Kuidas teha rukkileivakorvikesi?
-
Külaline
Kuidas teha rukkileivakorvikesi?
Tahan ise teha natuke suuremaid leivakorvikesi, aga ei leia mitte kuskilt retsepti. Kas keegi oskab aidata? Ja ühtlasi on ka küsimus, kui kaua need korvikesed seisavad - kui paar päeva ette teha, kuidas neid säilitada, et näiteks ei läheks pehmeks?
-
Külaline
https://kodu.postimees.ee/6488489/retse ... -ja-lohega
Kas see retsept ei sobi? Kas just tilliseeme peaks kohustuslik olema - vaevalt. Ilmselt võib ka muid meelepäraseid matseaineid kasutada.
Kas see retsept ei sobi? Kas just tilliseeme peaks kohustuslik olema - vaevalt. Ilmselt võib ka muid meelepäraseid matseaineid kasutada.
Kindlasti ei saa ette teha, lähevad tunni-paariga lödiks. Ma olen viimasel ajal isegi teinud nii, et täidis eraldi kausikesega leibade kõrval ja igaüks ise paneb, sest mulle meeldivad hästi krõpsud korvikesed ja no hoiab aega ka kokku. Täidise osas saab kasutada kõiki võileivatordi täidiseks sobivaid kooslusi.
-
Külaline
Täidisega lähevad ja kiirelt pehmeks.iiR kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:27 Kindlasti ei saa ette teha, lähevad tunni-paariga lödiks. Ma olen viimasel ajal isegi teinud nii, et täidis eraldi kausikesega leibade kõrval ja igaüks ise paneb, sest mulle meeldivad hästi krõpsud korvikesed ja no hoiab aega ka kokku. Täidise osas saab kasutada kõiki võileivatordi täidiseks sobivaid kooslusi.
Pigem vist TA mõtles, et kaua ette neid korvikesi küpsetada saab. Et kaua need ilma täidiseta krõbedad püsivad.
-
Külaline
Jumal küll, ta mõtles ju korvikesi endid teha, mitte neid täita. Tahab küpsetada neid leivast kausse, mõistad?iiR kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:27 Kindlasti ei saa ette teha, lähevad tunni-paariga lödiks. Ma olen viimasel ajal isegi teinud nii, et täidis eraldi kausikesega leibade kõrval ja igaüks ise paneb, sest mulle meeldivad hästi krõpsud korvikesed ja no hoiab aega ka kokku. Täidise osas saab kasutada kõiki võileivatordi täidiseks sobivaid kooslusi.
-
Külaline
Need ei lähe lödiks, pigem kuivavad ära ajaga. Peavad siis hästi õhukesed olema, et hammas peale hakkaks.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:37Jumal küll, ta mõtles ju korvikesi endid teha, mitte neid täita. Tahab küpsetada neid leivast kausse, mõistad?iiR kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:27 Kindlasti ei saa ette teha, lähevad tunni-paariga lödiks. Ma olen viimasel ajal isegi teinud nii, et täidis eraldi kausikesega leibade kõrval ja igaüks ise paneb, sest mulle meeldivad hästi krõpsud korvikesed ja no hoiab aega ka kokku. Täidise osas saab kasutada kõiki võileivatordi täidiseks sobivaid kooslusi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist