Ah, ei ole. Too siis näiteid 10 erineva hagi sisust, siis võib-olla natukene usun.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 23:05Paraku nii jabur see olukord hetkel ongi
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Tore, loodan, et nende seas on lisaks hooldusõigusele ka hagid seoses laimamise, ebaseadusliku jälitamise, ähvardamise, ässitamise jms.
-
Külaline
On küll takistanud, ja vägagi.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 21:13Isa ei ole kunagi takistanud ema ja laste kohtumisi, ära valeta.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 21:09Aga mees ei rikkunud midagi, kes on takistanud emal poegadega kohtuda?Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 20:24
Ei tehtud mingit notariaalselt ega muud kokkulepet ja seda teha ei saagi. Meil kehtivad nimelt seadused. Laste peamine elukoht otsustati kohtuistungil. Poegade elukoht jäi isa juurde, sest nad ise soovisid nii.
Tütre elukoht jäi ema juurde. Sealjuures on teisel vanemal õigus kohtuda eraldi elavate lastega kaks nädalalõppu kuus ja pooled pühade st. See on väga levinud kokkulepe, milliseid sõlmitakse massiliselt.
Paraku, ema rikkus seda kohtuotsust, mille tulemusi ta nüüd helbibki.
Oled elav vägivaldse manipulaatori musternäidis.
-
Külaline
Mis päevadel ja kuidas?
-
Külaline
Isa võiks laste sünnipäevade puhul äkki emagi tuppa kutsuda, mitte nii, et ema tuleb tordi ja õhupalliga värava taha nagu kardisant.
-
Külaline
See oli tema valik. Mingit kohtumist polnud kokku lepitud ja kohtu otsuse kohaselt ei pea need toimuma kodus
-
Külaline
Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:28See oli tema valik. Mingit kohtumist polnud kokku lepitud ja kohtu otsuse kohaselt ei pea need toimuma kodus
-
Külaline
Isa ei pea ju ööpäevaringselt aia otsas passima, et järsku eks saab jälle mingi trikiga hakkama. KH ei üritanudki normaalselt ukse taha minna, talle oli ju vaja järjekordset nõmedat PR-trikki.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:18Isa võiks laste sünnipäevade puhul äkki emagi tuppa kutsuda, mitte nii, et ema tuleb tordi ja õhupalliga värava taha nagu kardisant.
Emade ja laste õigused on õige asi ja toetan igati, aga valida oma eestkõnelejaks see "kardisant" on küll täiesti uhhuu-umbluu.
-
Külaline
Tõmbad ehk vahepeal hinge? Ema kappas kohale operaatoriga. Kui teda ei oleks sisse lastud, siis oleks see dramaatiline uksel kloppimise ja ema "õnnetu" ulgumise hetk videos. Aga ei ole. Seega läks KH kõigepealt ise aia taha tsirkust tegema.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.
-
Külaline
See siinne naistevihkaja on ju samasugune-oma kolme lapse emaga suhelda ei suuda. Samasugune manipulaator ja vägivaldur, seetõttu ta seda kõike õigustabki. Normaalseid suhteid hoida ei oska, kõigi maailma naiste peale tige.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:28See oli tema valik. Mingit kohtumist polnud kokku lepitud ja kohtu otsuse kohaselt ei pea need toimuma kodusKülaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:18
Isa võiks laste sünnipäevade puhul äkki emagi tuppa kutsuda, mitte nii, et ema tuleb tordi ja õhupalliga värava taha nagu kardisant.
-
Külaline
Ma ei ole siin küll mingit naiste vihkamist märganud. Kohtu otsus on täitmiseks ja kui sa seda ignoreerid, tulevad tagajärjed.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:37See siinne naistevihkaja on ju samasugune-oma kolme lapse emaga suhelda ei suuda. Samasugune manipulaator ja vägivaldur, seetõttu ta seda kõike õigustabki. Normaalseid suhteid hoida ei oska, kõigi maailma naiste peale tige.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:28
See oli tema valik. Mingit kohtumist polnud kokku lepitud ja kohtu otsuse kohaselt ei pea need toimuma kodus
Sa püüad ka asja pidevalt emotsioonidele viia, aga asi on tegelikult lihtne ja üsna sirgjooneline.
-
Külaline
Kust sina võtad, et kõik naised on siin KH poolt ja vastu on ainult see siinne troll. See pole õige. Mina olen naine ja pean naiste õigusi väga oluliseks, aga praegusel juhul ma KH siin mingiks suureks ohvriks ei pea. Ta pole laste isast parem. Tema käitumine on mitmes punktis väga küsitav.See siinne naistevihkaja on ju samasugune-oma kolme lapse emaga suhelda ei suuda. Samasugune manipulaator ja vägivaldur, seetõttu ta seda kõike õigustabki. Normaalseid suhteid hoida ei oska, kõigi maailma naiste peale tige.
-
Külaline
Sama.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 19:23Kust sina võtad, et kõik naised on siin KH poolt ja vastu on ainult see siinne troll. See pole õige. Mina olen naine ja pean naiste õigusi väga oluliseks, aga praegusel juhul ma KH siin mingiks suureks ohvriks ei pea. Ta pole laste isast parem. Tema käitumine on mitmes punktis väga küsitav.See siinne naistevihkaja on ju samasugune-oma kolme lapse emaga suhelda ei suuda. Samasugune manipulaator ja vägivaldur, seetõttu ta seda kõike õigustabki. Normaalseid suhteid hoida ei oska, kõigi maailma naiste peale tige.
-
Külaline
Sama.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 20:41Sama.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 19:23Kust sina võtad, et kõik naised on siin KH poolt ja vastu on ainult see siinne troll. See pole õige. Mina olen naine ja pean naiste õigusi väga oluliseks, aga praegusel juhul ma KH siin mingiks suureks ohvriks ei pea. Ta pole laste isast parem. Tema käitumine on mitmes punktis väga küsitav.See siinne naistevihkaja on ju samasugune-oma kolme lapse emaga suhelda ei suuda. Samasugune manipulaator ja vägivaldur, seetõttu ta seda kõike õigustabki. Normaalseid suhteid hoida ei oska, kõigi maailma naiste peale tige.
Kusjuures see hüsteerik, kes peab ainult 1 vastajat naistevihkajast meheks on seda arvanud ka minu kommentaaride kohta. No ma olen naine.
-
Külaline
Loomulikult ei tohi. See ongi kogu lahutuse ja laste hoolduse korra mõte ju. Et lapsed ei peaks vanemate näägutamist taluma. Kas sa kujutlesid, et teisel vanemal säilib õigus oma endisesse kodusse valitud ajal siseneda???Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:28See oli tema valik. Mingit kohtumist polnud kokku lepitud ja kohtu otsuse kohaselt ei pea need toimuma kodusKülaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:18
-
Külaline
Ka mina olen naine ja näen, et siin on teisigi, kes KH-d automaatselt mingiks supermegapuuslikuks ei pea.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 20:48No ma olen naine.
-
Külaline
Loomulikult ei pea keegi teda vihaselt vaenavat valelikku vastast oma koju lubama.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.
-
Külaline
Aga kui see sinu "vihaselt vaenav valelik vastane" on juhtumisi su kõikide laste ema, siis äkki tohib see ema oma last tema sünnipäeval õnnitleda? Või ei tohi? Kui isa on otsustanud korraldada peo õigel päeval kodus ja pannud asjad paika nii, et poeg peab oma sünnipäeval kodus olema, siis ei saagi ema järelikult oma last õnnitleda. Ta ei tohi ju. Tohib ehk kunagi hiljem, siis kui ta lapse sünnipäev juba läbi on.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2025 01:09Loomulikult ei pea keegi teda vihaselt vaenavat valelikku vastast oma koju lubama.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.
-
Külaline
Mis takistus on õnnitleda telefoni teel? Vanemad on lahus, saad aru LAHUS. Kui keeruline see on? Kõik tegevused tuleb läbi arutada ja kokku leppida eelnevalt teise poolega. Kui kokkulepet pole, siis jaurama minna pole mõtet.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2025 03:00Aga kui see sinu "vihaselt vaenav valelik vastane" on juhtumisi su kõikide laste ema, siis äkki tohib see ema oma last tema sünnipäeval õnnitleda? Või ei tohi? Kui isa on otsustanud korraldada peo õigel päeval kodus ja pannud asjad paika nii, et poeg peab oma sünnipäeval kodus olema, siis ei saagi ema järelikult oma last õnnitleda. Ta ei tohi ju. Tohib ehk kunagi hiljem, siis kui ta lapse sünnipäev juba läbi on.Guest kirjutas: ↑09 Mai 2025 01:09Loomulikult ei pea keegi teda vihaselt vaenavat valelikku vastast oma koju lubama.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2025 15:34Et siis isa ei peagi ühiste laste sünnipäevadele emagi oma last õnnitlema lubama? Ja kui õigel päeval toimub pidu juhtumisi kodus, siis ei tohi ema väravast kaugemale tullagi. Ja sellise suhtumise juures imestad veel, miks ema meeleheitel on.
-
Külaline
Mis emal jälle viriseda on. Last polnudki kuhugi Portugali veetud, oli täitsa oma kodus olemas.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2025 03:00Aga kui see sinu "vihaselt vaenav valelik vastane" on juhtumisi su kõikide laste ema, siis äkki tohib see ema oma last tema sünnipäeval õnnitleda? Või ei tohi? Kui isa on otsustanud korraldada peo õigel päeval kodus ja pannud asjad paika nii, et poeg peab oma sünnipäeval kodus olema, siis ei saagi ema järelikult oma last õnnitleda. Ta ei tohi ju. Tohib ehk kunagi hiljem, siis kui ta lapse sünnipäev juba läbi on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline