Kilepakendis juustusektorite avamine
-
Külaline
Kilepakendis juustusektorite avamine
Kas ma olen ainus, kes ei suuda mõista, kuidas peaks avama neid 100-grammiseid kilesse pakitud sinihallitusjuustu sektoreid - näiteks Dorblu?
https://www.prismamarket.ee/toode/sinih ... 0504210024
Pakendil on küll koht "Open here", aga minu arust pole mingit vahet, kust sa tõmbad, ilma käärideta ikka normaalselt avada ei saa - jõuga tõmmates tuleb kile ettearvamatult tükkidena ära ja uuesti kilesse keerata pole lootustki, ikka tuleb uus kile panna. Mis mul märkamata jääb?
https://www.prismamarket.ee/toode/sinih ... 0504210024
Pakendil on küll koht "Open here", aga minu arust pole mingit vahet, kust sa tõmbad, ilma käärideta ikka normaalselt avada ei saa - jõuga tõmmates tuleb kile ettearvamatult tükkidena ära ja uuesti kilesse keerata pole lootustki, ikka tuleb uus kile panna. Mis mul märkamata jääb?
-
Külaline
Ei ole seal mingit punast, sinist ega kuldsetki riba. Sa räägid sulajuustude pakenditest. Dorblu pakendil on kile peale joonistatud nooleke, kõrval kirjas "Ava siit" kolmes keeles ja kogu moos. Ja nagu juba kirjutasin, sellest avades mingit mõistlikku tulemust ei tule.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 06:47 Open here juures on pisike punane riba.
-
Külaline
Tundub, et siin foorumis pole a) hallitusjuust hinnas; b) süüakse ainult väga peeneid hallitusjuuste, mitte mingit labast Dorblud ... 
-
Külaline
Mina söön vaid valgehallitust BrietGuest kirjutas: ↑07 Mai 2025 22:27 Tundub, et siin foorumis pole a) hallitusjuust hinnas; b) süüakse ainult väga peeneid hallitusjuuste, mitte mingit labast Dorblud ...![]()

Aga selle pakendiga probleemi pole. Seega tegelt TA aidata ka ei oska, kuidas tema juustupakendit avada.
Äkki seal ka ikka all mingi variant, kuidas see kile lahti enamvähem normaalselt nokkida.
-
Külaline
Minu soovitus. Ostad seda juustu ja paar pudelit veini, kutsud vallalise sõbranna külla. Joote esimese pudeli ära. Juustu veel ei näpi. Siis ongi aeg minna ja naabrimeest appi paluda- ole hea mees ja tule aita juustu avada. Ühtlasi las teeb uue pudeli veini ka lahti. Mis edasi, see oleneb juba teist ja teie fantaasiast....Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 02:06 jõuga tõmmates tuleb kile ettearvamatult tükkidena ära ja uuesti kilesse keerata pole lootustki, ikka tuleb uus kile panna. Mis mul märkamata jääb?
-
Külaline
Mis sul viga onGuest kirjutas: ↑07 Mai 2025 22:36Minu soovitus. Ostad seda juustu ja paar pudelit veini, kutsud vallalise sõbranna külla. Joote esimese pudeli ära. Juustu veel ei näpi. Siis ongi aeg minna ja naabrimeest appi paluda- ole hea mees ja tule aita juustu avada. Ühtlasi las teeb uue pudeli veini ka lahti. Mis edasi, see oleneb juba teist ja teie fantaasiast....Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 02:06 jõuga tõmmates tuleb kile ettearvamatult tükkidena ära ja uuesti kilesse keerata pole lootustki, ikka tuleb uus kile panna. Mis mul märkamata jääb?
-
Külaline
Söön nii sini- kui ka valgehallitusjuuste. Aga mitte eriti tihti just sellises pakendis. Ei mäleta, et mingit erilist jama oleks avamisega olnud. Ehk hakkaks pakend liimist lahti rebenema just sellest open here kohast?
Kodus olles pole ka erilist vahet, kui ka pead kääre kasutama. Piknikul olles ehk tõesti ebamugav.
Kodus olles pole ka erilist vahet, kui ka pead kääre kasutama. Piknikul olles ehk tõesti ebamugav.
-
Külaline
Miks sa küsid nii rumalasti? Härra sooviks seksi, aga keegi teda ei taha. Siis ei suudagi üheski teemas midagi muud toota, kuna naudib oma seksuaalse alatooniga jutukesi. Kui pahandatakse, oh seda õnne, siis erutus suureneb nagu liputajatel.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2025 22:40Mis sul viga onGuest kirjutas: ↑07 Mai 2025 22:36Minu soovitus. Ostad seda juustu ja paar pudelit veini, kutsud vallalise sõbranna külla. Joote esimese pudeli ära. Juustu veel ei näpi. Siis ongi aeg minna ja naabrimeest appi paluda- ole hea mees ja tule aita juustu avada. Ühtlasi las teeb uue pudeli veini ka lahti. Mis edasi, see oleneb juba teist ja teie fantaasiast....Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2025 02:06 jõuga tõmmates tuleb kile ettearvamatult tükkidena ära ja uuesti kilesse keerata pole lootustki, ikka tuleb uus kile panna. Mis mul märkamata jääb??
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 2 külalist