Mis on see, mis paljudele meeldib, ent teile mitte?

vana hea klassika
Külaline

Mis on see, mis paljudele meeldib, ent teile mitte?

Postitus Postitas Külaline »

Mulle ei meeldi orhideed, mida üldiselt peetakse ju kinkimisel nö kindla peale minekuks - noh, et peen lill ja kõigile meeldib. Ma ei ole üldse eriti potilillede fänn, aga orhideed miskipärast tõepoolest kohe üldse ei meeldi. Kui pean valima, kas orhidee või üldse mitte lilli, siis eelistan üldse mitte lilli.
Külaline

Kõik need laulu-ja tantsusaated, “Su nägu kõlab tuttavalt, “Maskis laulja” jne. Aga tundub, et meie pere on üks väheseid, kes neid ei vaata. Isegi laste klassikaaslased imestavad, et oi kas te ei vaatagi 🙄
Külaline

Rukola (intensiivne maitse käib kõigest muust üle),
Avokaadod (täiesti maitsetud)
Oliiviõli (kibe)
Külaline

Mulle ei meeldi lõhnaõlid
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 20:33Mulle ei meeldi lõhnaõlid
+1!
Mina ka kannata parfüüme ei teiste ega enda peal. Kõige parem on lihtsalt puhta inimese lõhn.
Külaline

Filmid
Sportautod
Sätitud soengud
Ahjulõhe
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 20:47 Filmid
Sportautod
Sätitud soengud
Ahjulõhe
See on veits imelik, kui sa ütled, et sulle ei meeldi filmid. Kohe mitte ükski film ei meeldi? Kõlab sama umbmääraselt nagu see, kui öelda, et mulle ei meeldi toit.
Külaline

Tantsupidu tundub olevat rahva seas üsna populaarne üritus, aga mind jätab täiesti külmaks.
Ühtegi nö hommikuprogrammi, ei telekast ega raadiost, pole vähemalt 10 aastat tarbinud.
Nendest nö laulu ja tantsusaadetest vaatame mehega alati “Eesti otsib superstaari”, aga lapsi/teismelisi pole huvitanud see ka.
Bolt ja Wolt toidukullerteenus vist meeldib ka üsna paljudele. Ise pole kunagi midagi nendega tellinud.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 19:20 Mulle ei meeldi orhideed, mida üldiselt peetakse ju kinkimisel nö kindla peale minekuks - noh, et peen lill ja kõigile meeldib. Ma ei ole üldse eriti potilillede fänn, aga orhideed miskipärast tõepoolest kohe üldse ei meeldi. Kui pean valima, kas orhidee või üldse mitte lilli, siis eelistan üldse mitte lilli.
Mulle just orhideed meeldivad, aga et mul on detsembris sünnipäev, siis kingitakse mulle jõulutähti. Kinkimise hetkel on nad tõesti ilusad, aga juba paari päeva pärast hakkavad lehed ära kukkuma, no ei oska mina neid turba sees olevaid potililli kasta, kogu aeg on kas liiga palju või liiga vähe.
Aga teemasse ka, mulle ei meeldi mitmed toidud, mida teised armastavad (no päris palju ikka ja neid tõrvatilku meepotis ona ka palju, kus üks lisand kogu roa minu jaoks ära rikub, hea kui saan selle taldriku äärele nokkida, hulllem kui ta on kuidagi nii toidu sees, et ma maitset tunne, aga eemaldada ei saa).
Mulle ei meeldi igasugused motoriseeritud rauakolakad, mis kõnniteeedel kihutavad, nende puhul on vist küll nii, et kasutajatele meeldib ja ülejäänutele enamasti mitte.
Mulle ei meeldi taustamüra, kui raadio, telekas või lihtsalt muusika pannakse mängima taustaks. Kui kedagi näosaade vms huvitab siis vaadaku, ma panen ukse vahelt kinni kui mind häirib.
Lõhnaga pesupulbrid, üks hais hullem kui teine, liigset lõhnaõli suudan enamasti taluda kui neid erinevaid väiksele alal palju koos pole.
See et kodukassid linnas vabalt ringi hulguvad, hoidku oma loomi enda aias, mina ei vaja naabrikasside junne ega segikraabitud lilepeenraid ega haisutatud mis iganes neile tundub, et vajab üle piserdamist. Selles teemas olen ma raudselt vähemus, sest alati on enamus seisukohal, et kass on vaba loom ja peab saama käia kus soovib.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 22:18 Selles teemas olen ma raudselt vähemus, sest alati on enamus seisukohal, et kass on vaba loom ja peab saama käia kus soovib.
Kui kellelgi linnupesad hoovis kassi ära rüüstatud vms, siis see olevat ihtsalt looduslik valik ja aitavat nii isegi loodusele kaasa. Samas - inimene on ka looduse osa, ilmselt ei olda väga pahased, kui seiklushimuline kassike ise saab kogeda natuke looduslikku valikut.
Külaline

Rukola
Kuu-uurija ja selle saate juht
Kristel Aaslaid
Gerli Padar
Hanna Martinson
Hummus ja kikerherned üldiselt
Vürtsköömned
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 21:15
Sportautod
Sätitud soengud
Ahjulõhe
See on veits imelik, kui sa ütled, et sulle ei meeldi filmid. Kohe mitte ükski film ei meeldi? Kõlab sama umbmääraselt nagu see, kui öelda, et mulle ei meeldi toit.
Ma ei ole see, kellele filmid ei meeldinud. Aga minu meelest see küll imelik ei ole, kui inimesele filmid kohe üldse ei meeldi. See tähendab lihtsalt seda, et talle ei meeldi filme vaadata, eelistab mingeid muid tegevusi. No neid inimesi, kelle raamatud ei meeldi, kes ei loe, on ju palju.
Mina ka eriline filmisõber ei ole, aga mõnikord harva siiski mõnda filmi vaatan.

Aga mulle ei meeldi poodides käimine, šoppamine. Enamasti naised armastavad lihtsalt kaubanduskeskustes kolamist, aga mul hakkab seal üsna kohe füüsiliselt halb. Kui vähegi võimalik, tellin kõik netist. Kui on midagi, mille pärast pean kindlasti poodi minema, siis lähen otse konkreetsesse poodi, ostan ära, mis vaja ja ruttu minema.
Külaline

Oliiviõli(mõru minu jaoks igas variandis)
Podcastid ja e-raamatud
Tik-tok, Twitter(nüüd vist mingi x)
Kingitused(üleüldse)
Külaline

Karjääri tegemine

Meikimine
Külaline

Teatrilavastused telekas, ma annan sulle tappa tüüpi filmid, üldse ei meeldi kardemon. Tiktok ei meeldi, üldse ei salli sotsmeediat.
dmy
Kontakt:

Postitus Postitas dmy »

Telekas taustaks mängimas
Raadio taustaks mängimine
Kõikvõimalikud meelelahutussaated (maskid, reality jne)
Kassid-koerad
Võõrad imikud ja väikelapsed
Seltskonnamängud, üldse igasugune kohustuslik tegevus pidudel
Aiandus
Käsitöö
Kokkamine
Autode imetlemine
Šoppamine
Paberist raamatud ja üldse igasuguste asjase väljaprindid (piletid nt)
Kodulehtede kujunduses teksti asendamine piltidega ja loetelude asendamine kokkuvõtlike kirjeldustega
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 22:54Aga mulle ei meeldi poodides käimine, šoppamine. Enamasti naised armastavad lihtsalt kaubanduskeskustes kolamist, aga mul hakkab seal üsna kohe füüsiliselt halb. Kui vähegi võimalik, tellin kõik netist.
Sama siin. Vihkan poodides käimist. Kui midagi konkreetset on vaja, valin e-poest välja ja tellin koju proovimiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 21:15
Sportautod
Sätitud soengud
Ahjulõhe
Sama imelik, nagu ei meeldiks raamatud. Nagu mitte ükski ei kannataks lugeda.

Nii palju väga häid filme on tehtud.
Külaline

Telekas taustaks mängimas
Raadio taustaks mängimine
Need häirivad mind külas olles. Oma kodus omaette olles mitte.

Võõrad imikud ja väikelapsed- jube!
Seltskonnamängud, üldse igasugune kohustuslik tegevus pidudel- just seetõttu ma väga valin, millised peokutsed ma üldse vastu võtan.

Käsitöö- oleneb milline. Kudumine-heegeldamine pole minu teema, aga pahteldada ja maalritööd teha meeldib.

Autode imetlemine- täiesti arusaamatu "hobi".

Šoppamine- mõttetu aja- ja raharaiskamine.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 21:15
Sportautod
Sätitud soengud
Ahjulõhe
Miks imelik? Ma ei vaata mitte mingisuguseid filme, mitte kunagi. Täiesti mõttetu kunstiliik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, xqwerty ja 5 külalist