Kas teete oma elus muutusi?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kas teete oma elus muutusi?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui jah, kui palju, kui tihti, ja milliseid? Kui ei, miks ei tee? Mis takistab? Mis arvate, kas üldse peakski muutusi tegema?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

:evil:
Külaline

a sa teed v? räägi kohe lähemalt.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Mai 2025 12:03 Kui jah, kui palju, kui tihti, ja milliseid? Kui ei, miks ei tee? Mis takistab? Mis arvate, kas üldse peakski muutusi tegema?
Teen küll ja üsna sageli. Näiteks täna pani roosad trussikud jalga, muidu kannan valgeid.
Külaline

Praegu just teen. Eelmine kord oli eelmise aasta septembris.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 13:23
Tolmukübe kirjutas: 08 Mai 2025 12:03 Kui jah, kui palju, kui tihti, ja milliseid? Kui ei, miks ei tee? Mis takistab? Mis arvate, kas üldse peakski muutusi tegema?
Teen küll ja üsna sageli. Näiteks täna pani roosad trussikud jalga, muidu kannan valgeid.
Hoppaa! Just sedalaadi informatsiooni ma ootasingi. Kas õhtul võtad need trussikud ära? Kuhu sa need siis paned?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 13:34
Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 13:23
Hoppaa! Just sedalaadi informatsiooni ma ootasingi. Kas õhtul võtad need trussikud ära? Kuhu sa need siis paned?
Kägardan kokku ja topin kurku sulle.
Külaline

Teen muutusi siis, kui eluga rahul pole. Viimased aastad olen ülirahul, seega ei muudaks midagi.
Külaline

Ei pea nii, et peaks koguaeg pingutama rohkem ja rohkem.
Naabrist parem. Mingi võistlemine oleks sel juhul.
Külaline

Ikka teen vahel, aga mida suurem muutus, seda keerulisem seda teha on ja mida vanemaks saan, seda vähem on muutmiseks motivatsiooni. Tehtud muutusi üles lugema ei hakka, eks neid on väiksemaid ja suuremaid, aga üks on kindel, et lihtsalt muutmise enda pärast küll ei tohi muutusi teha. Ikka väga selge vajadus peab tekkinud olema, möödapääsmatu vajadus.
Külaline

Pean tunnistama, et nüüd vanemas eas (55), mulle üldse ei meeldi enam muutused. Ka väikesed ja sellised, mis mind otseselt ei puuduta, häirivad pikaks ajaks. Ma tean, et see on vanaduse tunnus, aga midagi ei saa teha: rutiin tekitab turvatunnet ja see meeldib.
Külaline

Muutused on normaalne elu osa. Üksluisus ja rutiin on igavad ning mugavustsoonis inimene ei arene.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 17:05 Muutused on normaalne elu osa. Üksluisus ja rutiin on igavad ning mugavustsoonis inimene ei arene.
Kas peab arenema? Milleks?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 17:24
Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 17:05 Muutused on normaalne elu osa. Üksluisus ja rutiin on igavad ning mugavustsoonis inimene ei arene.
Kas peab arenema? Milleks?
Eks see oleneb vanusest. Kui oled näiteks 23 aastane ja töötad mingil madalapalgalisel tööl (kärulükkaja supermarketis) ja arvad, et see ongi unelmate amet ning pole soovi midagi juurde õppida, siis...on midagi valesti. Kui sama asja arvab pensionieelik ehk 62 aastame inimene, siis see võib isegi ok olla. Kui suurem osa elust elatud, siis võib stabiilsus tõesti hea valik olla ja mis sa ikka enam arened.
Külaline

Mina vahel teen. Viimatise muutuse tingis tervise (kehakaal) olukord. Tegin endaga lepingu, et teen rohkem trenni, vähendan toiduportsjonide suurust ja tõmban alkoga tagasi.
Külaline

Olen väga palju muutusi teinud. Õppisin üht eriala, täiesti kogemata sattusin töötama teisel erialal. Õppisin ka selle ära. Seoses uue erialaga hakkasin pakkuma teenust ligilähedasel alal, õppisin jälle ümber. Seejärel hakkasin oma esimesele õpitud erialale kõrvalteenust pakkuma, pidin jälle päris palju ümber õppima. Väga huvitav oli kogu see aeg.
Kolisime perega linnakorterist maale, ehitasime maja keset metsa. Täiesti uutmoodi elu - kogu see majaga kaasnev on ikka korteri elust täiesti erinev. Suur aiamaa ja puha. Väga äge tundub siiani.
Enam küll midagi muuta ei tahaks, olen oma elu ja tööga väga rahul.
Külaline

Mina lubasin täna hommikul endale, et teen oma elus ühe väga radikaalse muutuse. Ma ei ava enam Tolmukübe poolt treitud mõttetuid vaimuvaeseid teemasid. Arvan, et tuleb oluliselt puhtam, kuivem ja muretum elu.
Päikest!
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 08:09 Mina lubasin täna hommikul endale, et teen oma elus ühe väga radikaalse muutuse. Ma ei ava enam Tolmukübe poolt treitud mõttetuid vaimuvaeseid teemasid. Arvan, et tuleb oluliselt puhtam, kuivem ja muretum elu.
Päikest!
Ja ikkagi sa oled siin.
Ja loodad teiste tehtud teemades iniseda.
Külaline

ikka teen. ma ka 57 ja väga enam ei viitsi, aga mis parata. võtasin alla 10 kg, kuna lõualott tundus nõme. võtsin vastu lisatöö pakkumise, kuna see oli nii hea, et patt oleks olnud keelduda. viie aasta tagant vahetan auto välja, aga no see pole eriti suur muutus. reisimisega on ka nii, et ma ei salli üle kümnetunniseid lennureise - aga no kuidas muidu nt balile saab? nii et kannatan ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 5 külalist