Saavutused

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Mai 2025 22:14 Jah iga töö on austust väärt, aga teema oli saavutustest. Ärgem mingiks koristajate vaidluseks nüüd seda teemat ka pöörake, et milliseid vahendeid kasutada jne
Kui inimene, kes käis enne väikese tasuga palgatööl, käis kursustel ja õppis koristama, alustas paari koduga lisatööna, täiendas end veel, teda telliti järjest juurde ja juurde, siis lõpetas palgatöö ja pühenduski oma koristustööle nii, et järjekord on taga ja võib valida - siis see on saavutus küll. Tasu väga hea, ei pea Soomes mingi suure firma all rabama.
Saab ise valida, kelle kodus töötab.
Tasud on Eestis tegelikult palju suuremad Soomest, kui oled tasemel oskustööline.
On ikka saavutus küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mai 2025 22:29
Külaline kirjutas: 07 Mai 2025 22:14 Jah iga töö on austust väärt, aga teema oli saavutustest. Ärgem mingiks koristajate vaidluseks nüüd seda teemat ka pöörake, et milliseid vahendeid kasutada jne
Kui inimene, kes käis enne väikese tasuga palgatööl, käis kursustel ja õppis koristama, alustas paari koduga lisatööna, täiendas end veel, teda telliti järjest juurde ja juurde, siis lõpetas palgatöö ja pühenduski oma koristustööle nii, et järjekord on taga ja võib valida - siis see on saavutus küll. Tasu väga hea, ei pea Soomes mingi suure firma all rabama.
Saab ise valida, kelle kodus töötab.
Tasud on Eestis tegelikult palju suuremad Soomest, kui oled tasemel oskustööline.
On ikka saavutus küll.
Igasugune töö, millest keegi on suutnud endale ise väga hea sissetulekuallika tekitada, on saavutus. Eriti veel, kui ta on vabakutselisena ise oma püsiva klientuuri leidnud. Vahet pole, millist teenust ta pakub, kui ta teeb seda oma valdkonnas ülihästi.
Külaline

Ma olen niiii palju mõelnud, miks minul oma elus üldse ei vea! Pole olnud kunagi kõrgepalgalisel tööl, pole olnud suhtes, isegi seksida minuga ei taheta, normaalset tööd ei leia, ei oska ei ratta ega autoga sõita, perega on suhted halvad, sõpradel-tuttavatel pole minu jaoks kunagi aega, kohati näen välja nagu asotsiaal, mõnikord elan peost suhu, pole kunagi leidnud, mida ma tegelikult teha tahaks, hobisid ei ole, saavutusi ammugi mitte, deprekas käib kogu aeg kaasas. Täiesti perssekäinud inimene ju! :shock: :D
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 09:26 Ma olen niiii palju mõelnud, miks minul oma elus üldse ei vea! Pole olnud kunagi kõrgepalgalisel tööl, pole olnud suhtes, isegi seksida minuga ei taheta, normaalset tööd ei leia, ei oska ei ratta ega autoga sõita, perega on suhted halvad, sõpradel-tuttavatel pole minu jaoks kunagi aega, kohati näen välja nagu asotsiaal, mõnikord elan peost suhu, pole kunagi leidnud, mida ma tegelikult teha tahaks, hobisid ei ole, saavutusi ammugi mitte, deprekas käib kogu aeg kaasas. Täiesti perssekäinud inimene ju! :shock: :D
Ja mida sa ise oled teinud oma olukorra parandamiseks? Peale vingumise?
Külaline

tööalase saavutusena olen kohutavalt rahul sellega, et olen nüüd (50+) oma tööandja, tööaega valin nagu tahan, koormust samuti. On aega hobidele ja kodustele tegevustele. Ärkan siis kui organism tahab, äratuskella ei kasuta.
Varem olin rahul, et oli karjäär rahvusvahelises ettevõttes, kõrgepalgaline ametikoht, palju hüvesid. Mingil hetkel see enam ei rahuldanud.
Külaline

Ja mida sa ise oled teinud oma olukorra parandamiseks? Peale vingumise?
Täitsa saan aru. Kui elu pidevalt vastu peksab, kaua sa siis jaksad? :roll:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, xqwerty ja 5 külalist