd näitan kogu reisi pilte. Nüüd on iga päev, sotsmeedia vahendusel postitatakse üksikud pildid söögist, kaunist kohast, mõnusast ööbimiskohast, matkast, rannast, basseinist kui ollakse reisil. Aga ka kodusest elust, kontsertidest, elamustest.
-
Külaline
Kui ma päris aus olen, siis minu puhul vist sõltub natuke inimesest. Inimeste puhul, kes mulle meeldivad, küll rõõmustan. Aga ebameeldivate inimeste puhul pigem kas jätab ükskõikseks või mõtlen isegi, et see edu on ebaõiglane.. no olen selline madala mõtlemisega inimene. Samas neid ebameeldivaid inimesi on mu maailmas umbes 2, kõik ülejäänud on meeldivad.
-
Külaline
Kes harva paneb oma pilte üles, olgu reisi või misiganes pildid, neid ikka vaatan, sest ju siis tal on mida näidata. Kes pidevalt oma elu piltidesse jagab, need pigem lasen üle, sest nagunii teada, mis värk on.
-
Külaline
postitan ka ise FB-s väga harva - enamasti ongi siis tegu reisiga. 5-6 parimat pilti reisi kohta. Ilmselt ikka vaadatakse, sest kommenteeritakse ka. Teiste reisipildid FB-s meeldivad, eriti kui on põnev reisisiht või endalegi tuttav koht.
Ma ei mõista neid, kes täiesti "vihkavad" teiste paari reisipilti ja neid surmigavaks peavad. Sõbrad ju ikkagi, võiks niipalju hoolida, et nende rõõmu jagada.
Tundub pigem nagu kadedus.
Ma ei mõista neid, kes täiesti "vihkavad" teiste paari reisipilti ja neid surmigavaks peavad. Sõbrad ju ikkagi, võiks niipalju hoolida, et nende rõõmu jagada.
-
Külaline
Tuli ära, nagu öeldakse.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 08:28Tundub pigem nagu kadedus.
-
Külaline
Siin ju öeldigi, et kui ei huvita, siis ei vaata, aga riputage neid üles, nagu hing ihkab. Lihtsalt kerin edasi.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 08:28 postitan ka ise FB-s väga harva - enamasti ongi siis tegu reisiga. 5-6 parimat pilti reisi kohta. Ilmselt ikka vaadatakse, sest kommenteeritakse ka. Teiste reisipildid FB-s meeldivad, eriti kui on põnev reisisiht või endalegi tuttav koht.
-
Külaline
ok, reisipildid ei huvita. Aga mis sind huvitab? Milliseid pilte peaks su sõbrad jagama, et need sind kõnetaks? Toit, lapsed, loomad, kultuurielamus?Guest kirjutas: ↑13 Mai 2025 10:06Siin ju öeldigi, et kui ei huvita, siis ei vaata, aga riputage neid üles, nagu hing ihkab. Lihtsalt kerin edasi.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 08:28 postitan ka ise FB-s väga harva - enamasti ongi siis tegu reisiga. 5-6 parimat pilti reisi kohta. Ilmselt ikka vaadatakse, sest kommenteeritakse ka. Teiste reisipildid FB-s meeldivad, eriti kui on põnev reisisiht või endalegi tuttav koht.
-
Külaline
Kas sind nagu tõega huvitab, mida mingit suvalist inimest huvitab? Aga kui huvitab, siis jah, reisipildid üldiselt ei huvita või kui siis ehk ses mõttes, et kui paksuks/vanaks/kõhnaks on keegi saanud/jäänud, keda pole aastaid näinud:-) Aga kas selle taustal on püramiidid vm Eiffeli torni nurk suurt ei huvita.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 12:12ok, reisipildid ei huvita. Aga mis sind huvitab? Milliseid pilte peaks su sõbrad jagama, et need sind kõnetaks? Toit, lapsed, loomad, kultuurielamus?
Aga postitage mida tahate. Mina vaatan kah mida tahan. Milleks muretseda, kas keegi vaatab ja naudib? Kui just mingi laigikogumisbisnes pole muidugi.
Ilusad ja ebatavalised looduspildid huvitavad. Toidupildid kah, kui nad just pole kolm kartulit ja kotlet kohustusliku salatiga stiilis.
-
Külaline
Ja siis sõbranna vihastab, miks sa tema pilte laikinud.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2025 10:06 aga riputage neid üles, nagu hing ihkab. Lihtsalt kerin edasi.
-
Külaline
Mina ei suuda teiste üle rõõmustada sageli. Mis konkreetselt reisimisse puutub, siis sellest on mul enamasti ükskõik-mulle ei meeldigi reisimine. Aga kui keegi saab kasvõi iga päev väljas söömas käia või toitu koju tellida ning osta ilma viimaseid sente kulutamata uued kingad või jope..vot siis on küll hea meel , aga samas omal pisarad silmas, sest mina ei saa seda mitte kunagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 5 külalist